Goede uitleg door een enthousiaste instructeur

Duidelijke uitleg, veel voorbeelden, leuke praktijk

Weet wat ik moet doen

Was heel leuk veel van geleerd.

Super cursus vrouw.

na een aantal jaar bij een ander bhv cursus gevolgd te hebben, nu weer wat geleerd. Thanks!

Elaine weet precies hoe ze een dag moet vullen en heeft veel ervaring.

Ontzettend leuk en leerzaam

Ik vond het spannend om een eerste BHV cursus te hebben, maar het was echt heel leerzaam en leuk om te doen. Onze coach Sylvie zorgde er echt voor dat we allemaal bij de les moesten blijven en onze oefeningen goed uitvoerde. Daarbij was de lunch ook goed geregeld en heel lekker.

Leerzame en leuke dag!

Hele leerzame en leuke trainingsdag gehad. We werden begeleid door een hele enthousiaste instructrice.

Goede ervaring

Ik heb eerder ook BHV gedaan bij andere bedrijven maar ik vond het bij 101 leuker en het was duidelijker met uitleggen en met de nieuwe ervaring van BHV verlenen.

Het was een leuke en leerzame ervaring ik kijk echt uit naar de herhaalcursus

Erg positief, goede instructeur

Dag is goed verlopen, fijne instructeur met goede uitleg.

Leerzame en interactieve BHV-cursus!

De cursus was erg leerzaam, leuk en interactief. Bas zorgde ervoor dat iedereen actief meedeed en maakte de stof luchtig. Daarna benadrukte hij ook dat eigen inzicht in de situatie belangrijk is. In een noodsituatie gaat niet alles zoals het in het boekje staat, dus handel naar de situatie en naar je gevoel. Dat vond ik erg leerzaam en bleef hangen. Bas is erg betrokken en brengt stof, zowel theorie als praktijk, goed over! Na deze eendaagse cursus heb ik zeker het gevoel dat ik meer weet en kan optreden in noodsituaties.

Het was een leuke training en ik heb er veel van geleerd.

De trainster gaf op een leuke manier de training. Je kon merken dat zij echt uit de praktijk komt en waardevolle tips heeft. Ik ga er echt mee aan de slag en niet alleen op mijn werk maar ook thuis.

Zeer toegevoegde waarde en warm!

Fantastisch om met een ervaringsdeskundige om te gaan die kennis heeft verder dan de theorie. Met haar kennis en kunde wordt het tijd de theorie vragen eens goed na te lopen op vraag en antwoord want die kunnen beter aansluiten!

lange dag maar ontzettend leerzaam

Deze dag heb ik beleeft als ontzettend leerzaam. Theorie en praktijk perfect op elkaar afgestemd en hierdoor geen indut moment mogelijk. Dag op zich ook prima ingedeeld en ontzettend goed verzorgd.

Top cursus!

!

Prima opleiding

Prima dagopleiding met alle facetten voor de cursus BHV

Leuk en leerzaam

Goede en leuke leerzame les gehad

Duidelijk en interactief

Fijn aan de cursus is dat je veel zelf moet doen, dat is naar mijn idee ook de enige manier om de bhv goed toe te kunnen passen wanneer het nodig is

Duidelijke uitleg, uitstekend geregeld.

Was zeer leerzaam en duidelijk.

Fijne, practische opfrisser.

Goed.

helemaal Top !!!

juiste informatie en begeleiding in de cursus.

erg duidelijk en leerzaam

ik heb de curses als erg positief ervaren, een duidelijke uitleg van de theorie, mooi afgewisseld met stukjes oefenen in de praktijk.

Zeer leerzame en leuke dag!

Goede uitleg gekregen van wat er van een BHVer verwacht wordt. Sylvie is een vakvrouw die op een duidelijke en goede wijze informatie overbrengt.

leerzame en leuke dag gehad met instuctrice Silvie

leerzame en leuke dag gehad met instuctrice Silvie

Duidelijk en heldere uitleg gekregen

Sylvie is erg gepassioneerde dame die rustig de tijd neemt om alles uit te leggen. Ook voor vragen stellen is genoeg ruimte, en als je een oefening nogmaals wil proberen, is dit geen enkel probleem. Daarnaast heeft ze erg veel kennis in huis, waardoor ze alles duideijk kna uitleggen. Als ik 1 minpuntje mag noemen, is het de locatie. De training vond plaats bij Schiphol-Rijk, maar het was op een erg afgelegen plek en de ingang van het gebouw was moeilijk te vinden, zeker als je met het openbaar vervoer komt.

Praktisch en leerzaam

Een interessante en leerzame cursus met een goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Een gedreven en enthousiaste instructeur, die het goed kon overbrengen en zichtbaar plezier in zijn werk had. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen bij andere personen.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.