Heel lerrrijk

De hele training was zinvol. Docent heel aardig en omschreef alles ook duidelijk. Het was de moeite waard om les van hem te krijgen.

De cursus is goed, maar de locatie is niet zo best.

Goede cursus waar je veel informatie ontvangt. Cursus leider was iets te veel uit op perfectie, wat voor grote groepen mensen een drempel kan zijn. Helaas laat de locatie nogal wat te wensen over. De locatie ziet er afgeleefd uit en zou wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken. Daarnaast is de lunch naar mijn idee beneden pijl ten opzichte van andere cursussen en locaties binnen Almere.

Leerzaame cursus en goed te volgen

Cursus was leerzaam en zeer interactief. Er was ruimte voor vragen en ik heb voldoende kunnen oefenenen en oefeningen kon herhalen. Dit zorgde ervoor dat ik de handelingen steeds beter kon uitvoeren tijdens de cursus. Bas was erg prettig in zijn manier van les geven en gaf ons op een prettige manier feedback. Wij zijn op tijd begonnen en op precies op tijd klaar. Erg fijn!

Fijne instructeur, heldere uitleg, voldeed aan verwachtingen

Met name complimenen voor de instructeur, hij was heel erg fijn, helder, vriendelijk en overzichtelijk!

Zeer prettig herhalingscursus met uitstekende docent

Alle relevante praktijk items voor een BHV'er behandeld met hele goede tips

Informatief, professional en zeer aangenaam

Super goeie curses, ik heb veel geleerd en ook een beetje gelachen. Toppers!

Goede instructeur

Was voor mij de eerste keer en super mooi alles netjes uitgelegd

prima BHV cursus

Snelvaart door alle elementen van BHV.

Goed en Duidelijk

De beste BHV uitleg tot nu toe.

Super leuke leerzame les

Ik heb de les als zeer prettig ervaren. Veel geleerd en kan het zeker toepassen in de praktijk.

Superinformatief & Leerzaam

Was er zeker niet voor de eerste keer, maar ditmaal weer een andere trainer dan voorgaande keren. Tot nu ben ik erg te spreken over elke trainer die ik gehad heb (3 tot nu toe, 1-tje tweemaal gehad). Alle trainers behandelen alle dezelfde topics die voorbij moeten komen in het programma en als cursist krijg je wat betreft de te leren vaardigheden bij iedere iteratie van de cursist meer dan genoeg gelegenheid om die vaardigheden degelijk te oefenen. 101BHV.nl heeft wat betreft een prima programma wat voor alle typen bedrijven relevant is. Daarnaast is er genoeg tijd om verdiepende bedrijfsspecifieke info te krijgen want er zijn vaak genoeg vragenrondjes. Tegelijkertijd geeft elke trainer duidelijk zijn eigen draai aan het programma. Elke keer weer leer ik iets nieuws, krijg ik verdiepende informatie over bepaalde onderwerpen die alles wat je uiteindelijk een noodsituatie zou moeten doen, dieper gronden in het actieve geheugen. Dit ook weer met de cursus van Eddy-Peter. De cursus is informeel, erg gefocust op interactie zonder dat het intimiderend of eng is. Er is veel gelegenheid voor vragen en oefenen en al met al was het nog leuk ook. Aanrader!

Leuk en informatief

Wat een mega leuke instructeur! Super energiek en heel informatief. Vanuit locatie van der Valk was alles super geregeld qua eten en drinken. Er waren genoeg mogelijkheden om vragen te stellen of ervaringen met elkaar te delen. Ik zou 101bhv.nl zeker aanraden.

Hele nuttige dag!

Hele goede en duidelijke uitleg gekregen van de instructeur, met goede voorbeelden, ze betrok iedereen erbij. We moesten de oefeningen een paar keer herhalen, zodat we echt snapte wat we aan het doen waren. Tijdsduur van het programma was goed. Vanuit 101bhv was er ook duidelijke informatie via de e-mail en snelle reactie nav een wijziging.

Topdag

Het was een zeer leerzame dag

Top!

De cursus dag was heel helder en duidelijk. De uitleg die Anouk ons heeft gegeven was echt top. Zeg doet dingen voor laat ons het zelf doen en stelt ons controle van begrip vragen. Er is altijd na elk onderdeel ruimte om zelf vragen te stellen.

Hele waardevolle dag!

Leuke info, op een prettige manier overgebracht met goede voorbeelden en ruimte voor een lolletje, maar op de belangrijke momenten serieus. De manier van overbrengen werkt goed en ik verwacht dat het blijft hangen .

Fijne les van Anouk!

De dag is voorbij gevlogen met deze les van Anouk. Nuttig en ook fijn om weer up to date te zijn. Dankjewel!

Super veilig

Vond het een leerzame dag!! En ook een lekkerr lunch :)

Uitstekend en helder uitgelegd

Vriendelijk, duidelijk en bedreven docenten die enthousiast les hebben gegeven. Dank jullie wel.

Leerzame dag.

Herhalen is en blijft goed. De instructeur is een kundig en prettige man. Legt goed uit. Gebruikt voorbeelden en beoordeeld op een prettige manier. Uitgaande van de positive kant met verbeterpunten.

Informatief en leuk

Ruud doet het op een hele leuke manier, met humor. De hele dag gaat daardoor sneller. Daarnaast goed informatief en onderbouwend.

Goede mix van praktijk en theorie.

De benodigde facetten van eerste hulp en ontruiming weer opgefrist. Voor een herhalingscursus mag het wat beknopter en eventueel met een test. Dan weet je of het theoretisch deel tussen de oren zit.

Goede training

Dit was mijn 3e keer bij 101BHV.NL en tot nu toe de beste. De training was compleet en werd helder gegeven. De ontruimingsoefening m.b.v. het de plattegrond en de fiches was ook een uitstekende toevoeging.

Inspirerende opfrisdag!

Voor de zoveelste keer op herhaling, en toch was het dit keer een inspirerende ervaring. Onze trainster (Ruby) wist de materie met enthousiasme over te brengen. De gebruikelijke interactieve handelingen oefenen, met de puntjes op de i. Daarnaast was het ook nog eens super gezellig!

Vlotte en to the point uitleg / oefening

Goede uitleg, veel oefenen, fijne feedback en begeleiding. Lunch netjes verzorgd.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.