Zeer leerzaam, laagdrempelig en vriendelijk, helpt met zelfvertrouwen in noodsituaties

De instructeur (André) was heel vriendelijk en geduldig. Ik heb een hoop geleerd wat ik eerst nog niet wist. Er was veel ruimte voor vragen. De sfeer was ontspannen, ondanks de serieuze onderwerpen.

Goed georganiseerd

Goede sfeer meteen door André in Utrecht. Stelde gerust en haalde de spanning van de ketel af. Dank je wel.

Freek is een topinstructeur met een goed humeur

De BHV cursus was zeer leerzaam. Freek is daarnaast een vrolijke vent die passie heeft voor veiligheid en bedrijfshulpverlening. Daarnaast is het ook fijn dat we aan het begin en aan het eind van de dag praktische oefeningen hebben gedaan met reanimatie en brandjes blussen.

Goede bhv-cursus

Goede bhv-cursus. Veel geleerd in een dag en daarnaast ook goede praktijkervaring opgedaan

Toffe cursus!

Ontzettend leuke training en trainer. Veel geleerd.

Goed georganiseerde cursus.

Cursus en toebehorende erg goed georganiseerd. Kleine details, maar op elke tafel een kan water met een glas en qua lunch net even meer dan het standaard beviel mij heel erg. Mooie lokatie alleen lastig te parkeren. Degene die de cursus gaf was ook erg duidelijk en deed zn werk erg goed.

Super leerzaam!

Een super BHV cursus gehad. De instructeur gaf op een actieve manier de les waardoor aandacht er bij houden een makkie was! Hopelijk bij de BHV herhaling weer deze fijne instructeur :)

Goede cursus, had korter gekund.

De cursus zelf was goed en de instructeur legde alles goed uit. Hij hield het interactief wat voor het begrip goed was. Wel had ik qua inhoud meer willen weten over evacuatieplannen en had het onderdeel eerste hulp, dus verband en dergelijken uitgebreider gemogen. De verbanden aanleggen waren duidelijk maar ik had meer willen weten over verschillende ontsmettingsmiddelen etc. De informatie die werd verteld en de dingen die wij deden hadden in minder tijd gekund. Daarmee bedoel ik dat we met gemak sneller door de stof hadden kunnen gaan.

Goed maar voor sommige mensen zonder ervaring wordt er weinig diepte in gegeven.

Goede en snelle cursus maar als iemand nog helemaal geen ervaring heeft met BHV zou ik toch een cursus met e learning aanbevelen.

Veel nuttige informatie, prettige trainer

De trainer gaf uitgebreid uitleg van ziektebeelden en wat te doen. Hij gebruikte ook beeldend materiaal waar nodig. Hij heeft veel punten behandeld en daarnaast ook gevraagd aan ons waar wij behoefte aan hadden. Heel blij dat ik deze training heb gehad.

Het was echt heel prettig

Het was een leuk en leerzaame dag Alles werd goed verteld en uit gelegd. Ik heb er erg van genoten en heeft me het een en ander geleerd. De instructeur was ook heel aardig en maakte het mooi allemaal.

Super leuke training

De dame die de training gaf was nog 'in opleiding'. Hier was niks van te merken, want ze deed het hartstikke goed. Het was een leuke- en informatieve dag met genoeg interactie.

Goede tekst en uitleg

Cursus leider was zeer kundig en niet te beroerd om het nog eens uit te leggen en er was op zijn tijd tijd voor een grapje. Veel geleerd.

Leerzame dag!

Op een actieve manier alle (basis) kennis/informatie gehoord en geoefend. Veel geleerd tijdens deze training, goede verdeling tussen theorie en praktijk.

Heldere en duidelijke cursus

Veel geleerd van de training. Fijn dat er, in verband met Covid, aangepaste oefeningsmogelijkheden zijn voor wat betreft reanimeren. Fijne, deskundige en opgewekte instructeur die in goed tempo de stof met ons heeft doorgenomen. Veel tips gekregen en d.m.v. oefenen diverse situaties, ook aangepast op jouw werkomgeving, kunnen nabootsen.

top

Het was een leerzame cursus. Alles werd goed uitgelegd. Ik heb altijd een herhaling moeten doen,maar moest nu weer opnieuw beginnen omdat hetvoor mij 2 jaar geleden was. Gelukkig waren toch nog veel dingen blijven hangen, maar fijn om het weer op te frissen.

Wat een leuke en leerzame dag!

Ontzettend leuke dag gehad met een goede basis voor BHV. De instructrice legt alles goed en duidelijk uit. Heeft veel kennis van zaken en kan je aan het denken zetten op eigen werkgebied. Ik zou het iedereen aanraden om je eigen kennis op het vlak van eerste hulp en brand en ontruiming bij te spijkeren. Er zijn zoveel dingen waar je je van tevoren niet bewust van bent, maar wat erg belangrijk kan zijn in je omgeving. Je kan levens redden :-)

Top!

Erg interactief, leuke spreker. En heel veel kunnen doen, nu veel beter klaar voor het echte werk dan na vorig jaar voor mijn gevoel.

Is een goede cursus waar je veel van opsteekt

De cursus is informatief, gebaseerd op de praktijk en wordt ook professioneel gegeven. Ook de locatie (Breda) is perfect en met een goed verzorgde lunch.

Een leerzame ervaring op een leuke manier gebracht

De cursus is op een goede manier opgebouwd en ik heb er veel van geleerd. De instructeur bracht het op een leuke en interactieve manier waardoor de lange dag niet saai is geworden.

Leerzame en inspirerende dag!

Een dag vol bewustwording en interactie! Ik ging naar huis met een voldaan gevoel.

Goede en nuttige ervaring

Het was voor mij alweer 2 jaar geleden dat ik een herhalingscursus had gedaan. Daarom dit keer weer een beginnerscursus maar erg goed om dit weer mee te maken. Erg leerzame dag. Ook een goede enthousiaste cursusleider.

Goede afwisseling met theorie en praktijk.

Ik weet nu wat te doen bij noodgevallen in het bedrijf.

Volledig maar te basaal voor een herhaling

Gisteren de hethaa cursus BHV gevolgd. Veel onderwerpen komen aan bod, maar na 15 jaar BHV herhalingen te volgen vind ik de lesstof erg basaal. Omdat alle deelnemers uit andere sectoren komen kan de diepgang ook niet gezocht worden.

Een Heel leerzaam en leuk dag gehad.

Ik had een leerzame dag gehad, veel nieuwe dingen geleerd. De docent was buitengewoon goed .

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.