Fijne instructeurs

Met 101.BHV zijn goed afspraken te maken over incompany trainingen.

Ruby heeft het erg goed gegaan

Afgelopen maandag met 10 mensen bij 101BHV een cursus gevolgd. De organisatie van de cursus was top. Ruby was ook zo fijn, maakte het interactief en heeft alles duidelijk gecommuniceerd. Zeker een aanrader bij bij 101BHV een cursus af te nemen.

top uitleg

hele fijne uitleg. meer zelfvertrouwen gekregen bij calamiteiten

Leerzaam

Zeer leerzaam door middel van voorbeelden hoe snel ie een brand zich kan ontwikkelen en goede les over aed

Leuk en leerzaam

Topinstructeur Bas !

Aanmelding gaat makkelijk, meerdere data en locaties. Goede e-learning. Achteraf betalen mogelijk.

geen fijn gevoel overgehouden

Zoals ik al telefonisch heb aangegeven, was de inhoud van de cursus goed. Echter kan de manier van communiceren van de cursusleider beter/ anders. na dat ik aangaf dat ik een blessure heb en niet met alles mee kan doen gaf hij aan dat hij "niet mee kan doen' niet kent en dat ik mogelijkheden moest zoeken. Anders had ik een andere datum moeten kiezen. Deze manier van aanspreken is niet wat ik wens als ik mijn beperking aangeef. Ook had hij discussie met twee andere cursisten omdat zijn manier van communiceren niet klopt. Een cursist was zichtbaat, in woord en mimiek, geïrriteerd omdat hij op een niet fijne manier werd aangesproken. Ook denkt de cursusleider dat hij alles met een grap kan doen. Humor is fijn maar je moet weten wanneer je humor gebruikt en wanneer het TE wordt. woorden als "tering"hoort een cursusleider niet te gebruiken lijkt mij. Dit werd meermaals uitgesproken samen met andere woord die ik nu vergeten ben. Ik ben al jaren klant bij jullie, maar dit ging mij te ver.

Goede intensieve cursus

Prima uitleg en veel zelf doen. Soms te veel.

Prima training, weer up-to-date

Prima training, met weer nieuwe onderdelen zoals een praktijk oefening op locatie en de nieuwe app die gebruikt kan worden bij het reanimeren. De training werd op een prettige manier gegeven, waarin de inzet van de cursist van belang was.

Oplossingsgericht

Geen match met de instructeur, helaas daardoor niet de gewenste ervaring. Klacht is opgepakt en goede compensatie ervoor gekregen. Bedankt!

leuke, leerzame en afwisselende dag

Leuke en afwisselende manier van lesgeven. Luc deed het erg leuk en ongedwongen, deze reacties kreeg ik ook van mede cursisten

Een duidelijke, interessante cursus

De cursus was intern bij ons op kantoor. De instructeur was op tijd en goed voorbereid. We liepen efficient door de theorie & praktijk heen en konden vragen stellen wanneer die er waren.

Leerzaam en nog gezellig ook! Top!

Het was een hele gezellige dag, veel ieuwe dingen geleerd. Een hele mooie lokatie en een top instructeur.

Leuke educatieve dag!

Ik vond Ruby een hele fijne, enthousiaste, duidelijke instructrice. Ze kon goed vertellen en hield het toch ook luchtig en zorgde voor een goede sfeer. Ik voelde me op mijn gemak en heb alle kennis weer op kunnen halen.

Leerzaam daar heb ik wat aan.

Iemand wat bij brengen is ook een kunst. En Luke bezit die kunst. Bedankt voor de nuttige informatie. Ik hoop dat ik het niet in de praktijk hoeft te brengen. Maar als het nodig is zal ik er staan.

In een dag alle BHV info compleet

De vraag 'zijn wij na slechts 1 dag goed voorbereid als BHV'er' dan is nu het antwoord JA! De dag was goed gevuld met wisselend theorie en praktijk informatie. Prettige manier van lesgeven, helder en duidelijk.

Wij hadden afgelopen dinsdag een uitstekende lesdag in Amersfoort.

Afgelopen dinsdag hadden wii met onze doceenten van Theaterschool de Springplank in Amersfoort een uitstekende lesdag. Veel nieuwe informatie en actiever wat betreft handelingen. Anders dan de afgelopen jaren. Heel goed instructeur!! Duidelijk, energiek, grappig en gedreven!

Ontzettend fijne cursus gevolgd, top instructeur!

Super duidelijke uitleg gehad, praktijk en theorie was afwisselend. Van te voren was ik sceptisch, maar heb er echt veel aan gehad.

EHBO was goed, brandveiligheid minder

Ik heb veel theorie- en praktijkonderdelen gemist afgelopen BHV-training waar het gaat om brandveiligheid. Deurprocedure, brandklassen, pictogrammen, het is allemaal niet aan bod geweest.

Het interactieve programma aangepast aan de groep werkte perfect.

Door samen te kijken en te beslissen hoe we de dag invulling gaan geven is heel efficiënt geweest. Vooral het samen doen en denken was heel fijn om te doen.

Ging allemaal top

Prettig les gehad Gezellig en correct Goede ervaring Een aanrader

Een leuke en educatieve dag.

De locatie was goed te bereiken, wij konden voor de deur parkeren. Wij zijn hartelijk ontvangen door onze instructrische Ruby. Naast het hartelijke ontvangst heeft Ruby naar mijn mening de cursus dag goed verzorgd. Haar uitleg was duidelijk en zo ook haar instructies!

Veel geleerd

Ik vond de stijl erg prettig, concreet en to the point, met voldoende oefening om de belangrijkste zaken te onthouden.

Was zeer goed uitgelegd

Goed uitgelegd

Erg sterk hoe alle relevante informatie en trainingen, in een dagdeel boeiend te kunnen brengen

Goed, E. Learning voldoende, en in die tijd goed te doen. Praktijk volledig en op een leuke manier gebracht.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.