Zeer prettige ontvangst, zeer goed en uitgebreid advies. Een uitgebreid assortiment van kwaliteitsmeubelen. Levering goederen volgens afspraak. Kortom uitstekend.
Ik waardeer heel erg dat ik tot tweemaal toe stalen mee naar huis mocht nemen om mijn keuze te kunnen maken. Toen dit nog steeds niet lukte nam Rozing de moeite om 's avonds nog eens langs te komen met nog meer stalen.
Iedereen is goed op de hoogte van alles,pure vakmanschap,prettig om mee te werken.
Alles is soepel verlopen en de vloer is heel mooi.
Leuk samen gewerkt en een prima advies, ook de meubels zijn van een goede kwaliteit en wij hebben een prachtige woonkamer gekregen.
nette en vriendelijke bediening.
Prettig contact met Eugene en ook met de installateur. Een aanbeveling waard en dat zullen wij ook doen!
keuken zeil werd vakkundig gelegd. Werkzaamheden er om heen ook keurig gedaan, plint afzagen etc. De 2 drempels werden ook vakkundig bevestigd