We zijn erg tevreden over de service.
Horren kopen en plaatsen is keurig gedaan.
Ondanks fout van de leverancier bij de levering van het tapijt, toch op afgesproken dag gelegd!
Nadat de bestelling geplaatst was hebben wij Helmink Wonen een mail gestuurd. Als ze eerder konden leveren en monteren dan waren ze welkom. Snel daarna kregen we een mail dat het 2 weken eerder dan gepland kon. De monteur is langsgekomen en heeft het prachtig gemonteerd en een duidelijke uitleg gegeven.
Prettig geadviseerd
Je wordt prima geholpen.
Professionele, vriendelijke en behulpzame mannen van Helmink. In één dag lag de vloer er vakkundig in. Ook hebben ze nog geholpen wat meubels terug te zetten omdat ik mijn arm niet ter beschikking had. Nog even terug om nog wat nieuws voor de ramen uit te zoeken en dan is ons huis weer tip top. Vriendelijke groeten, Cas en Rikie Bekebrede
vakmanschap
Vakwerk, vloer werd keurig gelegd, bij onze afwezigheid
Meedenken en advies was erg prettig. Jammer dat de proefmonsters erg klein zijn. Bij inmeten bleek dat voorgenomen toepassing in voorkamer niet mogelijk is. Prettig dat inmeter goed op de hoogte is van het product.
Goeie ervaring
De hordeuren zijn prima gemonteerd en we hebben er erg veel plezier van. Goede voorlichting en fijne afhandeling!
Prettig contact, meedenkend en erg net werk geleverd.
Wij zijn goed geholpen in de winkel ,men had alle tijd voor je. Er werd je niets opgedrongen Er werd goed geluisterd naar onze wensen. De bezorging was ook prima, De meubels werden netjes in elkaar gezet en geplaatst Vakkundige mensen Allemaal vriendelijke mensen bij het bedrijf
Na bestellen vd bank,was er een behoorlijke levertijd. Maar uiteindelijk,dit is overigens online te volgen, is de levertijd na ontvangst bij Helmink, vervroegd. Wat heel fijn was, want we zaten al een tijd op tuinstoelen..dus de bank was zeer welkom.
Zeer goede ervaring,en goed product.
Voldoende geïnformeerd over de aankoop van onze stoelen. Nemen alle tijd voor ons
Prettig en prima geholpen. Komen afspraken na. Pvc vloer heel mooi gelegd
Heel klantvriendelijk en veel keuzes in vloerenen gordijnen. Goede service en alles volgens afspraak. Vriendelijke mensen. Wij zijn heel blij met onze pvc vloer met vloerverwarming en onze prachtige aubergine kleurige inbetweens!
Wordt nog echt tijd voor de klant genomen met een goed en deskundige uitleg en er wordt met de klant mee gedacht .
goed en netjes geholpen, geen agressieve verkoop
In 1 woord top!
We worden altijd vriendelijk en en goed geadviseerd.
Zutphenseweg 24
7251 DK Vorden
Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Helmink Wonen en Keukens adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Zutphenseweg in Vorden vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gevestigd in een ruim 3000 m2 pand, gespecialiseerd in keukens, meubelen, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort. Alles onder 1 dak!