Leuke en leerzame BHV cursus

De les is afwisselend en veel praktijkopdrachten. De instructrice heeft veel filmpjes bij zich, wat alle theorie ook duidelijker maakt.

fijne leuke training gehad

Fijne training gehad, duidelijk alles uitgelegd. Jammer dat het stukje brand zo kort was.

Prima cursus op een prima locatie

Een goede cursus waarin alles duidelijk wordt uitgelegd en waarin een goede begeleiding is bij het praktijk gedeelte. De instructrice gaf op een zeer prettige manier uitleg over alle zaken. Niet geheel onbelangrijk; lunch was goed verzorgt en ook de koffie/ thee faciliteiten waren dik in orde. Op zien Grunnegs: Kon minder!

Het was erg leerzaam en makkelijk te volgen

De cursus als zeer goed ervaren werd stap voor stap uitgelegd. Veel scenarios besproken en zo veel mogelijk kunnen oefenen. Echter was de locatie minder goed, klein lokaal we hebben zowat het hele lokaal moeten ombouwen om wat te kunnen zien. Verder was de instructor zeer professioneel met veel ervaring en expertise.

Theorie afgewisseld met praktijk met een vleugje humor

Een leuke en leerzame dag die goed verzorgd was. De sfeer was fijn en er werd veel gelachen. Bij serieuze onderwerpen was het ook serieus. Reanimatie geoefend op de pop en geoefend om verbanden aan te leggen. In de middag konden we helaas geen brandje blussen, omdat het weer dat niet toe liet. Wel een leerzaam domino spel gespeeld om de theorie over brandveiligheid te oefenen.

Bevlogen instructrice, heldere uitleg

De cursus is zeer aan te bevelen. De cursus werd door een enthousiaste instructrice gegeven en zij had al ruim 15 jaar ervaring. Gestructureerde, heldere uitleg. Het is vast niet makkelijk om zowel EHBO als brand-preventie in 1 dag te bevatten in een cursus, maar ze deed dit prima. Het enige kleine minpuntje was de te kleine ruimte waarin we zaten: soms werd het zicht op oefenmateriaal (pop, geplaatst op de vloer) ontnomen. Een grotere ruimte zou wel goed zijn geweest.

Leerzame en gezellige dag gehad

Ivm een vacature zelf me aangemeld voor deze cursus. Vond het een hele leuke groep mensen en veel geleerd op 1 dag

Top cursus

Natuurlijk leer je in 1 dag niet alles. Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik veel heb opgenomen in 1 dag. Instructeur was duidelijk. Manier waarop hij uitleg gaf, was super leuk en leerzaam. Kom zeker terug voor herhaling volgend jaar!! TOP

Zeer leerzaam

Was een herhaling voor mij maar wel heel leerzaam.

Leuke cursus met teen vlotte interactie. Veel praktijkervaring.

In de groep van 10 deelnemers, was een goede sfeer en er was tijd voor interactie. De trainer, wist veel ervaring en kennis over te brengen.

Hele leuke en interactieve dag!

Heel veel geleerd en ook direct toegepast. Nogmaals dank en tot volgend jaar!

Fantastisch

Met 3 collega's de cursus gedaan. Fijne groep en Michiel is een leuke instructeur. De dag vloog voorbij. Veel geoefend en geleerd.

Een hele informatieve, actieve en gezellige dag

Je krijgt heel veel informatie op één dag. Aan te raden is om een tweedaagse cursus te doen, maar de man die de training gaf heeft er voor gezorgd dat het een hele prettige en (inter)actieve training was. Complimenten aan de trainer.

Effectieve training met veel praktijkvoorbeelden

Leuke training waarin we veel bezig zijn geweest. We werden zelf aan het denken gezet. Veel nieuwe dingen ten opzichte van de eerste introductiecursus.

Hele fijne ervaren trainer!

Ik heb meerdere malen een herhalingscursus gevold door de jaren heen, maar zelden van zo'n ervaren trainer. Sylvie is daarnaast ook LOTUS gecertificeerd, wat veel waarde toevoegt aan de BHV herhalingscursus.

Duidelijke curcus

Het was wel erg veel theorie. Weinig zelf geoefend. Op sommige momenten ook niet helemaal de onzekerheid weg kunnen nemen. Er zit dus ook geen verschil tussen een cursus voor nieuwe en voor de herhaling? Anders is het voor de herhaling denk ik ook wel weer veel info. Wat niet slecht is, maar misschien dan wel een te lange dag.

4 jaar oprij een BHV-cursus van 101BHV gehad waarvan de laatste 3 op locatie (2 x met instructeur Rutger Böhmer ). Deze denkt goed mee wat belangrijk is om te weten is voor ons bedrijf. Alle (herhaling) stof werd op een leuke en duidelijk manier uitgelegd. Deze keer met een escape-room spel , wat zeer goed werd ontvangen voor al onze deelnemers. Van Der Zee Twello

Zelfverzekerder

Dankzij de goede heldere instructie was de herhaling heel zinvol.

Erg leerzaam

Ik vond de BHV beginnerscursus erg leerzaam. Ik wil graag behulpzaam zijn als er een ongeval of letsel op de werkvloer voorvalt en na de cursus weet ik dat ik dit ben. Sylvie is een professionele vrouw met hier en daar aan grapje. Ze maakte de cursus erg leerzaam, maar vooral ook leuk!

De les was prima maar aan de dure kant

Ervaren instructeur, goede accommodatie en lekkere lunch. Echter vind ik €200,- ex voor herhaling BHV basis erg veel geld.

een frisse kijk op bhv

Het was een leerzame dag. vooral laagdrempelig geen poeha, dat spreekt me aan. misschien wat tegenstrijdig maar ik mis dan ook wel weer het officiële tintje. we waren het erover eens dat BHV geen papieren tijger dient te worden maar tegelijkertijd wordt het van ons wel verwacht dat we het ergens aftikken. op dat punt zou er nog verbetering kunnen zijn.

Goede instructeur met leuke humor. Veel aan opfris bhv gehad.

Interessante bijeenkomst

Goed om een aantal punten te krijgen hoe te handelen in geval van Nood.

Ik heb twee keer zoveel geleerd in vergelijking met de eerste keer

Deze instructeur was heel goed, de groep was fijn en gemotiveerd. De locatie was prima en de lunch verrassend goed. Het betrof een opfriscursus en het belangrijkste voor mij was de uitstekende instructeur die zijn kennis heel goed kon overbrengen. Zoals boven reeds geschreven heb ik deze keer twee keer zoveel geleerd dan bij de eerste keer. Als het kan willen we de volgende keer graag weer Freek als instructeur!

Een hele nuttige opleiding

De opleiding was goed

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.