n.v.t.
uitstekende kwaliteit. Gordijnen zijn topkwaliteit. Goede advisering
Service bedrijf o.k. helaas wacht ik nog steeds op schilder die iers moet repareren. Onderling contact ambiance en vaklui die luxaflex kwam ophangen niet optimaal. Pas n a telefoontje van mij werd situatue duidelijk. Schilder is meteen toegezegd, alleen....die neemt tot nu dus geen contact op met mij.
Prima levering, alleen nazorg niet Helena all naar wens (Duarte Lang)
Uitstekende service.Zeer vriendelijke monteurs
Prima raam decoratie. Vooral met deze hittegolf!!!!!!!!!!!
Prima contact en keurige dienstverlening. Dank!
We zijn al jaren klant bij Vivante Bekenkamp
Gordijnen en zonnescherm werden eerder dan gezegd geleverd. Gewoon een prima bedrijf qua personeel, vakkennis en service.
Hetgeen we hebben besteld is gelegd.
Ook de vloer is door bekenkamp gedaan en ben er zeer gelukkig mee.
Goed en correct advies. Verstand van zaken. Geldt zowel voor de adviseur als voor de monteurs
geen onvertogen woord ,,, ineen woord super geholpen super probleempjes opgelost zowel bij opnemen van de maat als bij de montage door de monteurs waardoor alles goed is gegaan zijn zeer tevreden en als we nog iets nodig hebben of wat anders komen we zeker terug .
Advies over en kwaliteit van raamdecoratie is prima.
Prettige ervaring zowel in de winkel als aan de telefoon. Geen probleem met vele vragen dus alles prima.
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!