De Dame die ons hielp heeft voor ons uitstekende adviezen gegeven en was zeer behulpzaam
Goede service. Netjes achtergelaten.
Na waterschade is de vloer vakkundig gerepareerd.
heel goed
vakbekwame, duidelijke uitleg van mogelijke producten,
Mijn vloer is erg mooi, ben er erg blij mee. De mannen die vloer kwamen leggen werkten erg netjes en waren vriendelijk. Enige minpunt was voor mij de eindafrekening die lang op zich liet wachten en niet klopte. Na bellen werd dit wel gecorrigeerd.
Mooi product, goede service.
Bij het plaatsen van de order stond het koortje van het rolgordijn op rechts. Bij het overtikken is door Bekenkamp een fout begaan door het koortje op links te zetten. 2 keer is er getracht dit op te lossen, het duurde lang en steeds was er een monteur met een rolgordijn waar links het koortje zat Geruststellende woorden van het kantoor hebben tot op heden nog niet geleid tot een oplossing
Klein kritiekpunt: de vooraf geschatte levertijd werd ver overschreden maar we kregen pas bericht na zelf geïnformeerd te hebben. Verder OK.
We hadden vier jaar geleden een top-down vouwgordijn gekocht via Bekenkamp. Dat gaf steeds meer problemen. Ook na vier jaar was Bekenkamp graag bereid mee te denken aan een oplossing. Ze deden een goed voorstel en nu hangen er mooie nieuwe duettes. Van Bekenkamp natuurlijk. Installatie was zoals gewoonlijk weer top: op tijd, snel geïnstalleerd en vriendelijke en klantgerichte medewerker.
Veel sneller geleverd als verwacht, kwaliteit goed en netjes opgehangen
Alles in naar wens verlopen.
Vivante Bekenkamp kent een zeer grite collectie van alles wat met raambekleding of zonwering te maken heeft. Het advies is professioneel en vriendelijk en de service is goed. In ons geval bleek na bestelling dat gekozen raambekleding niet meer in de collectie was, de gekozen kleur luxaflex niet leverbaar en de gordijnen pas veel later weer op voorraad waren. Kortom een update vooraf ipv achteraf van wat wel mogelijk was had ons een hoop zorgen en tijd gescheeld.
Geen idee wanneer dit geregeld wordt, moet elke keer zelf bellen, en tot nu toe is er nog niets daadwerkelijk gebeurd.
Professioneel en zeer klantvriendelijk
Uitstekende behandeling en prettige monteur.
Fijn bedrijf
De bestelde gordijnen waren precies gemeten en geleverd. De luxaflex, die wij moesten vernieuwen, werd geadviseerd met Megaview. Een systeem waar we erg blij mee zijn.
Wij werden zeer goed voorgelicht. De plaatsing werd zeer deskundig gedaan, we zijn meer dan tevreden. Kortom niets op aan te merken.
De 2e keer dat ik produkt heb afgenomen. Wanneer ik weer iets voor de woninginrichting nodig heb, neem ik weer gebruik van Vivante Bekenkamp.
snel geholpen, ervaren personeel, weten wat is aan de hand. of is het gordijn, horren of zonwering, geen beter zaak!
Goede morgen, Mij ervaring met bekenkamp is super goed verlopen. Aardige mensen in de winkel goed advies, overleg, en met zorg geplaatst, Echte vaak mensen hebben jullie in huis, ben blij dat ik bij jullie gekomen ben Vriendelijke Groet Heeske Lazoe
goeie behandeling in de showroom. veel kennis en advies alleen was er wat miscommunicatie omtrent de inmeet afspraak via de mail en het meeleveren van de rest stof van de gordijnen.
zie hierboven.
Zeer vriendelijke mensen die weten waar ze over praten!
Nieuwe Havenweg 5
1216 BG Hilversum
Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!