Informatief en een goede opfrisser

Informatieve dag gehad waarbij er meerdere vlakken uitgelegd wordt zowel praktisch als theoretisch hoe je als BHVer moet handelen.

goed geregeld!

Fijne docent die alles goed heeft uitgelegd.

duidelijk en leuk

De curua was erg duidelijk en werd op een leuke manier gebracht.

Duidelijk en vakkundig gegeven vooral reanimatie kwam goed aan bod.

Goede service en zeer behulpzaam

Wat fijn is is dat je snel een offerte ontvangt waar je digitaal je akkoord op kan geven. Ook werd ik heel vriendelijk geholpen en geadviseerd.

prima cursus!

Goede locatie, lekker lunch. Docent was duidelijk en wist veel. Ook de antwoorden op onze vragen.

Zeer leerzaam en goede uitleg BHV docent

Deze bhv cursus is zeer leerzaam. Goede docent met veel ervaring. Wij geven Eddie peters een 10+ Sportieve groet, Team Studio Forty Five

als was goed geregeld

ik was zeer tevreden over BHV cursus

IK heb over training geen verkeerspunten!

Leerzaam en uniek

Zeer leerzaam met een unieke vorm van uitleg geven waardoor je ervaart hoe gemakkelijk het is om afgeleid te worden en fouten te maken. Hartstikke fijne ervaring!

Super fijne ervaring

Freek legde alles goed uit en daardoor verslapte de aandacht niet.

Instructies gehad van een vakbekwam en prettig persoon

Er zat lekker tempo in de cursus, leerzaam en de instructeur staat voor zijn taak om de cursisten zo goed mogelijk te instrueren. Ervaren als een leerzame prettige dag!

De cursus was zeer leerzaam.

Leuke instructeur en goed geïnformeerd. Voldoende ruimte tot vragen en oefenen in de praktijk. Ik heb al eens eerder een BHV cursus gedaan maar die was lang zo leuk niet! Bedankt!

Prima geregeld alles, mooie lokatie

Vriendelijke instructeur, respectvol, duidelijk in uitleg, ondanks dat het al een 4e vervolg was toch nog weer bijgeleerd…. Mooie lokatie, uitstekend verzorgd. Kortom een aanrader…..

Voor mij was dit een herhaal cursus. Moet erbij zeggen dat de instructeur het heel duidelijk in zijn uitleg en woorden was. Zeer tevreden hierover

Ben veel te weten gekomen

Docent was goed. Duidelijk uitgelegd en nam de tijd voor vragen

Fijne trainers!

Fijne heldere duidelijke training!

Het was voor mij een herhaling, er waren weer wat onderdelen gewijzigd. Was duidelijk uitgelegd met een vrolijke noot.

Netjes en perfect

Goeie uitleg, geen vraag was te veel. Heel vriendelijk en prof gehandeld. Had begrip voor onervaren mensen en gaf tips en aansturing waar nodig was

Top dag, goede duidelijke uitleg!

Alles was heel duidelijk. Een leuke leerzame dag!

Geweldig gedaan! Veel geleerd!

uitstekende cursus

Een prima cursus, gegeven door een uitstekend instructeur en veel geleerd in één dag.

Leuk en leerzaam!

Het was erg goed om deze cursus gedaan te hebben. Binnen ons bedrijf ben ik nu de tweede. Denk dat het sowieso goed is dit gedaan te hebben. Van het blussen van een brandje tot het aanleggen van een verband. Kan zomaar prive ook gebeuren.

top

was leerzaam en gezellig

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.