professionele service en goede kwaliteit

Jaloezieen, medewerker (Onno) dacht goed mee. Perfect ingemeten en keurige installatie.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Anders

Leggen doen ze goed, plannen niet

Besteld in november, geleverd in januari. Daarna na enige bobbeltjes in mijn nieuwgelegde vloer halen ze de vloer er weer uit in maart om vervolgens pas weer in mei het te komen leggen. De vloer ligt er overigens strak in.

professioneel

de raambekleding werd ingemeten, mij werd direct geadviseerd hoe d plisse in raam het mooist tot zijn recht komt en welke kleur goed zou passen. Het is allemaal uitgekomen. uitermate tevreden.

Geweldige service

Zeer ervaren man die het kwam opmeten en installeren een vakman. Dames ook zeer klantvriendelijk.

• Advies N.v.t.
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf is al bekend bij mij

Ervaren vakmensen bepalen het resultaat

De selectie van het tapijt voor 2 trappen gedaan op basis van verstrekte stalen, die we thuis konden afstemmen op het interieur. Communicatie helder en afspraken worden nagekomen. Belangrijkste voor ons is het eindresultaat, en dat is afhankelijk van de bekleders. Deze medewerkers hebben vakwerk geleverd en daar zijn we heel blij mee.

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via kennissen/vrienden/familie

Ik geniet van mijn gordijn!

Ik had een gordijn op maat nodig en daarom wilde ik dat bij een gespecialiseerd bedrijf kopen. Ik werd goed geïnformeerd en er kwam nog iemand precies de maat opnemen wat fijn was, want ik zat er een paar centimeter naast. Het gordijn was snel geleverd en werd ook snel opgehangen en nu geniet ik iedere dag van mijn top-down plissé gordijn voor mijn raam.

Vertrouwd en vakkundig bedrijf

Een nog ouderwets bedrijf waar service en tevredenheid van de cliënt op 1 staat.

• Omschrijf uw negatieve ervaring: Geen

Heel prettig

Ondanks de beperkingen ivm Corona zijn we prima geholpen en is onze bestelling snel en keurig afgehandeld

Correct en Vakkundig

De keuze en het assortiment, is ruim. Digitale Feedback loopt niet altijd even soepel, misschien iets te veel schijven ? Plaatsen en afmonteren perfect

• Prijsniveau N.v.t.
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Bij terugmailen na inmeten kwam pas reactie naar zelf bellen, dit verwerkt in kopje "Service".
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Via kennissen/vrienden/familie

Mooie vloer, maar niet strak tegen de muur

We zijn blij met onze vloer. Erg mooi en gebruiksvriendelijk. Hoewel in het adviesgesprek werd gezegd dat er straks tegen de muur gelegd zou worden en er daarom geen plinten nodig zijn, zijn er toch flinke kieren tussen de vloer en de muur. Het is daarom echt geen gezicht, om zonder plinten te werken. Die plinten kunnen vervolgens niet door Vivante/jullie geleverd worden. Ook is bij het leggen ons nieuwe schilderwerk beschadigd. Stripjes bij de trap zijn inmiddels al 4 weken in bestelling. Ook werd er later geleverd en gelegd, waardoor het een hele strakke planning werd met de andere verhuisactiviteiten.

• Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: advies over tegen de muur leggen, was niet goed

Prima.

goed en meedenkend, en hulpzaam , zeker in deze coronatijd

prima ervaring

correcte clientgerichte afhandeling

• Creativiteit N.v.t.
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf is al bekend bij mij

Ook tegenslagen worden heel netjes opgelost!

De opdracht bestond uit het leggen van een marmoleum vloer. Het hele proces, van het uitzoeken tot en met het leggen is netjes en vriendelijk gedaan. Bij het leggen was er een tegenvaller in de vorm van een niet meewerkende onderlaag (egaliseren). Deze tegenvaller zorgde voor extra werk, wat natuurlijk vervelend was. Maar dit is heel netjes afgewikkeld en uiteindelijk ligt er een heel nette vloer in onze nieuwe keuken.

• Advies N.v.t.

Kundig en professioneel

Prettig

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf is al bekend bij mij

Goede adviezen en keurige plaatsing van Luxaflex.

• Omschrijf uw negatieve ervaring: 2x verkeerde inmeting

Super corona proof geregeld

Ik was bang dat door de sluiting van winkels mijn nieuwe gordijn op zich moest laten wachten. Niets is minder waar. Ik kon geheel corona proof het boek met stalen ophalen, zodat ik rustig thuis een keus kon maken. Vervolgens telefonisch alle voorkeuren doorgegeven. Op deze manier kon de aanvraag voor mijn gordijn gewoon doorgaan. Super service!

• Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: De levertijd is altijd te lang als je wacht

goede leverancier

Goed ervaring

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf is al bekend bij mij

Alles is uitstekend behalve de montage.

