5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Waardevolle cursus.

Beetje saai!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne les gehad van peter. Hij was duidelijk en praktisch.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een leerzame cursus waar je in de toekomst zeer veel mogelijk heden hebt om een leven van een persoon te redden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Cursus was goed, de ruimte was heel warm

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie cursus vooral door de hele fijne instructeur!

• Gevolgde Training: Eerste Hulp

4 sterren: goede service, goed behandeld

was goed, maar de middag sessie duurde net te lang.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke lesstof en een goede instructeur. Klein groepje, zodat de lesstof goed in praktijk te brengen is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Cursus van 8-6 bij Peter Burger: + Vond het goed om eerst wat theorie te krijgen en daarna nog veel te oefenen. Was ook veel theoretische info. - Tempo van het behandelen van de theorie lag alleen wel wat laag: Peter herhaalde veel van hetzelfde en als we vragen hadden, beantwoordde hij niet echt de vraag maar vertelde over iets wat hij eerder al uitgelegd had, of over iets heel anders + Goed om in de praktijk te kunnen oefenen - De praktijkoefeningen gingen wel snel en wat me vooral opviel was dat de trainer niet elke oefening van iedere cursus controleerde, om te zien of we het wel goed deden. Dat gebeurde alleen bij het reanimeren. Had het wel fijn gevonden om daar juist meer tijd voor te nemen (in plaats van voor alle theorie), en dan bij het oefenen wat meer begeleid te worden en goeie praktische tips te krijgen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede duidelijke uitleg, handig systeem om van theorie naar praktijk te gaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb de training goed ervaren . Het ging allemaal goed . Alleen begint de training te laat op de ochtend .Binnen komst is 09:00 uur en voorstellen kandidaten is het uiteindelijk bijna 09:30 uur dat de training begint . Het zou best om 07:30 of 08:00 uur kunnen beginnen en dan gewoon op tijd klaar in de middag zodat de meeste op tijd de file voor zijn om naar huis te gaan .Dat is mijn enige opmerking . Verder alles ok .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een hele leuke dag met de instructeur Bas. We waren het er wel allemaal over eens dat de dag om 8 uur zou mogen beginnen i.p.v. 9 uur. Verder top geregeld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede cursus met zeer deskundige docent!

prima bhv cursus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie cursus met ook veel interactie in het theorie deel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Strak, competent, relaxed, humoristisch.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel interessant, ook praktijk oefeningen, dit was wel fijn. Duidelijk gebracht, en handig boekje om nog eens na te lezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede training. Je merkt dat doordat de trainer veel ervaring zelf had ook heel veel kon delen hoe het in de realiteit gaat..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was duidelijk en concreet !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super duidelijk, en leuke amicale trainer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede duidelijke cursus op een leuke manier gegeven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De ervaring was niet erg positief. De cursus zou om 09:00 beginnen. Om die tijd zaten er 10 cursisten klaar. Alleen was er geen instructeur. Omstreeks 09:15 hebben we gebeld naar jullie. Blijkbaar was er iets verkeerds gegaan. De instructeur kwam pas om 10:30/10:45. De rest van de dag is in hoog tempo afgewerkt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed al nog niet het pasje en certificaat gehad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heel leuk en interessant om er mee verdergaan ? Hoger opgeleid met betrekking tot hulpverlening

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.