4 sterren: goede service, goed behandeld

Een leerzame en leuke dag! Het werd goed uitgelegd en de les werd gegeven op een enthousiaste manier. Veel uitleg gehad en ook in de praktijk uitgevoerd. Ben tevreden over deze dag en raad het zeker aan aan anderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plezierige, leerzame dag. Weet goede prioriteiten te stellen. Behulpzaam en enthousiast met een goede dosis humor. Niet te veel informatie zodat wat er verteld is ook nog blijft hangen. Bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben vandaag veel maar zeker ook nuttige informatie gekregen. Goede hulp/uitleg en tips bij het praktijkgedeelte. Verhaal bleef boeiend mede door de afwisseling tussen praktijk en theorie. Belangrijke onderwerpen voor mijn vakgebied kwamen ruimschoots aan bod.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag de bhv training van Bas Woudernberg gevolgd in Den-Bosch. Hij deed dat met veel enthousiasme en humor. In verband met het warme weer, paste hij de agenda aan. De inhoud van de materie is meer dan voldoende en er was een goede mix tussen theorie en praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima training met humor gebracht! Toch heel scherp en opmerkzaam tijdens praktijk oefeningen. Alles geleerd wat de training van te voren aan gaf. Bas bedankt voor deze leerzame dag en tot de volgende keer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg duidelijk. Op een leuke manier les gegeven waardoor het makkelijker is om het bij te houden. Er worden genoeg voorwerpen en voorbeelden gebruikt om de stof goed uit te leggen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief, aardige man met veel ervaring en kennis. Heeft goede feedback op oefenscenarios. Geeft lekker luchtig les en weet de belangrijke dingen goed te benadrukken. Al met al een goede dag en nuttig voor het bedrijfsleven

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uiterst goede ervaring tijdens deze dagtraining gehad. Bas is een vriendelijke en goede leraar die doormiddel van veel humor en praktijkoefeningen les geeft. De leslocatie was fijn en voorzien van alle gemakken. Ook de lunch was goed verzorgd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring van deze dag is: Een goede rustige uitleg, goede duidelijke powerpoint, duidelijke filmpjes en plaatjes. Je krijg ruimschoots de tijd om alles te oefenen. Genoeg oefeningen. Groep word goed betrokken bij de uitleg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede en duidelijke uitleg, mag wat mij betreft wel iets meer praktijk dan theorie worden aangeboden. Stond open voor vragen en eigen ervaringen. Misschien prettig om een soort toetsmoment te hebben, maar op deze manier ook weer fijn om niet zoveel druk te ervaren op de handelingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke dag gehad, veel nieuwe dingen geleerd, veel kunnen oefenen zowel eerste hulpverlening en brand oefening. Goede uitleg gehad van Peter, zeer spontaan en ook met humor deze dag doorstaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goede cursus, goede materialen en fijne instructeur met ervaring. Goed kunnen oefenen met brandblussen. Lekker eten en drinken bij de lunch. Aanrader voor mensen die een bhv cursus willen volgen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vollledig en goed, beter dan vorig jaar !! Vollledig en goed, beter dan vorig jaar !! Vollledig en goed, beter dan vorig jaar !! Vollledig en goed, beter dan vorig jaar !! Vollledig en goed, beter dan vorig jaar !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leerzame dag. Op een leuke, interactieve manier BHV geleerd. Goed kunnen oefenen en goede, duidelijke feedback gekregen wanneer iets niet goed was. Handige, bruikbare tips voor de toekomst meegekregen. Cursus als zeer positief ervaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was duidelijk en compleet. Je leert eigenlijk alles in een dag. Ik vond het ook wel fijn dat er veel tijd en ruimte was om te oefenen en van elkaar te leren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was weer een leerzame dag. Weer wat meer puntjes op de I kunnen zetten. Dit was mijn tweede cursus van Bas. Ik vond het beter dan de vorige keer. Bas was behoudender dan de vorige keer, dat maakt hem vriendelijker en toegangkelijker De quiz was leuk om te doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima cursus, je werd op een speelse en duidelijke manieren bijgebracht hoe je met bhv zaken om moest gaan. De nodige serieuze zaken werden afgewisseld met humor waardoor de lesstof beter bleef hangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training. Goeie training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg, met interessante quiz (leuke afwisseling van alleen maar theorie) en goede praktijk oefeningen. Fijn om weer op de hoogte te zijn van de nieuwe werkwijze op t gebied van EHBO.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel geleerd met een beetje humor! Veel waarom vragen, waar je veel van kan leren. Fijn dat er veel oefeningen zijn. Veel geleerd met een beetje humor! Veel waarom vragen, waar je veel van kan leren. Fijn dat er veel oefeningen zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was een goede verfrissende duidelijke herhalings cursus. Goede actieve houding van we bas. Leuke dag gehad. Open voor vragen. Hopelijk tot volgend jaar en dat het dan wellicht wat beter weer is

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima training, speels, niet te schools, goed praktijkgericht. Veel afwisseling in theorie en praktijk. Het invullen van dertig woorden is te veel van het goede nu moet ik onzin gaan typen om aan de vraag te voldoen .....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een zeer leerzame cursus met veel praktijk en goede informatie. Er was veel interactie en een relaxte sfeer. Al onze vragen werden beantwoord en de hele cursus was zeer duidelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

İk heb best veel geleerd van Peter Burger. Hij kon goede voorbeelden geven uit het praktijk. Verder was het hartstikke duidelijk! Er was genoeg ruimte om vragen te stellen en overal kreeg je ook antwoord op.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.