Fijne leerzame dag

Tijdens de training zijn alle elementen behandeld. Het was voor iedereen een goede leerzame dag. Fred is een fijne trainer die de uitleg duidelijk, maar ook beeldend brengt. Dit maakt de stof begrijpelijk.

8,5

Hoi de cursus ging en duidelijk

Prima voorlichting

Was prima voorlichting

Kijk uit naar de herhaling volgend jaar

De herhaling geeft weer het oja gevoel en je wordt op andere zaken gewezen

Super veel geleerd

Vind het een interessante cursus met een leuke leraar. Zeker een aanrader om deze cursus bij 101 BHV te volgen.

helder

Zeer doelgericht

Dag vol energie

Energie volle dag! Het is al lastig als je niet meer gewend bent om weer een hele dag te luisteren, maar onze instructeur wist de pit erin te houden.

leerzame en gezellige dag

prettige lesdag gehad

echt super curcus

het is een leerzame curcus en wordt goed gegeven. niet saai maar op een leuke manier.

Was goed, praktisch en vlot.

Zoals boven, het was praktisch ingesteld, vlot en boeiend.

Goede cursus met individuele aandacht

Goede cursus, kleine groep cursisten waardoor individuele aandacht en instructeur met kennis van zaken.

Prima dag

Leuke opbouw en voorbeelden, zelf moeten handelen dus veel aan gehad

Goed georganiseerd BHV cursus

BHV cursus goede presentatie, duidelijke en helder cursus. Uitleg van de cursus zeer goed te begrijpen. Prima.

Een zeer geslaagde dag

Een leerzame dag met veel informatie prima uitgelegd door de instructrice.

Geweldige ervaring met een geweldige trainer

De trainer heeft het fantastisch uitgelegd, voor gedaan en mooie voorbeelden. Daarna was de trainer direct en had veel humor.

goede instructeur

veel goede, handige en nieuwe dingen geleerd.

Was prima geregeld en een duidelijke docent

Was prima geregeld en een duidelijke docent

Uitstekende BHV cursus!

Prettige sfeer, goede/duidelijke inhoudelijke kennis.

was een leerzame leuke dag

goed bevallen en leerzaam

Toevoeging

Genoeg geoefend met nieuwe ervaringen en leersituaties om in de praktijk toe te passen. ik voel me bekwamer

Goed en compleet

Kleine groep, vrolijke trainer, alle onderwerpen weer opgefrist. Voor de drie nieuwe cursisten moet het wel hele veel zijn geweest...

Super!

Ik heb veel BHV cursussen gevolgd en deze leraar was erg fijn. Voorheen is het wel eens voorgekomen dat we iemand hadden die zo langzaam en rustig alles aan het uitleggen was dat je halverwege slaperig werd. Ook is het wel eens voorgekomen dat iemand zo veel grapjes aan het maken was dat je er moe van werd. Deze man was perfect. Af en toe een grapje, lekker energiek, goed en gedegen uitleggen. Echt super!

Leuke leerzame cursus

Leuke leerzame dag gehad zonder te veel afwijkende eigen verhalen! Duidelijke uitleg ruimte voor vragen en humor!

Helder en fijne uitleg

Fijne en heldere uitleg

Het was een leerzame en gezellige dag

Goede duidelijke uitleg gekregen zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het leren bent. Complimenten aan Ruby hoe de cursus aan de groep geeft.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.