Top!!

Roeby heeft het uitstekend overgebracht. Vanaf het begin bij 101BHV.nl bhv gedaan en heel tevreden.

Een dag met complete invulling.

's Ochtends de EHBO en 's middags de brand en ontruiming gedaan. Duidelijke en enthousiaste uitleg. Tussen de middag goed verzorgde catering. Alles top geregeld.

Leerzaam, aan te bevelen voor een ieder. Kennis te gebruiken voor op werk als thuis situatie.

Hele fijne leerinstructrice. In korte tijd veel geleerd. Efficient en helder. Ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. Kennis kan ik op werk als thuis toepassen.

Leerzame dag met leuke actieve uitleg

De cursus was zeer leerzaam. De docent praatte rustig en duidelijk. Ze nam de tijd voor een goede uitleg en om vragen te beantwoorden. Al met al een zeer goede cursus en docent!

Duidelijk, laagdrempelige uitleg en interactief

Duidelijk, laagdrempelige uitleg en interactief

Zoals een training hoort te zijn

De uitleg, en het lesmateriaal waren prima. De sfeer en de locatie waren top. De instructrice legde alles netjes en helder uit. Dik en dik tevreden.

Alles was duidelijk en goed verzorgd en uitgelegd.

Helaas weet ik haar naam niet meer maar ze was duidelijk en kon alles goed verstellen. De dag vloog voorbij!

Veel geleerd, goede docent

dit jaar vond ik de docent uitzonderlijk goed. Verder alles netjes verzorgd.

Informatieve cursus

De cursus was zeer informatief en vloog voorbij. De locatie vond ik wat minder geschikt, direct naast een indoor speeltuin met zeer dunne wandjes.

super leerzame en leuk dag!

Luc is een spontane jongeman die het heel leuk overbrengt. Zorgt voor een juiste balans theorie en praktijk. Daarnaast zoekt hij ook die dialoog op, niet alleen maar zenden. Echt een topper! Voelt goed de dynamiek aan in de groep. Wanneer ik weer op herhaling moet , volgend jaar, zou ik hem graag weer voor de groep willen treffen.

Zeer goede uitleg in een heel goed traininscentrum met geweldige verzorging over de gehele dag.

Mijn eerste keer bij deze organisatie, prima geregeld

Alles duidelijk en goed uitgelegd, jammer van de harde wind daarom geen brandje blussen. Lokatie en catering prima.

Gewoon goed en duidelijk

Dit was een goede BHV training precies wat je moet weten en doen . Niets meer niets minder. Een goede dag invulling. Het gevoel zekerheid en veiligheid na mijn cursus wat te doen wanneer ik BHV ben . Goede trainer ben altijd weer verrast met hoeveel energie de training gegeven wordt . Zodat ik ook weer enthousiast ben om te doen

Ontzettend gezellige ochtend. Leuke instructeur, leuke groep en veel interactiviteit. Ik denk dat ik dit jaar meer geleerd heb dan de jaren ervoor.

Geweldige cursusdag gehad

Dit keer een herhalingscursus gehad van Ruby. Wederom een geslaagde dag, zowel de zeer deskundige instructrice en de leuke groep maakte dit weer tot een zeer leerzame dag. Hoewel er veel bekend was blijft het toch echt de kracht van herhalen, want er waren weer veel dingen van oh ja toch... En wederom mijn complimenten aan Ruby, zij draagt zeker extra bij aan een leuke ervaring van de cursus en weet haar kennis heel goed en fijn over te brengen aan ons.

Goede uitleg blijft hangen in mijn hoofd.

Gewoon

Ik heb geen idee

Goed en duidelijk

Ruby was duidelijk en vlot

Leerzaam en super veel opgestoken van een super trainster

Leerzaam en super veel opgestoken van een super trainster

Duidelijke en goede les

Ik was op herhaling voor de BHV. De meneer die de cursus verzorgde was duidelijk, keek goed mee met de handelingen en gaf goede feedback. Zeer tevreden over het geheel.

Duidelijk, vriendelijk en informeel

Een informele herhaling in een ongedwongen sfeer met een duidelijk verhaal en goede tips. Ook een fijn oefencentrum waar men realistisch diverse situaties kan nabootsen. Dank hiervoor

Goede balans tussen interactie/ praktijk en theorie.

Zeer duidelijk waarbij de afwisseling tussen de informatie en het daadwerkelijk toepassen/ zelf nadenken mooi tot zijn recht kwam. Duidelijkheid waarin het 'waarom' kenbaar gemaakt wordt door er zelf over na te denken.

Prima cursus

Het was goed te volgen, het ging wel erg snel, gelukkig had ik een paar jaar geleden ook al wel eens BHV cursussen gedaan dus was het voor mij (ook) meer een herhaling.

Leuke en leerzame cursus

De BHV cursus is iets waar ik nooit echt zin in heb, omdat het als verplichting voelt. Maar de instructeur heeft het dusdanig leuk en goed gedaan dat ik een hele leuke en leerzame dag heb gehad.

Prettige, enthousiaste en professionele BHV opfriscursus

Ruby is een zeer enthousiaste, kundige en professionele trainster. Ze deelt haar kennis en ervaring aan de hand van leuke praktijkvoorbeelden en oefeningen. Ik kan haar aan iedere organisatie van harte aanbevelen.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.