4 sterren: goede service, goed behandeld

De gehele cursusdag verliep goed en ontspannen. Leuke medekandidaten en een goede instructrice.

• Gevolgde Training: BHV cursus

4 sterren: goede service, goed behandeld

perfect en een goede instructie gehad van BAS . heb er heus wel van opgestoken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige docent, weet er goed de vaart in te houden. Vertelt vanuit praktijk, praktich ingesteld. Prima dag geweest

• Gevolgde training herhaling bhv

4 sterren: goede service, goed behandeld

geheel op de praktijk gericht heel fijn Werd door Rene heel goed en duidelijk gebracht

• Gevolgde training BHV training

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed te doen voor n herhalingsdag.voor n eerste diploma wel lastig ivm vele onderwerpen

• Gevolgde training Bhv

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede opleiding. Duidelijke uitleg en goed verzorgd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leerzame dag, vooral complimenten naar de docente.

• Gevolgde training basis BHV

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat dit in 1 dag kan Het was duidelijk goede samenwerking. veel op gestoken. veel veranderd in de jaren

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer goede en interessante cursus om te doen. en een goede en vriendelijke examinator/leraar.

• Gevolgde training BHV basis

4 sterren: goede service, goed behandeld

René is een heel fijne instructeur. Duidelijke uitleg, ruimte genoeg om vragen te stellen. Afwisseling praktijk/theorie was prima.

• Gevolgde training BHV basis

Gewoon netjes geregeld.

• Gevolgde training BHV in 1 dag

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel practische tips duidelijk verteld. Goede opbouw. Wordt enthousiast gebracht. Genoeg inbreng voor de cursisten. Lunch was lekker. Bas Woudenberg is een die je dus als het nodig is goede en duidelijke aanwijzingen geeft. Vond ik erg prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super gedaan. Het was zeerinformatief. Geen onnodig geklets, wel de nodige grapjes. Veel geleerd. Hoop dat ik het nooit nodig heb. Was een leuke dag. Bas mag het vaker doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk....met humor maar wel duidelijk en begrijpelijk.de lunch was oke en lokatie is prima. Verder is de dag wel lang maar toch veel geleerd. Bas is een een aardig spontaan persoon.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima! Duidelijk, overzichtelijke les met wat humor. Door deze humor onthoud je de stof beter. Bevestiging voor de lesdag verliep niet soepel. Twee keer zelf gebeld om bevestiging voor deze dag te krijgen. Uiteindelijk zelf een mailtje moeten sturen en wel bevestiging gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kreeg een duidelijke uitleg, fijne voorbeelden en heel veel goede tips voor in de praktijk! Wat ik erg waardeerde was dat er werd gevraagd naar persoonlijke ervaringen en vragen uit het werkveld en dat deze vervolgens werden omgezet naar handige leermomenten voor iedereen. Ik ben blij dat ik nu weet wat ik moet doen bij een ongeval, omdat ik voldoende theoretische informatie heb gekregen en omdat ik goed heb kunnen oefenen tijdens het praktijkgedeelte.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede persoonlijke begeleiding bij de vele praktische oefeningen. Veel aandacht besteed aan reanimatie, waardoor er minder tijd was voor praktische kleinere handelingen die meer voorkomen. Kleine groep mensen is ook een pluspunt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke interactieve les met humor en tegelijkertijd ook aandacht voor leerproces en feedback. Ook mogelijkheid tot vragen over allerlei zaken die niet behandeld is tijdens de les. Een goede aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De dag begon heel relaxt en vond de meneer gelijk al gezellig Gezellig maar toch zeer leerzaam kort en krachtig zonder al teveel overbodige informatie Perfecte dag ! En de lunch was ook goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rustige trainer met veel ervaring (ook in de praktijk). Prima niveau, goede afwisseling theorie en praktijk. Prima lunch bij restaurant Pex Den Haag :) Cursus materiaal klopte niet altijd exact met de slides. Zou iets beter kunnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag veel geleerd en nieuwe ervaringen opgedaan. Goede motivatie en veel feedback van Bas Woudenberg. Dag goed verzorgd en prima voorzieningen, goed verzorgd. Lijkt een essentiële basistraining voor iedereen die in een bedrijf werkt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een leuke en leerzame dag. Bas betrok alle deelnemers bij de les, en hij heeft een boeiende manier van vertellen waardoor je geïnteresseerd blijft. De lunch was ook erg lekker.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Interactief, leerzaam, interessant. Bas gaf van te voren aan dat het interactief zou zijn en dat was ook goed. Ook zeer goed verzorgde lunch met ruim assortiment aan eten en drinken. Al met al een fijne dag!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne losse en leerzame cursus, met een leuke groep. Cursus leider is een geanimeerde leraar met duidelijke goede uitleg

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.