We bestelden elektrische Luxaflex in Hilversum en werden prima geadviseerd en we bestelden 1 deel elektrische Luxaflex voor het voorraam in de woonkamer en aan de achterkant 3 delen. Alles voldoet uiteindelijk aan onze wensen. Top! Een vriendelijke man kwam meten en toen hij weg was heeft mijn man nog even nagemeten en bleek de voorkant niet goed te zijn gemeten. Hij heeft gebeld en de juiste breedte doorgegeven. We werden later keurig gebeld voor een montage afspraak. Er kwamen twee vriendelijke monteurs van 13.00 - 20.00 uur om de Luxaflex te monteren, waarvan één het werk deed en de ander veelal toekeek. Van de Luxaflex voor het voorraam bleek dat de motor aan de verkeerde kant was geplaatst terwijl de bestelling in orde was. Er werd nieuwe Luxaflex besteld. Probleem was de aansluiting van de elektriciteit en gelukkig was mijn man thuis, gaf advies en heeft de boel aangesloten. Toen was de schuifpui aan de beurt en de kleine monteur heeft de drie delen Luxaflex opgehangen. De andere monteur zou de elektriciteit aansluiten en knipte een veel te groot stuk van het snoer af. Mijn man heeft ook aan de schuifpui het technisch gedeelte zelf aangesloten. We voelden ons niet op ons gemak bij deze situatie. Een poosje later kwam een werknemer van Firma Luxaflex met de nieuwe Luxaflex met de motor aan de juiste kant. Hij zag de situatie en vertelde dat de motor zo naar de andere kant verplaatst had kunnen worden en er geen nieuwe Luxaflex besteld had hoeven worden. Hij heeft de nieuwe Luxaflex geplaatst en alles voor- en achter ingeregeld. Toen werden we gebeld voor het plaatsen van een koof die uit twee stukken bestaat. Gelukkig was mijn man weer thuis want plaatsen in je eentje is geen doen. Er werd een halve koof geplaatst en van de andere helft werd eerst een stukje afgezaagd. Helaas bleek het halve deel te passen en we wachten nu op een nieuwe halve koof. Mijn man heeft de koof ook geplaatst want hij sloot niet goed aan. Is uiteindelijk mooi en bevalt prima.

• Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: geen professionele montage.
  • Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Bedrijf is al bekend bij mij

netjes gedaan wat is afgesproken

zie boven

• Creativiteit N.v.t.

Zeer goede ervaring

Goede service perfect gemonteerd zeer vriendelijke medewerkers

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Online gevonden

Product prima. Planning waardeloos.

Schandalig hoe de werkzaamheden zijn uitgevoerd qua planning. Monteurs startten niet op afgesproken datum. Door een drogreden begonnen zij niet. Daarna nog 2x uitgesteld om onverklaarbare redenen. Toen zij dan eindelijk zijn gestart, gingen zij steeds weg van het werk, om elders werkzaamheden uit te voeren. Het zou 3 maanden geleden klaar moeten zijn, volgens afspraak, dat is het nog steeds niet.

• Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Kwaliteit is prima, maar alleen opdracht geven aan Bekenkamp nadat zij hebben getekend voor een boeteclausule bij te laat opleveren.

trage en moeizame afwikkeling

Begin december gaf ik opdracht om lamellen te vervangen. Weken later werd dit gedaan, doch er ontbraken onderdelen. Deze werden na enige tijd gedeeltelijk vervangen. Nog steeds is de ketting te dik en het koord te kort. Wanneer wordt dit goed opgeleverd? W. Oudendorp

Goede advisering

Ik ben goed geadviseerd over de mogelijkheden voor een vloer in een appartement en de voorbereidende werkzaamheden die hiervoor nodig waren.

• Vakmanschap N.v.t.
  • Prijsniveau
  • Omschrijf uw negatieve ervaring: Geleverde materialen waren voor veel meer m2 dan nodig, niet makkelijk te retourneren. Uiteindelijk wel gecompenseerd op de factuur maar niet meer over teruggebeld, dus onduidelijk waar dit bedrag

Gedisciplineerd & deskundiger monteur/medewerkers

Optijd, werkt zoals vantevoren uitgelegd & luisteren wat maar cliënt

• Hoe bent u bij ons terecht gekomen? Anders

Nieuwe Havenweg 5

1216 BG Hilversum

Over Bekenkamp de Woonspecialist

Bedankt dat u de tijd neemt om de ervaringen van onze klanten te lezen. Wij streven ernaar om onze klanten zo tevreden mogelijk te stellen met hun aankoop en tijdens het gehele aankoopproces. Ook na de aankoop geven wij uitgebreide garanties op zowel het product als de installatie. Neem een kijkje in de ervaringen van onze klanten!