Goed en leerzaam

Goede en duidelijke uitleg met voldoende mogelijkheden om vragen te stellen.

Uitstekende dag

Wat een leuke instructrice, met veel leuke en heldere voorbeelden. Tijd voor iedereen om zijn ervaringen te delen

goede training

Ik heb de training als goed voorbereid en leerzaam ervaren. Kijk dan ook uit naar de verdieping van volgend jaar bij mijn 1e herhaling.

Leerzaam!

Ik vond het een hele leerzame cursus. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd! En het was hartstikke duidelijk en goed uitgelegd! Het was een gezellige leerzame dag!

Prettig, actief en leerzaam

Een zeer interessante en actieve manier van uitleggen, met leuke anekdotes tussendoor. Ook was het aangenaam dat er een roulerend praktijk gedeelte was wat voor een prettige ervaring zorgde.

Hier red ik levens mee!

Een enorme leerzame dag met goede voorbeelden, waardoor je het zeker beter zal onthouden. Brandjes blussen is toch wel mijn favoriete deel van de dag geweest.

Goed en duidelijk

Goed en zeer duidelijke cursus. Goede uitleg enzo.

Nuttige cursus, ook na tig keer

André heeft een prima cursus gegeven. Heb het al vele keren gedaan en ik had er om die reden niet zoveel zin in. Maar gebleken is dat je steeds bij blijft leren! Vooral door actuele voorbeelden te gebruiken.

Heb weer veel opgestoken

Heb nog wat nieuwe dingen geleerd die ik tijdens herhaling nooit gehoord had.

prettige dag

deel voor de pauze was gelukkig herkenning (na vele jaren reanimatie cursus volgen). Deel twee nieuwe informatie die op een rustige en prettige manier werd overgebracht

Fantastisch

Bas was echt hilarisch en had veel kennis en een heerlijke gevulde lunch

Goed, duidelijk en gezellig

Geachte heer, mevrouw Voor mij was het een herhalingscursus en ondanks de aan ons opgelegde Covid19 beperkingen heeft Silvie de cursus boven verwachting gepresenteerd. Graag tot over een jaar op een volgende herhalingscursus. Met vriendelijke groet, Hans van de Ven

Zeer leerzaam

We hebben een zeer leerzame training gevolgd. We hebben veel nieuwe dingen geleerd ook al was het onze derde herhalingscursus. Het was een fijne, inspirerende training. We gingen enthousiast terug naar onze organisatie om het geleerde daar toe te passen! Met dank aan trainer Bas.

Was top geregeld! Goeie uitleg , fijne instructrice

En een top lunch, well done!!! Bedankt voor deze dag.

zeer positief

leuke informatieve dag gehad. en goede koffie.

Hoewel ik en nog enkele anderen voor een herhaling kwamen zaten wij in een combi groep. Het zou fijn zijn als de groepen apart cursus zouden hebben, aangezien er voor de herhalers geen aanvullend lesmateriaal is omdat uitleg van de beginselen juist voorrang hebben voor de nieuwe groep. Maar verder was het uitstekend.

We hadden gisteren 10-5-2021 herhalingscurus BHV in de Bron in Alphen aan de Rijn. Juist o.a. met behulp van voorbeeldfilmpjes vond ik het heel duidelijk. Dit beviel mij beter dan het op elkaar oefenen, zoals vòòr de Corona. De interactie tussen instructeur en deelnemers verliep prima.

Professionele benadering

Professionele benadering. Altijd weer prettig zo'n opfriscursus.

Goede herhaling, leuk les gegeven

Aanpassing ivm corona. Toch nog wat kunnen herhalen. Vooral theorie was toch weer een goede herhaling en opfrissing.

Leerzaam, interessant, leuk gebracht

Het was een zeer aangename dag waarbij de cursus op een duidelijke , vlotte en vrolijke manier werd gegeven. Vincent wist de mensen te boeien en ik raad iedereen aan om deze cursus te gaan doen .

Een erg leerzame dag met een zeer leuke en goede instructeur

Het was niet volgens het boekje en dus heel leuk en leerzaam. Het was duidelijk en ondanks dat het niet heel praktisch was vanwege de coronamaatregelen, voelde het wel zo vanwege de praktische voorbeelden (uit eigen ervaring, toch 20j+) die de instructeur vertelde en soms via videomateriaal liet zien.

Heel goed

Goede uitleg

Super leuke dag en daar leer je het beste bij!

Als er iets leuks is aan een cursus dan is het wel iemand die zelf erg vrolijk en enthousiast is! Sylvie was dat zeker en ook was ze erg grappig en dat maakte alles leuk om te doen en te onthouden. Zeker een aanrader, leuke ervaring en leuke dag gehad, wat wil je nog meer!

Leerzame dag

Ik heb de BHV cursus ervaren als een leerzame dag ik heb heel veel dingen geleerd hoe ik in bepaalde situaties moet handelen en/of moet reageren.

Positief

Docent ervaren, probeerde ons bij te trekken

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.