5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als prettig ervaren en zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijke dank. Graag tot een volgende keer. Bart was vriendelijk, duidelijk, geestig en helder. De verzoging van de locatie was beduidend minder

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij deze wil ik mijn beleving meedelen aan jullie over hoe ik de cursus heeft beleeft. ik vind dat Bas heel goed uitleg geeft en ook hoe hij ons alles leert vind ik super.ik denk dat je bij 101 geen tekort koming hebt kwa leren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en duidelijk met oog voor prioriteit vrolijk onderhoudend gezellig goede broodjes etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc 5

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een prettige ervaring! Goed en heldere uitleg en tijdens de oefeningen. Met een prettig gevoel voor humor tijdens de uitleg. Geeft extra tips tijdens de praktijk. Heel erg bedankt voor de fijne uitleg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed te vernemen dat er in de loop der jaren aanpassingen zijn gekomen op het bestaande. Weer veel nieuwe zaken geleerd. Zeker met betrekking tot AED. Dank voor de verhelderde training. Tot een volgende.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke en vooral leerzame cursus gehad van bas Woudenberg, alles werd erg duidelijk en helder uitgelegd met goede voorbeelden. Ook de interactie met de groep houdt de aandacht goed erbij. Iedereen word goed bij de lessen betrokken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Inhoudelijk sterke training. Duidelijk en overzichtelijk programma. Goed verzorgde lunch en geheel volgens planning. Peter is duidelijk, no nonsense en brengt de informatie helder over. Ook de praktijkvoorbeelden zijn goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige sfeer in groep. Afwisseling tussen praktijk en theorie zorgt voor een dag die plezier, leerzaam en snel voorbij vliegt. Bas is duidelijk zeer ervaren en kundig en daarnaast prettig als docent.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en duidelijke uitleg. De instructies worden op een fijne manier verteld en de cursus is niet te lang. Veel praktijktoepassingen bla bla bla bla bla bla bla bla bla

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind dat Bas goed les geeft Je speelt de opdrachten en hij kijkt goed wat je doet terwijl je speelt geeft hij gelijk aan als je het fout doet Je onthoud het goed zoals hij het doet Ik geef hem een 10 hiervoor

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De herhalings oefening is op een frisse manier gegeven. Waardoor de kennis overdracht veel beter is blijven hangen. Bas heeft op deze unieke wijze de herhalings cursus weer interessant gemaakt. De uitleg is aan de hand van voorbeelden goed gepresenteerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ondanks dat ik al eerder een BHV cursus heb gedaan weer veel nieuwe dingen geleerd en veel ideeën opgedaan voor het opzetten van een BHV organisatie op mijn werk en het maken van een RI en E

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel interactie. Hierdoor blijft aandacht erbij. Alles in leuke vragen verwerkt. Sommige nog wel met oude regels. Leerzame dag. Tot volgend jaar. Bedankt voor de fijne dag. Groeten Claudia klomp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bas heeft fijn ingespeeld op de situatie vanwege kleine groep. Leuke manier van theorie inbrengen, pakkend. Presentatie had aangepast mogen zijn op de actuele situatie. Bedankt en tot volgend jaar!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nuttige, leerzame dag en rustig uitgelegd. Veel informatie maar toch behapbaar. Goed om ook de praktijk te oefenen en af te wisselen. Zeker een aanrader voor andere bedrijven. Van mij zouden er nog wel meer praktijkvoorbeelden worden gegeven. Dan gaat het verhaal wat meer 'leven'.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hartstikke leuke en leerzame manier van lesgeven werd geentertained en goed geholpen. Anders dan de hele dag voorgelezen worden. Fijne dag goede lunch erbij gekregen. Hartelijk dank Met vriendelijke groeten mandy den ouden Super leuke manier van lesgeven ...... Belabeubrnznjsuebdmdjhwn hisj hejejbd jsjeoe iebdie diejebo euiebei e8nebro

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Informele en informatieve cursusdag, veel geoefend en als herhaler weer veel geleerd. Zeer nuttige dag, erg leuke cursusleider. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij. Trouwens ook een prima lunch!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

top trainingsdag, veel geleerd en weer info gefreshd alles was duidelijk zeer volgbaar. en superactievol sfeer was aangenaam en de trainer bracht het erg goed over, duudelijk met leuke voorbeelden

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursus was erg leuk en leerzaam. De uitleg was helder en bondig en met een gezonde dosis humor! Doordat we veel zelf konden oefenen met bijvoorbeeld verband aanleggen, brandjes blussen etc vloog de dag voorbij!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Inhoudelijk duidelijk, veel nuttige en goede ervaringen met elkaar kunnen delen tussen beginners en ervaren personen op herhaling.. wordt ook persoonlijk indien nodig onderwerpen duidelijk uitgelegd en voorgedaan. Heb voorheen niet geweten dat het zoveel onvattend is en ook niet bij stilgestaan dat er veel zo vanzelfsprekend is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Was duidelijk, goed met een gezonde dosis humor, goed praktijkgericht waardoor alles beter blijft hangen. Bedankt bas tot volgend jaar. De lunch was ook perfect hier in den bosch, tot volgend jaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

een interessante manier van lesgeven veel mogelijk heden voor eigen inbreng doen in plaats van alleen luisteren Bas weet de stof op een prettige en jiuste manier over te brengen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede cursusdag gehad. Ook na de tiende herhaling weer nieuwe dingen geleerd. Prettige manier van informatie overbrengen. Praktijk is de prioriteit wat belangrijk is en de theorie is makkelijk na te lezen in reader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele leuke cursusdag gehad met Bas. Veel geleerd en alles werd goed aan ons uitgelegd aan de hand van tekst en oefening. Absoluut geen saaie les dus.😆We hebben zelfs een brandje leren blussen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leerzame en goede cursus. Met humor en interactie een goede cursusdag gehad. Normaal heel langdradig maar de dag is voorbij gevlogen.Zo moet elke cursus zijn. Ik zal de cursus ook volgend jaar weer bij 101 volgen

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.