GOEDE VOORLICHTING. PRIMA MEDEWERKERS ,DIE ACCURAAT EN KEURIG WERK LEVEREN EN ALLES KEURIG OPGERUIMD ACHTERLATEN.
Graag gedaan, namens onze stoffeurs
Mooie collectie, prima service en zeer vriendelijke mensen
Mooie winkel, Mooie producten, goede service. Monteur ook netjes zijn werk gedaan bij aflevering ophangen.
Altijd vriendelijk, nemen de tijd voor je, alles keurig afgewerkt, wij zijn zeer tevreden geen negatieve ervaring gehad.
Vakmanschap is Meesterschap Chapeau voor Hans en zijn styling team uit Druten. Een echte en oprechte aanrader !
Wij hebben gekozen voor een pvc-vloer voor onze B&B, omdat we graag een kwalitatief goed product wilden. We zijn hier erg tevreden over, het ziet er allereerst heel mooi uit, het is makkelijk schoon te houden, heeft een geluiddempende werking, en het is super netjes gelegd. Daarnaast hebben we voor onze woonkamer gekozen voor rolgordijnen. Ook hier zijn we tevreden over, de rolgordijnen hebben een erg mooie afwerking, en het ziet er strak uit! Ook de service was super, ze denken met je mee, en hebben het ook netjes achtergelaten! Al met al dus zeer tevreden, en we zullen het anderen zeker aanbevelen!
duidelijk, goed advies, gastvrij (altijd koffie) humor
Door het creatieve meedenken van de stoffeerders en hun bereidheid om (op eigen initiatief!) net even wat extra te doen, hebben zij de klus in 1 dag geklaard terwijl er nog uren voor de volgende dag gepland stonden. Een zeer aangename verrassing, echt top! Na de klus werd ik nagebeld met de vraag of alles naar wens verlopen was. Dan ben je duidelijk echt klantgericht bezig.
klantvriendelijk geeft vertrouwen heeft verstand van zaken blijft dicht bij de klant laat ruimte voor de klant en hun budget adviezen buiten hun eigen pakker oa betreffende de verf erg plezierig dank hiervoor, en succes met jullie werk
Adviseur had snel door wat voor soort behang en gordijnen wij zochten en kon ons snel mooie voorbeelden laten zien. Ook bij verdere afwikkeling goede ervaring.
Deskundige voorlichten en bespreking mogelijkheden. Levering volgens afspraak . Hard werkende en vriendelijke monteur.
Goed advies in winkel en aan huis tijdens opmeten. Geen aanbetaling nodig voor het te bestellen product. Vriendelijke en vakbekwame installateurs. Ik had toch graag een vochtscherm onder de vloer en zij hebben dit zonder problemen extra aangebracht. Vloer mooi strokend gelegd en mooi afgewerkt rond de radiator.
nvt
Geweldig advies (van de altijd vriendelijke leuke dames), prima prijs kwaliteit verhouding!
Prima geholpen! Luisteren naar de klant en rekening houden met zijn/haar keuze staat bij mij hoog op mijn wensenlijst. En hier werd aan voldaan!
Uitstraling buiten en binnenkomst is als positief ervaren, overzichtelijk assortiment, Wij zijn op een leuke manier naar onze raamdecoratie gepraat, En niet te vergeten de interieur (mannen)die het perfect afgeleverd hebben het zijn de ambassadeurs van het bedrijf, een pluim voor de nazorg, wij hopen dat de aanbevelingen naar andere hetzelfde resultaat oplevert. Groetjes Wim&Lucy
klantvriendelijkheid is goed, de jongens op de werkvloer zeer vriendelijk en vakmensen.
Zoals hierboven zichtbaar een uitstekende evaluatie. Wat me opviel was de kwaliteit van het advies en de ruimte en tijd die daarbij geboden werd. Verder een goede prijs- kwaliteit verhouding en een byzonder zorgvuldige wijze van gordijnen ophangen en verzorgen. Dank daarvoor!
van Heemstraweg 111
6651KH Druten
Maas en Waal wooninrichters is een betrokken, eigenzinnig en daadkrachtig bedrijf gevestigd in Druten in het mooie Land van Maas en Waal. Het adres voor vloer en raamafwerking! Met een team van circa 10 gemotiveerde medewerkers zijn wij dagelijks bezig met het mooi maken van uw woon en werkomgeving. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke benadering. actieve nazorg zien wij als een vanzelfsprekendheid.