Top!

Super goede uitleg en een vriendelijke dame!

Goede ervaring met prima begeleiding. Niet alleen theorie maar alles werd ook met elkaar besproken en uitgevoerd.

Top dag!

Onwijs enthousiaste en leuke leraar gehad deze dag! Ze was heel lief, rustig en je merkte echt dat dit haar passie is. Heel erg, maar ik ben haar naam vergeten. Ik geloof Ruby...

Een totale update van de BHV

Ik heb de training als zeer goed ervaren. Professioneel en ik ben weer op de hoogte van alle nieuwe aspecten van de bhv. Ik heb weer vertrouwen in mijn handelen. Bedankt voor de uiterst vriendelijke en professionele training

Was heel informative

Was heel informative

Goede BHV herhaling

Goede manier van lesgeven waardoor de stof goed blijft hangen. Lunch ook netjes verzorgd

Actieve cursus met goede uitleg

Het was een erg fijne cursus. De trainer kwam erg enthousiast over en gaf goede feedback. De dag was goed vol te houden omdat er een goede verdeling was tussen theorie en praktijk.

Informatieve dag, zou wel dieper op e.e.a. willen ingaan en meer tijd besteden aan zelf oefenen.

Voldoende.

Leerzame dag!

Ik kon merken dat er na een jaar toch weer wat zaken waren weggezakt, goed om het dus weer op te frissen. Leerzame dag gehad, instructeur deed het ook leuk!

Leerzame training met ervaren trainer!

Erg leerzame dag gehad. Trainer is mega goed: heeft veel kennis en kan beladen onderwerpen luchtig maken door humor te gebruiken.

Duidelijk en realistisch beeld gecreërd.

De training was duidelijk en goed opgezet. Ik heb echt heel veel geleerd en er was mogelijkheid om alle vragen te stellen. Wij hadden wel een toptrainer die het verschil maakt. Hij heeft ons alles heel duidelijk uitgelegd. Daarnaast gaf hij een realistisch beeld, zodat je weet wat er kan gebeuren of wat er van jou wordt verwacht.

Zeer uitgebreide info op een prettige, interactieve manier aangereikt

De bevlogen docent heeft ons meer aanreikingen gedaan dan in het programmaboek stond. Hij liet ons zaken eerst individueel doen en besprak vervolgens de voor en tegens van een dergelijk handelen. Bij de herhaalcursus hoop ik zo gelukkig te zijn hem weer als docent te krijgen.

bijzonder leerzaam

een fijne dag, met een klein groepje dus alle aandacht.

Duidelijk,helder,vriendelijk.

Duidelijke training en zeer leerzaam

Een van de beste BHV trainingen welke ik tot nu toe heb mogen volgen. Instructeur brengt het op een prettige en leuke manier waardoor het voor eenieder goed te volgen en op te nemen is.

Heel fijne en leuke cursusdag gehad

Voor de derde keer een BHV cursus gehad en wéér iets nieuws bijgeleerd. Cursus werd gegeven door een kundige en vlotte instructeur, erg fijn. De oefenruimte was super, waarin men een realistische situatie met brand kan simuleren. Veel ruimte voor vragen. En niet geheel onbelangrijk: ook de koffie en lunch waren erg geslaagd.

Een leuke vlotte training!

De training was erg interactief! vooral de ontruimingsoefening was erg leuk om te doen.

Goede en leuke bhv herhaling

De instructeur was top. Het eten was wat minder goed geregeld.

Was echt geweldig goed uit lege

Ruby legde alles zo rustig en professioneel uit...complimenten. we hadden eeb leuk en enthousiast team

Fijne docenten met goede informatievoorziening

Nu de tweede keer dat ik de BHV training heb gedaan, voor het eerst als herhaling. De locatie is prima, goed bereikbaar en goed oplossing voor onze dieetwensen. De docenten waren beide keren erg kundig, vooral deze laatste keer. Het overbrengen van de informatie was goed te noemen en lekker divers (filmpje kijken, actief meedoen, uit de realiteit verhalen delen). Zeker aan te raden.

Zeer geslaagde leerzame dag!

Ik heb al diverse keren bij diverse bedrijven BHV trainingen mogen volgen. Echter stak deze daar ver bovenuit vanwege de bondige uitleg en praktijk voorbeelden waardoor het zeer boeiend was!

Erg goede uitleg en super uitvoering

Door de vele praktijk die uitgevoerd moet worden, kom je er pas achter wat de cursus in houdt. Hierdoor ervaar je erg goed hoe de BHVer te werk moet gaan. De uitleg was duidelijk en helder. Er worden ook voorbeelden/situaties hoe je hoort te handelen.

TOP cursus!

Het was een erg leerzame cursus. De instructeur legde alles helder en duidelijk uit en hielp goed met de verschillende stappen. Locatie was verder prima, lunch was goed geregeld.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.