Fijne uitleg

Er wordt tijdens de BHV veel situaties uit de praktijk gebruikt en goed verteld wat je moet doen en hoe te handelen. Als je iets niet begrijpt, wordt het nog een keertje uitgelegd.

Elaine is een top instructeur!

een hele interactieve en educatieve cursus gehad van Elaine, volgend jaar weer !

goede les.weer andere di gen bij geleerd

goede instructeur...

De cursus wordt verzorgd door kundige docenten

De cursus wordt verzorgd door een deskundige docent met praktijk ervaring.

Ondanks coronatijden goede uitleg

Was een geslaagde dag met duidelijke uitleg. Jammer dat je nu niet veel kon doen. Silvia deed het heel leuk met humor dat maakt het ook leuk

Leerzaam, leuk en interessant!

Voor mij was het mijn 1e BHV training en ik ben er zeer positief over. Het was leerzaam, leuk en interessant. Ik ben blij met de meegeleverde informatie die ik terug kan lezen wanneer ik wil. Sylvie, de instructeur, maakte er een leuke dag van, ze maakte de training interactief en had leuke en interessante voorbeelden en anekdotes. het enige minpunt was dat we niet alles konden behandelen/oefenen ivm de corona restricties, maar dat is nu eenmaal niet anders.

Top cursus

Top herhalings cursus

Heel goed cursus met alle belangrijke elementen van de BHV herhaling wel in de cursus

De instructrice BHV was heel aardig en heeft ons veel tips gegeven.

Leerzame dag

Leerzame dag ondanks de Corona maatregelen, het quizje was leuk en interactief.

Super goede cursus!

Ik heb de BHV met brand cursus gevolgd bij Sylvie. Voor mij was het BHV gedeelte een herhaling, het brand gedeelte was nieuw. Ik ben super tevreden en met name over Sylvie. Wat een kennis en wat kan zij dat delen op een goede manier. Met vertrouwen ben ik nu weer een gecertificeerde BHV-er!

leuke docent alleen jammer van de corona regels

Een leuke docent die de les interactief maakt en goede tips geeft. Heel fijn. Alleen jammer van de corona regels maar helaas niets aan te doen. Ik zou, zodra dat niet meer strafbaar is, gewoon kiezen voor met aanraken.

weer iets nieuws geleerd, goed georganiseerde les met een ervaren docent

Ook met de corona maatregelen de les is helemaal geslaagd

Top dag

ik heb weer mijn gedachten kunnen opfrissen door Bass geweldig hoe hij het leerstof over bracht, de setting was goed , leuk groep participatie was 10 De hele dag van begin tot eind was goed Locatie prima de lunch heerlijk lieve dame Ik ben er volgend jaar zeker bij .

Zeer interessant en heel leerzaam

Het was een hele leuke dag, veel geleerd in een zeer ontspannen sfeer. Het is zeer het aanbevelen waard en ik ga het ook zeker doorgeven. Top

Erg goed

Goede uitleg, leuke instructrice en ondanks corona alles top geregeld! We zien haar graag nog eens terug :)

Prettige herhalingscursus!

Fijne cursusdag gehad, waarbij alles werd herhaald en er extra aandacht kon worden besteed aan de onderdelen waar de cursisten behoefte aan hadden. Er werd gebruik gemaakt van ezelsbruggetjes en voorbeelden die bij de verschillende bedrijven van toepassing konden zijn. Daarnaast erg creatief gedacht om ondanks de corona-maatregelen zo veel mogelijk te kunnen herhalen/laten zien!

Leerzame dag

Ondanks de Corona voorschriften en beperkingen , was het een leerzame dag + duidelijke communicatie en uitleg .

Gezellig maar vooral leerzaam.

Op een goede en ontspannen manier gewerkt aan onze bhv training.

duidelijke uitleg en goeie sfeer

Ik ben al 2x op BHV cursus geweest en ik ben heel erg tevreden. De uitleg is duidelijk maar niet langdradig en er wordt veel aandacht besteed aan praktijk ervaring. Bovendien is de sfeer tijdens de les goed. Een verbetering zou ik de lunch vinden, die is wat droog. Bovendien ziet er veel niveau verschil tussen de leerlingen, dat is jammer.

Leerzaam

Wat een leerzame dag! Hoop geleerd, duidelijke uitleg en met een beetje humor was dit een leuke cursus! Klein groepje, maar als zeer prettig ervaren!

Een goede en leuke cursus

Afwisseling in kennis en vaardigheden. Nieuwe inzichten en weer up to date hoe je eerste hulp moet verlenen.

super

Super fijne instructrice! Duidelijk, gestructureerd, goede voorbeelden en gedreven.

Ontzettend leerzaam!

Ik ben blij dat mijn collega's en ik de cursus hebben bijgewoond. Ik vond het wel erg veel informatie voor 1 dag, ik zou dat liever in 2 dagen hebben gedaan om de dingen net iets vaker te kunnen herhalen. Het waarom je bepaalde stappen in een bepaalde volgorde moet doen vond ik heel helder. Al met al een geslaagde dag! Bedankt Bas.

Meneer heeft een super leuke les neergezet. Het was geen saaie theorie les! Ga zo door

Degelijke herhaling in 1 dag

Goede instructeur die op rustige en eenduidige wijze de BHV-lesstof wist over te brengen. We kunnen vol zelfvertrouwen weer een jaar vooruit!

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.