Hele leerzame cursus

Fijne cursus, hele duidelijke uitleg. Goede cursus leider ( Freek)

Prima!

Trainer is goed en communicatief sterk wie ervoor zorgt dat er blijvend aandacht ontstaat en aanwezig is voor de leerstof gedurende de les. Gebruikt materiaal en de kennis waren up to date. Zowel de locatie als de verzorging o.a. lunch was ook prima! De sfeer was leuk!

Een leerzame dag waarbij de kennis op een prettige manier werd overgebracht

Het was een leuke ervaring waarbij theorie en praktijk goed afgewisseld werden.

Interessant

Leerzaam, prettig

Zeer goede en uitstekende geïnformeerde trainer

Fijne volledige training die indruk geeft en mij klaar bracht om veel beter te handelen

leuk dag je uit ;-)

Goed geregeld en bevlogen opleider

Prima cursus

Goede instructeur, duidelijke uitleg

Het was een duidelijke uitgebreide training, veel meer als verwacht op een herhaling. Nu blijkt dat er een combitraining van gemaakt is. Er waren ook twee mensen die de gewone BHV moesten doen.

Het was een plesant en leerzaam ervaring.

Goed.

veel geleerd

ik vond de instructrice heel duidelijk

Heb er weer veel van opgestoken.

Er is zeer goed les gegeven en heb weer een hoop geleerd.

Erg leuke manier van trainen

De trainer heeft ervoor gezorgd dat het een leuke en leerzame dag was. Zeer tevreden over 101BHV

leuke dynamische lessen

We hadden een inspirerende dag met levendige lessen. Veel aktie door de cursisten zelf. Veel aandacht voor reanimatie.

Top!!

Leuke ontvangst, juiste begeleiding en heel geduldig met onze aanwezige groep!

Humorvolle man die duidelijk de BHV boodschap over bracht

Top cursus

Zeer gedreven instructeur!

Was een leuke, leerzame dag

Was een leuke en leerzame dag. Andre vertelde op een boeiende en leerzame manier!

Fijne en duidelijke manier van lesgeven! Goed verzorgd.

Positief!

Voor de 2e keer deze cursus gehad ( opfris cursus ) was weer goed geregeld.

Een fijne uitgebreide cursus en met goede, ervaren instructeur

- Uitgebreide uitleg over Eerste hulp en Brand - Goede, ervaren instructeur. Prettig dat hij ook Lotus is. Heeft uitgebreid vertelt en ook handige tips gegeven. - Update van wat er nieuw is. - Het geleerde goed kunnen oefenen

Zeer goed !

Door het enthousiasme en goede uitleg van de de instructeur was het een zeer leuke en leerzame dag die voorbij vloog.

Heel erg tevreden over het uitleg, en het laten zien hoe bepaalde handelingen vericht moest worden

Uitgebreid de tijd genomen voor reanimatie. Zeer positief

Vond het een duidelijke en zinvolle cursus dag.

Toppie

Hele gezellige vrolijke man die alles haar fijn uitlegd al je vragen beantwoord en die je met een goed gevoel het pand laat verlaten!

een leerzame training en interactief

Ik vond de BHV training heel interactief en we hebben daarnaast veel geoefend. Dit zorgt ervoor dat je langer onthoudt wat je moet doen in bepaalde situaties.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.