Vriendelijke ontvangst en aandacht voor ons als klant door Margret. Zij deed echt haar best om zich in te leven in onze wensen en het was een leuk proces om met elkaar te komen tot mooie aankleding van onze slaapkamer. Ook de uitvoering is prettig verlopen. Goede communicatie en afspraken werden netjes nagekomen.
Goede service, vriendelijk deskundig geholpen
Toppers
Bij het kopen goede uitleg En fijne collega die het kwam ophangen het ziet er eitjes uit Ben er zeer tevreden mee.
Goede service en uitleg over mogelijkheden, materiaalkeuze en effecten. Montage door een keurige vakman. Eindresultaat meer als verwacht.
Wij zijn erg blij met de nieuwe vloer. Deze is zeer professioneel neergelegd. We zijn in de winkel en door de stoffeerder zeer vriendelijk geholpen.
Alles keurig en met veel vakmanschap afgewerkt
Iedere keer weer worden we verbaasd door de goede adviezen en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.
In de winkel zijn we keurig en vriendelijk geholpen, met het uitzoeken van een PVC-vloer. Ook tijdens de werkzaamheden vloer verwijderen en leggen is alles prima verlopen, qua afspraak en afwerking!!
Voor aanschaf/inmeting voor shutters prima overleg vooraf gehad, zelfs in het werk; na 3 maanden werd er opnieuw gemeten op verzoek van de leverancier; levertijd zou November worden en voor ons uiteindelijk onduidelijk hoe het eindresultaat er uit zou zien. Vanaf September niets meer gehoord en uiteindelijk half Januari geïnformeerd dat levering ging plaatsvinden. Communicatie vanaf September heb ik als slecht en onduidelijk ervaren, temeer levering in november zou zijn dat ook niet is gelukt. Tussentijdse berichtgeving zou ik zeker willen aanbevelen; het is niet erg om aan te geven als levering later is, erger is het om niets te laten weten.
Langere kevertje maar daar kan de winkel niks aan doen
Een prettig en eerlijk advies
Alle werkzaamheden en gemaakte afspraken zijn correct uitgevoerd door betrokken en vriendelijke vakkundige medewerkers Werken schoon en leveren de werkplek schoon op !
Vloerbedekking op de trap ziet er goed uit. Aardige man, heeft keurig werk geleverd. Alles netjes opgeruimd, en geen rommel achter gelaten. Ik ben zeer tevreden.
Het plaatje klopt! Van verkoop tot en met montage : goed en vakkundige vakmensen. Wij zijn zeer tevreden !
Goede service mee denkend vriendelijk alomvattende fantastisch
Ontzettend vriendelijk en goede service. Levering was ook ontzettend netjes. Bedankt!
Gordijntjes besteld . Alles netjes geleverd en opgehangen.
voor 15 jaar geleden hebben wij laminaat,gordijnen, inbetweens gekocht bij Maas&Waal en waren toen al erg tevreden, daarom zijn we nu ook weer naar Maas&Waal toe gegaan. Personeel is vriendelijk, kundig en geeft goed advies.
mooie en goede materialen die uitstekend verwerkt worden.
Ik/wij zijn erg tevreden over het twistgordijn. En nu het langere koord/ ketting eraan zit helemaal tevreden en ook bedankt voor de goede service. Alleen maar positieve reacties op het nieuwe gordijn.
Onlangs heeft Maarten van Maas & Waal wooninrichters een PVC vloer in visgraad gelegd in onze woonkamer en hal. Vooral in de details (overgang van keuken naar woonkamer) is het vakwerk te herkennen. Wij zijn zeer tevreden met de geleverde service.
Stoffeerder trap, vriendelijk correct en oplossingsgericht , werkt netjes. Adviseur winkel, kennis gericht meedenkend vriendelijk en met aandacht.
Super service en goed kwaliteit. Heel tevreden
Goede uitleg en advies bij de aankoop en vakkundig gelegd.
van Heemstraweg 111
6651KH Druten
Maas en Waal wooninrichters is een betrokken, eigenzinnig en daadkrachtig bedrijf gevestigd in Druten in het mooie Land van Maas en Waal. Het adres voor vloer en raamafwerking! Met een team van circa 10 gemotiveerde medewerkers zijn wij dagelijks bezig met het mooi maken van uw woon en werkomgeving. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke benadering. actieve nazorg zien wij als een vanzelfsprekendheid.