Leerzaam, duidelijk en goed

Wij hebben de bhv cursus gedaan aangezien wij een winkel en horeca zaak runnen. Als er dan iets gebeurd is het fijn dat je weet wat je moet doen. De bhv cursus was erg leerzaam, duidelijk en goed. De uitleg was zeer goed en gemakkelijk te volgen ondanks de corona situatie.

geweldig

sylvie was geniaal moesten bijna buikstotentoepassen na het drinken van water ga zo door

Een leuke, leerzame dag

Ik heb geen opmerkingen over deze training. Sylvie was gezellig en was duidelijk heel kundig. Weet waar ze over praat en komt heel zeker over. Prima dag!

uitstekend

uitstekend. alles is goed, duidelijk en overzichtelijk overgebracht.

heel zinvol voor mijn v.w. taken

Daar ik mee ga draaien als hulp koster in het team was dit heel nuttig en zinvol om te weten. veel info gehad. Jammer dat er vanwege covid 19 niet veel geoefend kon worden bij elkaar

Het was een leerzame, informele dag.

De BHV cursus is door de corona maatregelen bijna niet te doen. Maar gelukkig mocht je zelf kiezen hoe je het wou doen. Op de normale manier of volgens de corona regels.

Wijslijke en logische uitleg

Aanvoerder heeft duidelijk uitgelegd en de regels goed toegepast in de huidige nieuwe situatie (COVID-19 tijd). Prettige bijkomstigheid was dat i.v.m. de 1,50 m afstand er ook een manier is van zelfredzaamheid. Ik bedoel hiermee dat hij een goed voorbeeld gaf, bewust of onbewust, van het aanbrengen van verbanden etc... met 1 hand. Erg handig!!!!

Jaarlijks herhalen, altijd prima

De communicatie is duidelijk, lesstof altijd up to date. Alles verloopt soepel en vlot.

Goed geregeld

Goede training door een zeer ervaren docent. Een goede mix van praktijk en theorie, aangevuld met voorbeelden uit de praktijk

Positieve opfrissing, enthousiaste opfrissing

Onze instructeur / cursusleider was zeer informatief en enthousiast in zijn manier van doceren. Kon goed vanuit zijn praktijkervaring vertellen. Fijne ervaring, wederom leerzaam.

Leerzame dag

Veel onderwerpen besproken en tevens toegepast. Instructeur heeft veel kennis van zaken en heeft dat uitstekend met ons gedeeld.

Goed georganiseerde en leerzame dag!

Dit was een prima georganiseerde dag, wel jammer dat we i.v.m. corona niet heel veel in de praktijk hebben kunnen brengen. Dit zorgt er toch wel voor dat je dingen sneller onthoud. Wel was alle info heel duidelijk en werd alles goed en duidelijk uitgelegd. al met al een goede basiscursus.

Leerzaam, dynamisch en amusant

De dag vloog voorbij. In die tijd hebben we kennis opgedaan, geoefend en een lekkere lunch gehad.

Training was zoals verwacht, locatie viel tegen.

Gisteren een mail gestuurd met klacht over locatie.

Goede ervaring

Leerzaam proces geweest beter beeld overgekregen en hopen dat ik er mee levens kan redden in de toekomst

goede training. Bij 1 oefening moest je op de vloer liggen, de vloer was heel erg vies!!

Elke keer weer wat nieuws geleerd!

Tot nu toe was elke BHV cursus een leuke dag met veel nieuwe informatie. De instructeurs zijn echte praktijkmensen, weten alles goed uit te leggen en je ook echt te boeien, zelfs in de Corona-tijd! Een leuke en zeer zeker nuttige cursus die voor iedereen aan te bevelen is.

Zeer leerzaam!

René heeft alles goed en duidelijk uitgelegd!

Kleine groep werkt fijn.

Een enthousiaste docent, een leuke combinatie van de groep heeft ervoor gezorgd dat het een fijne, leerzame dag was.

Enthousiaste instructeur met veel kennis

Het was een leerzame dag. Er werd goed rekening gehouden met de corona maatregelen. Aanrader

Ondanks dat het herhaling was toch weer was toch weer wat geleerd.

Duidelijke instructies en weer wat bijgeleerd. Hopelijk volgend jaar weer met Lotus.

Fijne uitleg

Er wordt tijdens de BHV veel situaties uit de praktijk gebruikt en goed verteld wat je moet doen en hoe te handelen. Als je iets niet begrijpt, wordt het nog een keertje uitgelegd.

Elaine is een top instructeur!

een hele interactieve en educatieve cursus gehad van Elaine, volgend jaar weer !

goede les.weer andere di gen bij geleerd

goede instructeur...

De cursus wordt verzorgd door kundige docenten

De cursus wordt verzorgd door een deskundige docent met praktijk ervaring.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.