Zeer duidelijke uitleg

De BHV uitleg was zeer duidelijk. De les begon goed op tijd en werd goed door gepakt. Ik heb er veel van geleerd en ben niet bang om mijn ervaring in te zetten waar nodig is.

Compacte maar complete en leerzame training

Op leuke manier en met humor gebracht. Goede E-learning vooraf waardoor je er al weer beter in zit.

Leerzaam duidelijk een aanrader!

Mijn ervaring is heel positief. Erik als docent was heel duidelijk, begripvol en oprecht hij heeft het beste voor met zijn cursisten! Het is geen saaie “school” dag. Het word ook netjes verzorgd en we kregen genoeg eten.

Prima herhaling met een leuke groep en prettige cursusleider

Met een collega die voor de eerste keer op BHV ging een prettige training gehad. De combi met de herhaling van de BHV was prima te doen in een groep. Het was een leuke groep en Erik de cursusleider is een prettige en kundige trainer.

Overweldigend

De ontvangst was goed en de groep was spontaan. Ik had heel veel twijfels omdat het vooral een lange dag zou zijn, maar de lesgever was vanaf hij naar binnen kwam heel ontspannen en dat gaf mij al een goed gevoel. Zijn manier van lesgever was heel afwisselend en er was interactie met de leerlingen. Voor mij is de klassikale les echt een aanrader. De stof is op deze manier van lesgeven meteen in mijn hoofd gaan zitten. Het praktische gedeelte tussendoor Top!

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden

De een dag opfris cursus was weer leerzaam

De instructeur was erg enthousiast en gaf een leuke en duidelijk uitleg. Was zeer goed op de hoogte van wat er allemaal speelt en wist over goede antwoorden op te geven. De locatie was prima.

Prima training

prima training. Trainer Erik maakt er met humor een prima dag van.

Leerzaam

Ruby heeft er een leuke, gezellige en leerzame les van gemaakt.

Duidelijk

Duidelijke uitleg van de instructrice en fijne begeleiding tijdens de oefeningen.

Het was een prima verzorgde en interessante cursusdag

Duidelijke uitleg en instucties. Had wel het idee, dat er ook beginnende BHV-ers bijzaten. maar uiteindelijk was de training ok, voldoende hands-on icm de theorie.

Slechte begeleiding met weinig leermomenten

De herhalingscursus was zeer basaal ingericht, met erg weinig leermomenten, weinig tot geen aansturing vanuit de begeleiding, en met zeer weinig momenten voor reflectie dan wel verbeteringsmogelijkheden. De stof werd zeer oppervlakkig behandeld, en de kaders waarin geleerd moest worden waren onduidelijk geschetst en werd ook niet op een positieve manier ingestoken. Hierdoor werd geen ruimte geschapen om op een veilige en constructieve manier (van elkaar) te leren.

Maatwerk!

Onlangs hebben wij, op een vrije zaterdag, samen met al onze medewerkers een BHV training gevolgd in ons eigen bedrijf. De standaard onderwerpen worden grondig besproken en geoefend, ook is er tijd voor specifieke vragen en wensen. De ernst van de diverse gevallen worden niet onderschat, maar de humor tijdens de training maakt het heel prettig. Een ronde maken door je eigen bedrijf met de trainer en je collega's maakt je bewust van eventuele gevaren.

Training werd door een hele fijne trainer gegeven

Training is met humor gegeven. Super bedankt voor de fijne training.

Zeer goed en duidelijk

Instructie was deze keer vele malen beter dan de vorige keer (1 jaar geleden) Ruby geeft betere uitleg en ook meer praktische voobeeld handelingen op gebeid van verbinden en dergelijke.

prima training leuk aangepast een de deelnemers ervaringen

prettig leerzaam, voor herhaling vatbaar.

Duidelijke dag!

Een hele leuke dag gehad met Luc, hij weet goed structuur aan te brengen in de dag en heeft een duidelijk verhaal. Zorgt er voor dat de afwisseling tussen praktijk en theorie in balans is.

Fijn.

Ruby maakt de cursus draaglijk. Zij kwam met voorbeelden waar je echt wat aan hebt en waarvan je niet denkt 'dat gaat nooit gebeuren'. Waardoor je de cursus serieuzer neemt.

Geweldig leerzaam goede instructie

Het was een leerzame les met veel instructie zelfs voor de 2de keer

Hele goeie uitleg.

De vrouw die de cursus gaf legde alles heel goed uit. De cursus was erg leerzaam en door de prettige en luchtige manier van uitleggen bleef alles beter hangen en snapte ik ook echt waarom je moet handelen op de manier dij zij ons aanleerde.

Leerzaam

Leerzame dag , in onze groep met alleen maar gemotiveerde mensen werkten de stuurkaarten vraag me wel af hoe zoiets werkt met ongemotiveerde mensen Er bleef grote afstand tussen instructeur en cursisten vond het vreemd dat hij tijdens de lunchpauze niet bij de groep was

Fijne herhalingscursus gehad

Vlotte dag gehad, die zo voorbij ging. Totaal niet langdradig. En goed om de stof weer door te nemen

nuttig, fijne en heldere lessen met veel praktijk en weinig theorie

De lessen EHBO en ontruiming/brand waren duidelijk, helder en prettig om te volgen. Een mooie afwisseling van veel praktijk met weinig theorie. Waar nodig werd alles simpel en helder uitgelegd. Ook voor een ervaren BHV-er nuttig en goed om te volgen. dat maak je nog wel eens anders mee!

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.