Het was een leuke leerzame dag.

Ik heb de dag gemoedelijk/gezellig met een diverse groep personen als zeer goed ervaren.

Super fijne ervaring en weer erg leerzaam

De herhalingstraining was weer erg leerzaam. Veel aandacht besteed aan reanimatie, brand, verbandjes leggen en bepaalde handelingen bij stikken. Ook fijn dat je wat meer tijd hebt om vragen te stellen om de diepte in te gaan. Lunch was ook weer top! Zeker een aanrader

Leuk en erg leerzaam

Erg leerzaam helder. Uitgelegd ook bij vragen of onduidelijkheden kwam er extra toelichting vaak met voorbeelden waardoor alles nog duidelijker werdt! Bedankt!!!

Leuke, interessante en nodige cursus

Leuke, interessante en nodige cursus

Super interessante en enthousiaste dag!

Leuke dag, en Justin deed het heel erg leuk!

Erg leerzaam

Dit is de 4e jaar dat ik deelneem aan de training. Erg leerzaam en elk jaar leer ik weer iets nieuws. De manier van het “ les geven” is erg passend.

Duidelijk en leerzaam

Heb veel geleerd doordat de cursus duidelijk gegeven is.

Leuke BHV cursus gehad!

Goed georganiseerde cursus en leuke ervaren instructeur!

De cursus stak goed in elkaar, van tevoren was alles goed voorbereid en lagen er voor iedereen spullen klaar. Drinken en lunch was ook goed geregeld. Duidelijk programma, opdrachten en presentatie. Daarnaast heeft onze instructeur wel de dag compleet gemaakt. Door haar ervaring bij de politie, kon ze veel vertellen en had je ook gelijk het idee dat ze wist waar ze over praatte. Al met al een cursus om aan te bevelen aan anderen!

Zeer leuke les

Zeer leuke en vriendelijke vrouw

Genoten en geleerd

De les was heel gestructureerd, interessant en leerzaam. De instructeur zorgde voor een goeie sfeer waardoor het aandachtig luisteren niet lastig was.

Heel duidelijk en goed georganiseerd!

Werd zeer duidelijk uitgelegd en vele oh ja herkenningspunten. Werd zeer ontspannen en met een beetje humor les gegeven! De faciliteiten waren zeer goed, de lunch en tussendoor koffie pauzes. Ga zo door op deze manier en graag tot de volgende keer!

Duidelijk training , goede instructeur

Zeer leerzaam en duidelijke uitleg Zeer gedreven en enthousiast.

Goed uitgelegd door Luuk

Goeie en duidelijke uitleg met een goeie dosis humor.

geweldige cursus

ik vond het een mooie leerzame cursus veel geleerd

Zeer leerzaam

Voor mij was het de eerste herhalingscursus. Erg leuk om ditmaal meer praktijk voorbeelden te oefenen.

leerzame en leuke dag

het was weer een leerzame dag met veel "oh ja" momenten. De stof werd op een leuke manier gegeven door een enthousiaste en leuke instructeur.

Superleuk

Goede instructeur die luistert. Relevante informatie. Veel tijd om te oefenen. Goed geregeld.

Ik heb een hele leerzame en ook nog eens gezellige dag gehad!

Andre was een geweldige instructeur! Ik heb heel aandachtig geluisterd naar zijn (praktijk)verhalen met af en toe een grapje/leuk feitje tussendoor. De tijd vloog daardoor voorbij en de informatie blijft je bij! Ik vond het fijn dat we veel in tweetallen deden in plaats van dat iedereen je toekijkt naar hoe je bijvoorbeeld een reanimatie moet uitvoeren. Bedankt voor de leuke en leerzame dag!

Dhr. van Dorst heeft heel goed gedaan. Hoofd BHV-ER obs De Bolder Peter de Vries

Leerzaam

Was heel leerzaam

Onwijs leerzaam!

Dankzij Erik heb ik mijn kennis enorm kunnen verrijken op het gebied van hulpverlening en brandveiligheid. Op een toegankelijke manier dankzij veel praktijkvoorbeelden kan je de stof goed tot je nemen. Dit helpt enorm met het absorberen van alle theorie en zet je in staat om het te visualiseren en dus in de praktijk toe te passen.

Leerzaam!

Duidelijk, leerzaam en prettig!

Helder en compact training

Voor mij als herhaling zijnde was dit ideaal.

Fijn en leerzaam

Het was heel leerzaam en de instructeur heeft het heel goed en leuk gedaan door zelf veel te vertellen, met grapjes ertussen door maakte het niet saai en bleef je echt aandachtig luisteren. Wij mochten ook zelf reanimeren in groepjes van 2 en dat blijft dan beter hangen, dan dat je alleen naar een filmpje kijkt of dat dat door de instructeur wordt gedaan. Wij mochten ook zelf een brandje blussen. Dat maakt het minder eng als je het in het echt een keer moet doen, omdat het dan niet zo onbekend is. Al met al een hele fijne ervaring, ondanks dat ik niet wist wat ik van zo een dag moest verwachten en ik dacht dat het een hele lange dag zou worden.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.