4 sterren: goede service, goed behandeld

Begeleiding was goed. Peter was duidelijk en begrijpelijk. Jammer vind ik wel dat de cursussen van tegenwoordig (dan heb ik het over alle cursussen) tegenwoordig weinig meer voorstellen. Je vliegt er doorheen en je bent weer klaar voor een jaar......

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle bhv cursus waar op zich veel in zit. Ook opfrissing is fijn. Natuurlijk altijd herhalingen, maar ook nieuwe inzichten kunnen besproken worden. Ook de lunch was weer goed geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg, positief, leerzaam, veel aan bod gekomen, niet te uitgebreid en goede grootte groep. Belangrijke punten besproken. goed geoefend. lesmateriaal meegekregen om nog eens door te nemen later thuis

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles duidelijk uitgelegd, vlot en leerzaam.Bas is enthousiast. Naslagwerk meegekregen, waardoor ik later alles nog kan nalezen. De groep was niet te groot, zeven man was perfect. Lunch was ook lekker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was oké. Ik vraag me wel (nog steeds) af waarom een herhalingscursus een hele dag moet duren. Cursusleider deed zijn best om het interessant te houden... Het was een beginnerscursus en herhalingscursus gemengd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond de praktijk onderdelen het meest leerzaam. Ik vond de video's in de presentatie wat ouderwets, maar daar gaan de sprekers waarschijnlijk niet over. Peter mag soms wel met iets meer passie vertellen. Lunch, koffie en cakejes waren goed verzorgd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere uitleg en duidelijk veel ervaring. Beantwoordde m'n vragen helder. Na de lunch had er misschien nog 1 korte pauze gekund. Daarna was mijn aandacht minder namelijk. In de presentatie zaten veel spelfouten maar de uitleg van Peter was helder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een erg leerzame en leuke cursus. Praktijk vond ik ook erg leuk om te doen. Goede theorie stof goed te volgen. Sommige dingen in de powerpoint stonden alleen niet in het boekje die we mee kregen. Ik heb geleerd van deze cursus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg geheel was goed te volgen. Duidelijke stem. Goede afwisseling in theorie en praktijk. Grote groep was fijn. Locatie makkelijk aanrijden plus goede ruimte. Ben tevreden over het geheel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op rustige manier is alles uitgelegd en voorgedaan. Iedereen voelde zich vrij om vragen te stellen. Jammer dat niet alles van de powerpointpresentatie in het boekje stond zodat je het thuis nog kan nalezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top, aardige trainer. Tempo was heel goed. De hele dag liep vloeiend door. Koffie thee en lunch was ook heel goed geregeld. Veel geleerd op een locatie dicht bij huis!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Informatieve les, maar was voor mijn inspanning iets te lang. Voor per jaar is een half dagdeel voldoende.Informatieve les, maar was voor mijn inspanning iets te lang. Voor per jaar is een half dagdeel voldoende.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn, duidelijk en beknopt. Veel informatie is uiteraard wel bekend en logisch, maar zeker prettig om alles herhaald en in 1 keer gezamenlijk te horen te krijgen. Ook de eenvoudige oefeningen helpen om in de praktijk snel in te kunnen grijpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Duidelijke uitleg, presentatie schenkt aandacht. Praktijk uitleg goed. Cursus duidelijk te volgen met de reader. Zeer goede lunch, voldoende pauzes. Goed om een keer met een brandblusser om te gaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Even wennen aan de informele manier van presenteren. Daarna heeft Bas de regie duidelijk in handen. Weet m,i. Hoofd- en bijzaken goed te scheiden waardoor je bij de les blijft en de lessen een interactief karakter krijgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een leerzame les waar op zijn tijd tijd is voor een lolletje wat het leren voor mij makkelijker maakt. Fijne praktijk en duidelijke uitleg. Gelukkig lekker weer bij de brandbkussing. goed gedaan Bas

4 sterren: goede service, goed behandeld

De les heeft mij meer inzichting gegeven hoe ik met calamiteiten op de werkvloer kan omgaan. Voor deze cursus dacht had ik geen ervaring met reanimeren noch brandblussen. Nu wel. Praktjk beviel mij het beste, ik ben niet zo van de theorie. Het was wel duidelijk. Leraar: Peter Burger

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bijzondere ervaring, heldere uitleg met een interactieve insteek. Veel geleerd! Leuke deelnemers en goede catering. Peter brengt de cursus met veel enthousiasme en plezier. Ik zou de cursus zeker bij collega's aanbevelen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Redelijk. Mag wel wat enthousiaster.ook een hoger tempo. En minder uitgebreid over functioneren van het hart.Uitgebreider op het gebied van eerste hulp.Dan zou het in mijn ogen een stuk beter toepasbaar zijn in de praktijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kwaliteit van het materiaal was prima net als de locatie en het eten tijdens de lunch. Het tempo zou iets hoger mogen, het was nu soms wat traag en langdradig. Kennis van de instructeur was, voor zover door mij te beoordelen, goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel veel geleerd, ik denk hiermee de handvatten te hebben en het zelfvertrouwen om in een noodsituatie juist te handelen. Praktische tips, overzichtelijk en gestructureerd aangeboden. Leerzaam en snel. Goede locatie, goed eten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed tempo, duidelijke uitleg en ook op vragen werd prima ingegaan. Aanrader voor mensen die snel en doeltreffend deze curcus zich eigen willen maken. Ook de locatie is top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was een duidelijke en leerzame cursus van Peter Burger. Ook een hele fijne sfeer en een goedverzorgde lunch. Ik ben erg tevreden en kom gegarandeerd volgend jaar terug voor de cursus

4 sterren: goede service, goed behandeld

Spontane gezellige instructeur die duidelijk uitleg geeft. Niet te moeilijk, gewoon normaal. Af en toe dialect ertussen maakt het wat gemoedelijker. Veel geleerd op een ontspannen manier. Bedankt en tot ziens

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte leerdag en uitleg gehad, leerzame dag, ook nog veel gelaacht... ben heel positiev over Bas Woudenberg en zijn gevoel voor hoemor! Bedankt meester Bas.................. ........ Perfecte leerdag en uitleg gehad, leerzame dag, ook nog veel gelaacht... ben heel positiev over Bas Woudenberg en zijn gevoel voor hoemor! Bedankt meester Bas.....

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.