Vivante Assen, heeft een mooi assortiment en geeft aandacht aan zijn klanten. Komt ook zelf met interieur tips en ideeën en is eerlijk in het advies. Wij zijn zeer tevreden over de service, niks is teveel of vervelend, ook al verander je je eerste keuze en twijfel je of het wel staat in je eigen huis, ze komen met een goed advies en denken met je mee. Ook als je al een tijdje je gordijnen hebt hangen en het hangt niet goed of je wil er iets aan veranderen, dan komen ze ook langs om er samen naar te kijken en het aan te passen. Top service!!
Mijn ervaring met Vivante Assen is met grote tevredenheid. Meedenken naar oplossingen. Ervaren personeel, vriendelijk, correct. Aflevering product naar grote tevredenheid.
De vloeren laten er strak in en de overgordijnen warenprima vermaakt en hingen prachtig
Zeer vriendelijk geholpen. Goed advies! Het resultaat is zelfs beter dan verwacht. Zeer goede afwerking van het product. Onze complimenten aan het naaiatelier.
kort gezegd, alles klopt! Planning en nakomen afspraken was tot in de puntjes geregeld! Erg plezierig om dit te ervaren.
Goede afhandeling t.a.v. de gehele order.
wij zijn prettig te woord gestaan. en de levertijd was eerder dan was afgesproken, dat is een compliment waard.
prima contact, geen verkooppraatje, veel geduld goede service
Ik heb bij Vivante duo gordijnen besteld en ook door hun om advies gevraagd over hoe ik het het beste zou kunnen doen met kunstofkozijnen. Daar zijn wij goed bjj geholpen. Toen de duo gordijnen werden geplaatst, zag ik dat ze niet gelijk waren met de belijning. Dit zag ook de man die ze had geplaatst en gelijk op de bon gekeken en daar stond wel op dat ze uitgelijnd moesten worden. Ik mocht de gordijnen er voor houden en ik zou een telefoontje krijgen van wat er zou gaan gebeuren. Ik heb dezelfde dag nog antwoord gekregen en volledige nieuwe duo gordijnen voor ons besteld. Dit was de fout van de leverancier.
Medewerkers van Viante hebben ons in het geheel keurig geholpen bij interieuradvies qua kleurstelling, materiaal, levering en advies gegeven over mogelijke leveranciers van meubelen. Een verrassende ervaring om zo een nieuwe inrichting te krijgen, De levering was volgens planning en keurig verzorgd. Wij bevelen Viante dan ook graag bij anderen aan.
Mijn ervaring met de mensen van Vivante Assen zijn zeer positief!! ze staan voor hun zaak. gaan er voor en zijn altijd correct. daar kan ik nog wat van leren.
Goed advies en uitleg diverse mogelijkheden, aanbod is ruim en keuze was goed. Service thuis, erg netjes en volgens afspraak . Klantvriendelijk zeer goed.
klantvriendelijk, prettig contact, meedenkend, afspraken nakomend
Keurig vakkundig gelegde vloer. Werken keurig netjes....... Zeer tevreden met het mooie resultaat !
Heel erg bedankt voor deze mooie reactie! Wij wensen u heel veel plezier van uw nieuwe vloer. Met vriendelijke groet, Vivante Assen
De "drive" die er is om te proberen mijn wensen en halfbakken ideeën in een strak plan om te zetten en dat na enige bijstellingen dan als uitvoerbaar aan te bieden. Dit alles zeer spontaan en met het nodige geduld, maar ook opbouwend kritisch. Zeer prettig allemaal en met een bijna perfect resultaat, zie hieronder.
Bedankt voor de mooie beoordeling. Wij nemen uw opbouwende kritiek mee.
De cijfers spreken voor zich! Vriendelijk advies met uitstekende creativiteit en kwaliteit. Wij komen zeker terug en zullen jullie daarom (ook) zeker bij anderen aanbevelen.
Bedankt voor jullie fijne beoordeling. Altijd leuk om te lezen dat mensen tevreden zijn
Er wordt veel aandacht aan je besteed als klant om een goed advies te geven.Dit gebeurt zowel in de winkel als thuis.Ook de stoffeerder werkt precies.Zo creeer je tevreden klanten.
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij wensen jullie heel veel plezier van de raamdecoratie
Vivante heeft bij ons boven en beneden een prachtige vloer gelegd. Boven hebben we tapijt gekregen en beneden een pvc vloer. Erg mooi gelegd met biezen er tussen wat een bijzonder mooie uitstraling geeft. Ook hebben we houten jaloezieën gekregen, die keurig zijn geplaatst. de zorg van A tot Z was erg plezierig. En na afloop word alles netjes afgeleverd, alle rotzooi weer in de bus en er word zelfs stofzuigt
Als er fouten gemaakt worden, probeert deze zaak alle oorzaken bij de klant te leggen. Meetfouten, door hen zelf gemaakt, woorden op ons bordje gelegd. Meters teveel, en dus verkeerd gemeten, aan stof wordt gewoon in rekening gebracht. Fout op fout wordt er gestapeld, maar excuses worden niet gemaakt. Eigenaren van Vivante durf ik zeer klantonvriendelijkheid te noemen, en nemen geen verantwoordelijkheid.
Deze reactie raakt ons. Naar onze mening hebben we echt geprobeerd om tot tevredenheid te komen. We hebben veel energie gestoken in het oplossen van de klacht, helaas met weinig waardering vanuit u. Na onze mening was dit onderling afgesloten n.a.v. een persoonlijk gesprek. Wij betreuren het dan ook er na twee maand nog een keer op terug word gekomen via deze weg. Blijkbaar hebben ook wij in deze steken laten vallen.
Heel erg bedankt voor deze super beoordeling! Wij wensen jullie veel woonplezier op jullie nieuwe vloer. vriendelijke groet, Vivante Assen
Perfect geholpen bij het uitzoeken van behang, muurverf en vloerbedekking. Er werd meegedacht en daar waar nodig werd er de moeite genomen om producten te leveren die niet standaard in assortiment zaten (behang). Alles werd duidelijk afgesproken, teruggekoppeld en in overleg geregeld.
Prettig, persoonlijk en vakbekwaam
De bovenmenselijke zelfbeheersing van Sandra heeft onze dwarrelende en vage wensen omgezet in een concreet raamdecoratie advies. De vakkundig opgehanden (design)gordijnrails maken het plaatje compleet. Open of gesloten ... klijk en geniet !!