Zeer boeiende dag maar wel veel info op 1 dag

De cursus was zeker interessant en leerzaam. Wel is te merken dat de instructrice er moeite mee had om alle belangrijke info op 1 dag aan de deelnemers over te dragen. Qua hoeveelheid aan info zou dit beter in 2 dagen gedaan kunnen worden. Aan het enthousiasme en deskundigheid van de instructrice lag het overigens totaal niet. Door de manier van lesgeven, hield ze de aandacht van de deelnemers zeker erbij.

Uitmuntend

Ik was zeer onder de indruk van het feit dat herhaling erg bijzonder is. Als je een hele jaar niet veel doet met je skills in de Bedrijfshulpverlening, raakt je veel dingen kwijt. Deze opfris cursus heeft me weer scherp gemaakt. Ben erg blij mee.

Een zeer leuke en kundige leraar

We hebben veel geleerd deze dag. De informatie werd zeer duidelijken helder overgebracht.

Wat een leuke dag

De cursus leidster sprak over alle onderwerpen duidelijk en met beleving, iets wat vast uit haar praktijkervaring voort is gekomen. Het voor doen, en uitleggen van de aspecten waarin we zelf onze mede cursisten mochten omrollen en van de stoel mochten donderen waren duidelijk. En daardoor was er tussentijds ook tijd voor een lolletje, Hetgeen resulteerde in een ontspannen sfeertje ,waarin ik deze dag tot een prettige vol nieuwe ervaringen zou moeten kunnen bombarderen, Wel... Bij deze.... Beste Silvy, nog bedankt voor deze leuke dag(je krijg nog steeds een biertje van me).. 101HV julie hebben met haar goud in handen!!!

Kort maar krachtig

Instructeur was duidelijk en bracht alles op een prettige manier over.

super cursus, lekker interactief

een super dag gehad, veel geleerd en praktisch toegepast. lekker interactief en niet domweg uit het boek leren. mooie dag, vooral zo doorgaan! Lunch was ook top!

Praktisch en to the point

Goede cursus voor herhaling. Duidelijke uitleg en goede begeleiding door Sylvie. Individueel en team coaching. Leuke puzzels

zeer leerzaam

boeiend gebracht terwijl ik er geen zin in had de dag is voorbij gevlogen de uitleg was helder maar doordat de groep klein was was de interactie intens instructrice sylvie is een topper maar vooral een vakvrouw die kernachtig de noodzaak van bhv duidelijk maakt

Gewoon goed geregeld op alle fronten

Herhaling BHV gedaan. Perfecte instructeur vanuit de praktijk met jarenlange ervaring. Legt goed uit, niet iemand die alleen maar presenteert met een beamer maar je de hele dag persoonlijk en in groepsverband realistisch laat trainen. Goede leermethode.

Fijne training

Freek was een fijne instructeur!

Gezellige en leerzame dag

Ik heb deze dag ervaren als een erg leuke dag. Onze trainer was zeer gemotiveerd, legde het goed uit en maakte er een actieve dag van. Ik heb zelf nog niet eerder een BHV cursus gehad, maar vernam van de rest van de groep dat zij dit nog niet eerder zo goed gehad hebben. Kortom, een erg gezellige en leerzame dag!

geen bijzonderheden

Prima instructrice

Leerzame en interactieve cursusdag

Zeer prettige instructeur die naast de theorie ook de praktische kant goed belicht! Al met al prettig om te volgen!

Leuke ervaring,belangrijke dingen geleerd

Had geen ervaring met eerste hulp. Daarom een leuke les waar ik veel heb opgestoken.

Uitstekende uitleg en oefenmogelijkheden

Fijne instructrice. Duidelijke uitleg procedures en reden hierachter. Veel praktische oefen mogelijkheden. Je kan al je vragen stellen tijdens de les. Fijne afwisseling van praktijk opdrachten en theorie. Bedankt Elaine voor je toewijding en wijsheid!

Hele goede cursus

Silvie heeft alles heel professioneel uitgelegd!

Dikke prima, leuke docent en prima kennsoverdracht.

Prima, goede aanvulling op reeds eerder opgedane kennis.

leerrijk

fijn dat de instructrice zelf al veel ervaring had. kon dit goed overbrengen

Super !!

Goede en een ervaren begeleider. Weet waar ze over spreekt. Ik doe deze herhaling al 8 jaar maar Sherly doet het geweldig!! Zij weet wat herhaling van BHV inhoud, niet slechts herhalen maar wat weet je nog van vorige studies. Met andere woorden,, laat maar zien wat je nog weet!! Super en heel goed. Ik hoop volgende herhalingen Sherly nog menigmaal te mogen hebben als onderwijzer BHV.

Een leerzame, goede dag!

Deze dag heeft gezorgd voor nieuwe inzichten. Geslaagd!

Super BHV training!

Duidelijk en veel opdrachten zelf uitvoeren.

Prima basiscursus BHV

Basiscursus BHV gevolgd bij Sylvie. Enthousiaste instructeur met veel ervaring, lol in haar werk en helder en to the point in haar instructies. Basiscursus heel summier, maar voldoet voor ons bedrijf. Locatie in Amersfoort was ongeschikt voor BHV, aangezien niet op tijd open, zaal vies en koud, personeel onvriendelijk.

Prima training

Een prima training door een ervaren instructrice.

Goeie training en trainer

We hadden de mazzel dat we een enorm leuke groep met elkaar hadden. Alle nodige onderwerpen behandeld. Veel vragen zijn beantwoord door de (zeer kundige) trainer. Enige puntje was de route naar het pand (Schiphol Rijk): ik moest nogal zoeken. Verder alles top!

Leuke wijze van lesgeven

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.