goede uitleg

ik heb het als een update ervaren.

Super!

René is een fijne instructeur, geeft enthousiast les waardoor de stof goed blijft hangen en je bij de les blijft. Alles wat we bespraken werd gelijk toegepast, wat ik ook heel fijn vond.

Erg veel opgestoken omtrend de veiligheid op onze bedrijfsvloer maar ook voor naast werk.

In het begin veel informatie dat helder wordt uitgelegd door instructrice Rubi. De informatie valt gedurende de cursus helemaal op zn plek. Na de cursus gelijk bezig met verbeteren van veiligheid op onze werkvloer dankzij het goede advies van Rubi. Kortom een aanrader!

Bijzonder

Het was een bijzondere ervaring, maar ik heb niet het idee dat ik veel heb geleerd.

Afwisselende training, mag iets minder met de grappen

Leuke afwisselende training. Er werden alleen te veel grappen gemaakt over een slechthorende cursist. Ook de tolk werd regelmatig in de maling genomen. Dit was erg jammer en leidde enorm af. Goed dat er humor wordt gebruikt, maar dit ging te ver.

Leerzaam, motiverend, veilig

Ontzettend leuke en enthousiaste trainer. Welke zelfs op de maandagochtend meteen lekker AAN stond. Heel prettig. Vriendelijk en geïnteresseerd. Daarbij gepassioneerd over het onderwerp en het nut ervan. Echt een waardevolle bhv training. Ik krijg bijna zin om te reanimeren, echter wil je dit het liefst nooit mee hoeven maken.

Goed en duidelijk!

De dag is lang, met veel stof, maar het is allemaal hartstikke goed en duidelijk verteld.

Vurig en levensreddend

Hoewel in mijn optiek veel van de geleerde stof een stuk beknopter besproken had kunnen worden (door bijvoorbeeld de groepsparticipatie enigszins in te korten) heb ik veel geleerd. De instructeur was erg vriendelijk en duidelijk. Hoewel het dat natuurlijk wel is, voelde de cursus niet als een verplichting en heb ik een leuke dag gehad.

Erg goede, enthousiaste en zeer behulpzame cursus!

Hartelijk dank voor de cursus. Ik heb hele behulpzame vaardigheden geleerd en heb erg genoten van de vriendelijke begeleiding!

Boeiend

Was erg interessant, de instructeur kon alles goed en duidelijk uitleggen. Alle vragen werden beantwoord.

Leuke leerzame dag

Leuke, nuttige en leerzame dag. Duidelijke uitleg, ontspannen sfeer. jammer dat we door het weer geen brandje hebben kunnen blussen

Leerzaam en duidelijke cursus

Cursus was duidelijk en goed te volgen. Trainer was goed in haar uitleg. Zeker een aanrader.

Duidelijke en aantrekkelijk humoristische herhaling bhv

Na de Corona jaren waarin geen bhv is geweest was dit een welkome dag om mijn kennis op te frissen. Ik heb veel geleerd of is oogefrist. Erik is een prettige ervaren man om naar te luisteren. Hij kan de diverse onderdelen met werkervaringen of ervaringen onderschrijven. Dit alles maakt bij elkaar een prettig dag

Een leuke en leerzame dag

Een zeer leerzame cursus, met een uitstekende instructeur. Een gemoedelijke, vriendelijke, sfeer. Maar altijd duidelijk en serieus over de materie.

Persoonlijke, leerzame dag

Ik vond het een erg nuttige en leerzame dag. We waren met een kleine groep, wat het ook persoonlijk maakte en er hing een fijne en gezellige sfeer. Ik zou het zeker aanbevelen.

Het was ontzettend leerzaam en interessant.

De instructeur heeft ons op een kalme manier begeleid door allerlei verschillende scenario’s. Ook hebben we zelf veel meegedacht voordat het juiste antwoord wordt gedeeld; het is dus niet alleen een informatieve maar ook interactieve ervaring.

Leerzame en leuke training

Het was een leuke en leerzame BHV training. Veel praktijk en een leuke docent met ervaring en humor!

Duidelijke uitleg, prima dag

De instructeur gaf duidelijke uitleg kort en bondig, was enthousiast en behulpzaam als iemand het niet begreep, zodat het voor iedereen te begrijpen was. Kan niks negatiefs benoemen wat niet goed ging. Lunch was ook heerlijk. Heb alleen nog geen certificaat in mijn mail gehad.

Een super interressante, leuke, boeiende cursus

De cursus word op een ontspannen, maar doeltreffende manier gegeven. De manier waarop de info word gegeven, zorgt ervoor dat het goed te onthouden is. Ik heb het als erg prettig ervaren

Een goede en fijne ervaring

Erik Schuurman de BHV trainer gaf duidelijke uitleg. En nam de tijd voor als je vragen had om die te beantwoorden. De training van 1 dag was netjes georganiseerd.

Een leuke en leerzame dag

We hadden een nieuwe instructeur, een leuke enthousiaste jongen met veel kennis. Prettig om naar te luisteren en veel interactie. Leuk ook om te zien hoe 101BHV ieder jaar weer vernieuwend is. Deze keer nieuw een reanimatie app, een speciaal vest voor de buikstoten en open vuur met afstandsbediening. We kijken terug op een leuke en leerzame dag!

Veel geleerd door vooral te doen

Fijne, laagdrempelige leeromgeving waarin we met elkaar lekker praktisch aan de slag konden gaan. Enorm kundige, vriendelijke instructeur met veel kennis die ze goed kon overbrengen.

Super leerzaam, leuk en interessant!

Ik vond de trainer enorm enthousiast. Ruby nam ons mee in alles en was erg interactief. Wat we moesten oefenen en leren was interessant en een must voor iedereen. Top geregeld!

goede BHV cursus

Goede BHV cursus, wel vond ik de ruimte te klein. Volgende keer graag een grotere ruimte of minder deelnemers.

Een erg prettige en leerzame dag!

Ik heb de 1-daagse BHV cursus gevolgd bij 101BHV. Ik vond het een erg gezellige en leerzame dag. Ik ben geslaagd voor de cursus en onze instructrice was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze heeft haar lessen goed afgepast op onze verschillende kennisniveaus en wat wij al wisten

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.