Heel fijn

Sylvie is een hele fijne instructrice. Duidelijk en direct.

Leuke dag

Leuk en leerzaam. Tijd vloog voorbij.

Nieuwe dingen geleerd van Sylvie!

Ondanks dat het al de ‘zoveelste’ herhaling was, weer nieuwe leerzame dingen geleerd van Sylvie. Geen poespas, gewoon recht voor zijn raap. Hele fijne BHV training gehad!

Duidelijke, prettige uitleg en een fijne dag!

Veel geleerd, blijft echt hangen - meest belangrijke punten zijn besproken, fijne sfeer.

Helder, praktisch en toegankelijk

Robert is een nuchtere instructeur, lekker concreet en praktisch.

Top coaching

Wisseling tussen theorie en praktijk Sociale man die zijn werkt kent Was een geslaagd dagje!

Complete & goedverzorgde cursus

Keer op keer zijn de cursussen zeer prettig om bij te wonen. De trainers zijn ervaren en weten er altijd een interactieve sessie van te maken. Op die manier vliegt de dag voorbij en ben je weer helemaal goed bij. Ook de lunches zijn altijd erg verzorgd. Kortom; je bent hier aan het goede adres voor een BHV cursus, hetzij als beginner of als ervaren persoon!

Fijne training

Omdat we met zo'n kleine groep waren, kon iedereen volop vragen stellen. Was echt fijn!

prettige en goede uitleg

de cursus werd goed uitgelegd er wordt rekening gehouden met je persoonlijke situatie.

Dynamische les, veel geleerd

Het was een goede lesdag. Er was veel interactie tussen de leraar en de klas, dat maakte het boeiend en afwisselend. Veel geleerd. En je realiseert je altijd weer hoe belangrijk de herhaling is van de BHV cursus.

Topdag!

Ik heb het ervaren als een zeer leerzame en leuke dag. Goede sfeer en ruimte voor vragen. Veel info en geoefend. Al met al een zeer goede dag.

Het blijft altijd erg leerzaam .

Het is goed om, om het jaar een bhv training te krijgen, blijft altijd leerzaam.

heldere uitleg

Bas wist duidelijk en met gevoel voor humor e.e.a. uit te leggen. Het was niet mijn eerste BHV maar denk wel dat er nu meer zal blijven hangen door de herhaling en het stap voor stap uitleggen wat je moet doen in geval dat... Dit werkt voor mij beter dan het een keer zelf doen. Vooral de herhaling werkt goed.

Goede cursus met instructeur die gericht is op de praktijk, top!

Het was mijn eerste BHV-cursus, interessante dag en veel geleerd. De instructeur weet het goed te brengen, heeft voldoende praktijkvoorbeelden gegeven en geeft een duidelijk antwoord op alle vragen. Na deze dag heb je goede handvaten gekregen omtrent jouw rol als BHV-er en wat je moet doen in situaties waarin hulpverlening nodig is. Jammer was dat er weinig oefening was voor de praktijk, te wijten aan de corona-maatregelen. Daarnaast waren de faciliteiten op de externe locatie ook niet fantastisch, maar de oorzaak hiervan lag bij de locatie en niet bij 101BHV zelf.

Helder goede uitleg

Beste medewerker, Heb naar te vredesverdrag cursus gevolg, die helder en goed was uit gezet.

Top geregeld!

Fijne locatie, goede lunch, duidelijke les en aardige instructeur.

Het was een prima herhalingsdag.

heel leerzaam

veel geleerd en belangrijke dingen gedaan top uitgelegd met veel voorbeelden met ook een beetje humor

leuk, leerzaam en goed verzorgd

Leuke, vriendelijke en wanneer nodig serieuze instructeur. goede locatie, goede catering en een duidelijke cursus met goede lesstof.

Goed en leerzaam

Goede en duidelijke uitleg met voldoende mogelijkheden om vragen te stellen.

Uitstekende dag

Wat een leuke instructrice, met veel leuke en heldere voorbeelden. Tijd voor iedereen om zijn ervaringen te delen

goede training

Ik heb de training als goed voorbereid en leerzaam ervaren. Kijk dan ook uit naar de verdieping van volgend jaar bij mijn 1e herhaling.

Leerzaam!

Ik vond het een hele leerzame cursus. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd! En het was hartstikke duidelijk en goed uitgelegd! Het was een gezellige leerzame dag!

Prettig, actief en leerzaam

Een zeer interessante en actieve manier van uitleggen, met leuke anekdotes tussendoor. Ook was het aangenaam dat er een roulerend praktijk gedeelte was wat voor een prettige ervaring zorgde.

Hier red ik levens mee!

Een enorme leerzame dag met goede voorbeelden, waardoor je het zeker beter zal onthouden. Brandjes blussen is toch wel mijn favoriete deel van de dag geweest.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.