5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg leerzame, praktische basiscursus. Veel nieuwe informatie geleerd en zeer bruikbaar in mijn werkomgeving. En alles in een goede sfeer; goede mix tussen zakelijk, praktijk en een leuk manier van presenteren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De lesstof wordt op een leuke en enthousiaste manier overgebracht waardoor je continue gefocust blijft. De afwisseling met theorie en praktijk is prettig. Het was een leerzame en leuke dag.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb vandaag voor de tweede keer de bhv cursus gedaan en het was fijn om alles weer te verfrissen. Het was een goede cursus en ben weer helemaal op de hoogte.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De dag is heel leerzaam verlopen omdat het voor mij al weer 15 jaar geleden was en het weer fijn was om alles weer eens een keer door te nemen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dilejan legt duidelijk uit, en laat je nadenken over bepaalde situaties. Hierdoor begrijp je dingen veel beter, en kijk je anders tegen dingen aan. Hij is zeer praktisch ingesteld, en dat is erg prettig. Kortom een zeer ervaren instructeur, erg prettig om les van te krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was een prettige absoluut geen slaapverwekkende cursus. En bovendien zeer leerzaam.de interactie was heel erg goed en alles was goed op elkaar afgestemd. Was heel erg gezellig.was heel goed geregeld allemaal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zo'n dag is lang, door het enthousiasme en de humor van Bas was het goed te doen, interessant en zelfs gezellig. De essentie werd goed duidelijk gemaakt. Fijne en leerzame dag!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooraf te horen gekregen dat het een niet zo interessant onderwerp was maar ik vond het wel heel duidelijk goed en met humor uitgelegd. Het is bas gelukt om me wakker te houden👍🏻

4 sterren: goede service, goed behandeld

En super fijne instructeur die zo les geeft dat het ook blijft hangen in welke situatie je ooit ook komt!!!! Veel stof maar de dag vliegt voorbij.. Lekkere lunch ook.......

2 sterren: slechter dan verwacht

Heel duidelijk. Wordt op een leuke wijze verteld en hij houdt je scherp. Hij is continue bezig met de processen. Zijn enthousiasme blijft de hele dag heel erg aanwezig er prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer prettige dag met voldoende informatie om met een basis aan de slag te kunnen. De docent gaf met veel enthousiasme de stof door en er was voldoende ruimte om te kunnen oefenen. Al met al de moeite waard.

• Gevolgde training Bhv basis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Veel geleerd,was voor mij fijn,heb eerder bhv gehad.kam me voorstellen dat wanneer het nieuw is het erg veel is in 1 dag. Maar vond het geregeld erg onrustig. Te veel gebruik van humor, met name de ochtend. Lokatie was prima, beeld materiaal was prima! Even als de info boekjes.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kort en bondige bhv cursus. Voor brand wat minder tijd over. Cursus is met veel enthousiasme gebracht. B b b b b b b b v b b c vh hg jhf jhff

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag een leerzame BHV cursus gevolgd bij 101BHV.nl. Goed georganiseerd en ook veel praktijkoefeningen gedaan. Het stof werd boeiend gebracht en ik raad deze cursus iedereen aan. Tot volgend jaar bij de herhaling!

4 sterren: goede service, goed behandeld

locatie was top, trainer prima, niveau goed, prima interactie,reanimatie goed en duidelijk uitgelegd oefenen met aed matig.was een leuke en leerzame dag. plus dat het op zaterdag kan is top.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De herhaling was erg leerzaam. Docent bracht het op een duidelijke, vlotte en een leuke manier over. Stof was voor mij reeds bekend in verband met mijn werk, maar de herhaling doet goed!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag een zeer geslaagde BHV cursus gevolgd. Alles is duidelijk uitgelegd en de locatie was top. Er is veel geoefend met reanimatie en andere handelingen waardoor we nu weten hoe we moeten handelen. Instructeur had veel verstand van zaken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede duidelijke uitleg. Neemt de tijd om alles te doen en vragen te beantwoorden. Het was een herhalingscursus voor mij, maar ik heb echt wat bij geleerd vandaag.Verder goede tips gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Peter legt alles rustig en begrijpelijk uit. Neemt de tijd en beantwoord graag de vragen. Verder was het erg leerzaam. Fijn om praktijk oefeningen en theorie te combineren. Bedankt voor de leerzame dag.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke en goede uitleg. Genoeg gelegenheid tot vragen. Ook het oefenen van de reanimatie is goed uitgelegd en geeft een duidelijk beeld hoe dit uit te voeren. Ik raad deze cursus zeker aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en een duidelijke uitleg gekregen op deze dag . Ik heb er verder geen vragen meer over en zal volgend jaar weer aan wezif zijn. Bedankt voor de leerzame dag groetjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vrij oppervlakkig en hangt de hele dag de lolbroek uit. Vind de totale lesstof beperkt, ik had graag vooraf studie materiaal gehad. Ik vind het meer lijken op het weggeven van een BHV diploma.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een erg leerzame, leuke en gezellige cursus, veel geleerd maar nog lang niet uitgeleerd. Deze cursus zeer prettig ervaren. Het reanimatie gedeelte was even wennen en echt wel hard werken. Bas heeft elk onderdeel zeer goed uitgelegd. Bedankt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een duidelijke cursus uitgebreid goed verzorgd.

• Gevolgde training BHV cursus

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een zeer leerzame en nuttige dag met een vakkundige en enthousiaste trainer. Ik heb de volgende dag met mijn leidinggevende alles nagelopen op mijn werk wat te maken heeft met brand gerelateerde zaken. Kortom prima dag.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.