4 sterren: goede service, goed behandeld

Nuttige cursus en praktijkgericht. Ik heb deze dag veel geleerd en zal in de toekomst waarschijnlijk wederom gebruik maken van deze opleider. Ik zal deze opleider ook aanraden bij andere werkgevers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk, helder en een fijne locatie. Bas gebruikt humor en is enthousiast over wat hij doet. Hij zorgt ervoor dat iedereen oplet en betrokken blijft bij wat hij vertelt. Goede hands on ervaring en hij biedt ruim de kans om te herhalen met oefenen wanneer je dit graag wil.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bas is een enthousiaste trainer die het tempo in de les houd. Geeft een duidelijke uitleg met ruimte voor vragen. Hij laat ons ook het verkeerde ervaren waardoor je het waarom van je actie weet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een duidelijke en goede uitleg waardoor alles goed te begrijpen was. Het op locatie volgen van de cursus is een positief punt daardoor is er minder spanning en pik je de stof beter op.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed leerzaam en ik heb veel geleerd. Leuk om alles in praktijk ook toe te passen.ik kom volgend jaar zeker terug. Goed leuk en veel geleerd dus. Leuk leuk leuk heel leuk gaan we weer doen. Spannend tot volgend jaar. Hopppakee ik ben een goede bhv er.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer duidelijke uitleg over alle aspecten van het ehbo en brandpreventie. Goede PowerPoint presentatie. Ook zeer fijn en handig dat er oefeningen zijn die de lesstof onderbouwen en je ook kan testen of je het goed gedaan hebt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Peter burger, prima gedaan. Lekker flexibel en vol zelfvertrouwen. Was allemaal gewoon heel fijn geregeld! Complimenten. Groetjes Tarik Berkhof en tot volgend jaar lu lu la lala lu la la ik ben een goede leerlingen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beoordeling van Peter Burger Goede uitleg, duidelijke filmpjes en trainingen. Oefeningen op de pop en de brandblusoefening was ook zeer leerzaam. Goed goed goed goed goed goed goed goed goed goed goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leerzame tips en praktijk oefeningen. Uitgebreide uitleg en een hoop theorie. Qua tempo had dit nog wat sneller gekund. Op den duur kwam er een inkakmoment maar ik weet nu hoe ik hulp kan verlenen! Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk en helder. Leuke voorlichting en goed om alles zelf ook een keer gedaan te hebben. Vooral erg leuk om een brand te blussen.leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk leuk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een hele goede instructeur, hij krijgt pittige stof toch aan mij geleerd. Heel knap van hem en toch wel leuke les. May the Gods of Westeros help him in his quest.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima! Duidelijke les. Vragen zijn goed en duidelijk beantwoord. Er veel geleerd in 1 dag. Wil bas bedanken voor een leuke dag! Verder heb ik geen woorden meer om toe te voegen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en leerzaam neemt tijd daar waar het echt nodig is en heeft ook een luisterende oor dat is altijd wel fijn voeg zelf maat nog een paar woordjes toe ik vond het gewoon goed :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg. Geeft de tijd om alles rustig uit te leggen. Heeft geduld. Niks is fout. Dus het helpt je ook dat je niet zo snel onzeker wordt. Staat in voor een grapje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goedemiddag, Bas gaaf duidelijke instructies en ik heb veel van geleerd. De Praktische ervaringen en buiten is makelijker geworden tenzij hem. Goed gedaan en zeer tevreden. Bedankt Bas Zeer aanraden Fijn dag toegewenst Hani Hayawi

4 sterren: goede service, goed behandeld

Cursus wordt op vrolijke, maar leerzame manier gegeven. Veel geleerd over hoe te handelen in nood situaties. Ruimte/ locatie mag wel wat beter geventileerd worden, erg warm! Door tijd te kort soms iets minder aandacht voor bepaalde onderwerpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is droge stof en Bas maakt het levendig en grappig. Hij is duidelijk en neemt de materie serieus. Ik werkelijk het gevoel dat enige noodzakelijke kennis rijker ben die ik ook praktisch kan toepassen. Ben erg blij dat ik de cursus gedaan heb.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bas is een goeie leraar met humor. Goede leservaring op een goeie en leuke manier uitgelegd. Veel humor en daardoor blijft het hangen. Veel enthousiasme. De locatie was prima ondanks dat het erg warm was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg leuke dag wat ik biet meer goed wist weer bij geleerd. Bas was erg enthousiast en erg motiverend ben blij dat ik weer up to date ben. Noodzakelijk kwaad helaas

4 sterren: goede service, goed behandeld

Taaie stof aantrekkelijk gebracht! Met een grap, film en wat 'doen' Brand blussen, reanimeren en verband toepassen. Zou de volgende keer nog meer willen doen om de energie hoog te houden. Kan ook aan het warme weer hebben gelegen dat de energie soms laag was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

bas geeft erg leuk les. af en toe een keer een grapje. spreekt duidelijke taal zodat iedereen het snapt en het meteen op pakt. verder laat hij je van je fouten leren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik vind dat er goed les geeft. ik heb goede dingen hiervan geleerd. ik kan het zeker aanbevelen. ook de brandpreventie vond ik erg goed. en als je een vraag stelde kreeg ik duidelijk en goed antwoord.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

was een leerzame middag, had alleen wel een afsluitende toets verwacht. nu nog niet echt het gevoel dat ik weet wat ik moet doen in nood, verder was cursus heel leuk en goed geregeld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een leerzame bijeenkomst. De oefenstof werd duidelijk uitgelegd. Ook de praktijk oefeningen goed voor gedaan en toegelicht waarom en hoe. Controle op het uitvoeren van de praktijk oefening werd als prettig ervaren. Al met al een nuttige bijeenkomst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel duidelijk theorie en praktijk op ehbo en brandpreventie. Alles was duidelijk en we konden vragen stellen. Zeer tevreden over alles. Meer heb ik niet te vertellen.Bedankt en tot volgend jaar.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.