5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed op tijd begonnen. Levendige vertaling van de lesstof waardoor deze beter tot de verbeelding spreekt. Zeer informatief en duidelijk. Prettige groep om samen te werken. Geen moment gehad van verslapping van de aandacht. Lesstof blijft goed hangen. Lekker gegeten. Zeker aan te raden aan collega's en vrienden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb vandaag op een zeer boeiende en vooral leuke manier bhv training gehad van Bas. Zo blijft het vast goed hangen! Volgend jaar op herhaling. Locatie qua eten prima, mag alleen iets aan de luchtverfrissing gedaan worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag cursus gehad van 101 BHV. Bas was de docent. Bas verteld met veel enthousiasme en gedrevenheid over het "vak" van de BHV-er. Door zijn humor en gekke grapjes worden de saaier stukken leuker waardoor je beter bij de les blijft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag de bhv gedaan. Het was een leuke, interactieve training. Goed om elk jaar te doen. Maffe, maar goeie trainer! Tip: matje meenemen voor de oefeningen. Grond was niet heel schoon.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het een erg leerzame en praktische cursus. Erg interessant om een keer gevolgd te hebben. Dit was mijn eerste keer maar is zeker handig om te blijven herhalen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bas is een enthousiaste trainer die in een korte tijd veel kennis overbrengt. Genoeg aandacht voor de belangrijkste zaken als reanimatie. Nu oefenen en herhalen. Prima locatie, erg toegankelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima eerste cursus bhv. Handvaten gekregen om serieus met de bedrijfs veiligheid bezig te gaan. Goede praktische tips. Verder heb ik geen op Of aanmerkingen de stof is duidelijk en Het theorie gedeelte ook

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een duidelijke cursus waarin je in een kort tijdsbestek veel informatie krijgt. Je kent de basis begrippen en activiteiten van een bhv' er. Je zal binnen de organisatie op regelmatige basis de ontruimingsprocedure moeten oefenen. Daarnaast is het denk ik van belang dit jaarlijks te herhalen vooral het gedeelte reanimeren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed om de herhalingscursus te doen. Niet alleen de basis werd besproken, maar ook werd logisch inzicht gevraagd door te reageren op variaties van een bepaalde situatie. Het onderdeel eerste hulp zou nog ondersteund kunnen worden met videobeelden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Great training with Leslie. Good training in English. Content and tools accurate.The dummies and training material were great.Great training with Leslie. Good training in English. Content and tools accurate.The dummies and training material were great.Great training with Leslie. Good training in English. Content and tools accurate.The dummies and training material were great.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Cursus is duidelijk en overzichtelijk gebracht de lesstof is begrijpelijk uitgelegd. De locatie is goed bereikbaar en goed toegangkelijk. Ook de lunch was zeker in orde op deze lo atie en op deze plek. Helaas moet dit in 30 woorden worden vastgelegd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Peter burger heeft het perfect uitgelegd heeft geduld. En brengt de info met positiviteit. Eerder al bhv curcus van peter burger gehad hij is goed op de hoogte van de verandering die plaats vinden in dit vak.

2 sterren: slechter dan verwacht

Een interessante les waarbij de bhv lesstof uitgelegd wordt en je gewaarwording hoe te handelen in gevaarlijke situaties. Alles geleerd en weer bijgebracht. Het was een leuke dag. Tot de volgende keer maar weer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg op een rustige en relaxte manier vertelt. Ook was een de ruimte om eventueel vragen te stellen, met duidelijke antwoorden. Belangrijke aspecten geleerd zoals het reanimeren en het gebruik van de aed. Misschien wat meer praktijk, dat maakt het wat leuken want het is best een lange dag.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het heel duidelijk uitgelegd en ook laten zien. De tempo was goed . Hij is Enthousiast en hij heeft plezier in wat hij doet. Het brand blussen vond ik

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het ervaren als een hele goede cursus waar ik veel dingen heb geleerd en van Peter hebben we duidelijke uitleg gehad over hoe en wat we moeten doen en toepassen in de praktijk. Als iets niet duidelijk was legde hij het heel goed uit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede en leerzame cursus Prettige uitleg van de docent en docent komt vakbekwaam en professioneel over heb veel van de cursus opgestoken vooral het reanimeren was goed om te leren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een duidelijke cursus. De docent legde alles duidelijk uit, niet alles wat je moet doen maar ook waarom. Hij vroeg naar de persoonlijke situaties en zette aan tot denken. Het in positie leggen van een persoon bij noodgevallen zou misschien op 2 verschillende momenten op de dag herhaald kunnen worden, zodat het beter in het geheugen blijft hangen. Het is ook fijn dat we het boekje hadden om mee te lezen en de filmpjes waren ook verhelderend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een zeer leerzame dag, maar eigenlijk is 1 dag te kort. Instructeur had zeer veel kennis. In 2016 heb ik dezelfde training bij een andere instructeur gevolgd, maar heb deze keer nog veel nieuwe dingen geleerd. Vorige keer was de focus vooral op ontruimingsplan en communicatie (met walky talkies LEGO bouwen), nu veel meer over spoedeisende hulp en verbinden van wonden. Ook veel meer geleerd over brand.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg en antwoord op al je vragen. Aangename docent en les! Docent maakt duidelijk hoe waardevol deze informatie is, zowel werkgerelateerd als privé. Heb hier vandaag veel van geleerd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Krachtig en effectief, maakt het gemakkelijk te onthouden. Zou de groep er iets meer bij kunnen betrekken voor meer interactie.Verder prima dag gehad, 30 woorden trouwens iets veel voor een korte reflectie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer leerzame dag waarin de stof die in een grijs verleden geleerd was weer geheel aan bod kwam, mooie locatie met uitstekende verzorging, goede instructeur met kennis van zaken die ons op een leuke manier weer wat bijgebracht heeft

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk en goed overgebracht tot volgend jaar het eten was ook lekker de stoelen zatten ook goed het kantoor personeel was ook zeer aardig top top top top top top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Cursus was heel informatief en werd op een leuke manier gegeven. Ook goed te doen zo op een dag. Lunch was goed verzorgd. Locatie prima vlakbij de afrit van de snelweg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Peter burger was Heel leerzaam en rustig kwa uitleg goed goed Eten was ook heel goed geregeld Goed goed goed goed goed goed goed goed goed goed goed goed goed Met vriendelijke groet Emon

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.