3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed verzorgt en gezellig! Voor 1 dag genoeg basiskennis opgedaan, waar ik mee aan de slag kan. Wel zou ik anderen aanraden om een meerdaagse cursus te volgen en aanvullend nog EHBO cursus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De cursus heeft een duidelijke inhoud, het verhaal wordt goed gebracht door de trainer, helder doch kort en krachtig. Echter voelt de training op sommige punten, vooral EHBO wat kaal aan qua informatie zoals waarom bepaalde dingen op de manier gedaan worden waarop ze gedaan worden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nuttige en leerzame dag. Hoop dat ik de reanimatie in de toekomst niet nodig heb. Er was een duidelijke en goede uitleg over de leerstof. Peter gaf op een prettige manier les

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nuttige dag , goed en duidelijk uitgelegd door de instructeur . Aan deze dag heb ik veel gehad.kort maar krachtig ,vind het alleen vervelend dat het in minimaal dertig woorden moet worden beschreven met vriendelijke groet Michael

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke training. Leerzaam ook. Was een leerzame en gezellige dag. Goede lunch. Was voor mij herhaling weer goed om even opgefrist te worden.ik ben zeer tevreden. De trainer bracht het op een leuke manier

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was leerzaam! Instructeur deed het goed en de afwisseling was er zeker. Daarnaast ook lekker gegeten en goed verzorgd. Het uitzicht was ook mooi, verder heb ik niet zoveel toe te voegen over mijn ervaring.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op zich is alles besproken. Eerst alle theorie, daarna de praktijk. Voor de concentratie zou een afwisseling hiervan prettiger zijn geweest. Tussendoor wat "actie" houd je wat meer betrokken... Ook sprak Peter wat zacht, dus kostte het meer energie om om alles goed te verstaan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond alles zeer goed gelijk uitgelegd en helder uitgelegd . Ook vond ik de trainer heel aardig en gastvrij. Hoewel ik het zelf al zeer goed had voorbereid en alles wat k had geleerd kwam goed terug in de cursus.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel basis kennis genoten dmv theorie en praktijk lessen. Uitleg was prima door docent en gebruik van materialen en voorwerpen . Groep grote en deelname was voldoende. Cursus aanbevolen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een leuke en duidelijke cursus. Met veel basiskennis. Ook is er een goede afwisseling in theorie en praktijk. Ik raad iedereen aan om deze cursus te volgen. Tevens is Peter Burger is prettige docent, die alles duidelijk uitlegt en veel gelegenheid geeft tot het stellen van vragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Peter is erg betrokken bij het geven van zijn cursus. Niet heel erg enthousiast en mag wel wat duidelijker en assertiever optreden . De lokatie was goed gekozen en de lunch was goed geregeld. Koffie thee een frisdrank waren in ruime mate voorhanden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Was een goeie cursus, goeie cursus gever van Peter Burger. Reanimatie onderdeel was zeer informatief en het oefenen was duidelijk nodig. De informatie zullen we gelijk in het bedrijf gaan oppakken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leerzaam. Handig en goed te gebruiken. Zeker de moeite waard en goed toepasbaar. Ik ga dit zeker toepassen wanneer de situatie zich voor doet. Ook het reanimeren is handig om te kunnen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag een erg leerzame cursus gevolgd bij 101BHV.nl. Instructeur had veel verstand van zaken en vooral veel praktijkoefeningen gedaan. Locatie was prima en vooraf informatie van hoofdkantoor was helder en op tijd. Ik raad het iedereen aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede training, vooral de voorbeelden van ziektebeelden waarbij je niet zomaar reanimatie moet toepassen, maar zelf moet proberen te achterhalen wat er mis is. Over de samenstelling van de groep ben ik minder tevreden. Grappen over 010/020, seksueel getinte opmerkingen, grappen over collegae, ik kan het best wel even hebben, maar de hele dag . . . Naar mijn idee belemmerde dit verdiepende leermomenten. Hierdoor beoordeel ik de cursus als een te laag niveau. Heerlijke lunch!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leerzame en nuttige cursus. Alles helder en goed uitgelegd met relevante voorbeelden. Er was veel ruimte voor inbreng en vragen, waardoor je de stof sneller en beter snapt. De oefeningen droegen hier ook aan bij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg leerzaam en Peter maakt tijd voor elke cursist. Genoeg stof behandeld in een dag. Naslagwerk is ook duidelijk en handig om te bewaren. Kortom een gezellige dag in reeuwijk gehad

4 sterren: goede service, goed behandeld

BHV101 top geregeld! Alles was goed verzorgd! Het was een leuke en interactieve dag, ook gezien de kleine groep. Verder was de lunch goed verzorgd en werd er rekening gehouden met iedereen. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima, kort maar de basis handelingen werden helder en duidelijk uitgelegd. Er was ruimte voor vragen en door met elkaar over situaties te praten kwam er duidelijkheid. beter dan uit een boekje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Sorry ik weet de achternaam van trainer Bas niet. Ik vond de dag voor mij als herhaler goed. Wat ik niet goed vond was dat onze groep gemend was met mensen die nog geen BHV hadden, en dat dus in diezelfde dag moesten leren. Ik denk dat dat echt los van elkaar moet. Bij herhalers ga je dieper op de info in, eerstelingen moeten veel meer theorie krijgen. Ik vond de reader wel erg summier.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede cursus, alles werd behandeld blussen ,reanimatie etc. Het blussen van een vuur, wat wel en niet te doen de gevolgen ervan. reanimatie de stabiele zijligging hoe een AED werkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De cursus was zeer leerzaam en logisch opgebouwd. De belangrijkste zaken zijn besproken, zoals hoe om te gaan met vuur en het uitvoeren van reanimatie en andere eerste hulp. De trainer had verstand van zaken en vragen waren zeer welkom. Door de kleine groep (6 cursisten) hadden we alle ruimte.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles werd duidelijk en beknopt uitgelegd. Peter betrekt iedereen erbij en geeft je de tijd om alles te proberen totdat het lukt. We waren met een klein groepje. Dat werkt prettiger. Je kan al je vragen stellen. Veel praktijk en een interactieve les.. Fijn dat ik hieraan mocht deelnemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was een duidelijke les waarin praktijk en theorie goed werd gecombineerd.de cursusleider was een praktijk man met veel ervaring. De faliteiten waren prima. Heb er veel van geleerd.en de lunch was heerlijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Trainer gaf een duidelijke uitleg. De cursus is aan te raden. Mooi binnen de tijd klaar. Mooi praktijk afgewisseld met theorie, hierdoor concentratie goed vast te houden. Trainer vertelde rustig zijn verhaal en wist alle vragen goed te beantwoorden.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.