4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke leerzame training. Met een portie humor gegeven en interactief!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na overstap naar andere aanbieder toch weer e.e.a. bijgeleerd na 15 jaar bhv.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring, duidelijke uitleg en veel geleerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het echt een leerzame dag. en het werd goed uitgelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Giede en gestructureerde uitleg van de relevante onderwerpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze trainer was een grappige man die ons veel heeft laten oefenen (en ondertussen alles in de gaten had en bijsprong als het niet goed ging). Ik heb er veel van geleerd én een leuke dag gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel uitleg en afwisseling tussen theorie en praktijk, goed kunnen oefenen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Inhoud van de cursus is goed. De opleider was niet echt enthousiast en had er niet veel zin in.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De trainer heeft het over een e-learning maar heb ik niet gezien, wel een presentatie. Wat echt hinderlijk is dat de trainer vragen stelt die je niet kan beantwoorden als dit de 1ste keer is. Hij legde het uit dat het komt omdat her ook herhalingsmensen bijzitten. Dit om te testen of ze het nog wisten. Irritant want ook die mensen gaven geen antwoord. Of je moet mensen iets laten voorbereiden. Nu stelde de trainer maar vragen en vragen en niemand wist het antwoord waardoor het uiteindelijke antwoord toch van hem kwam. Al met al tijdverlies die ten koste gaat van het oefenen.

• Gevolgde Training: Eerste Hulp

Ging goed

Erg leerzaam!

goede uitleg

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik ben zeer ontevreden over de training. De theorie die middels sheets gedeeld werd, was letterlijk de tekst die in het boekje staat. Omdat er zoveel theorie was, hadden we uiteindelijk maar 3 kwartier om te oefenen, waarbij het oefenen ook erg simpel was. Mijn advies is om bepaalde theorie van te voren te verschaffen, zodat deelnemers zich op die manier kunnen voorbereiden en er meer tijd is om te oefenen. Wat betreft het oefenen, maak gebruik van casussen, zodat een cursist kan handelen in verschillende scenario's en daardoor veel meer leert. Tot slot, mijn andere collega heeft dezelfde training in Amsterdam gevolgd, zij heeft wel geoefend met verschillende scenarios's!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en vlotte service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week een goede cursus gehad van een leuke en enthousiaste instructeur. Veel praktijk gehad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De cursus werd helder en duidelojk gegeven,prettige cursus leider.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste BHV cursus tot op heden (en ik heb er al zeker 10 gevolgd). Hartstikke goed! En goede prijs/kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was een intensieve dag, maar door enthousiasme van de cursusleider bleef iedereen met zijn aandacht bij de lesstof. Enig nadeel was dat de ruimte waarin de cursus werd gegeven werd nogal warm en benauwd was (vermoedelijk geen airco). Dit is hoogzomer niet ideaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De cursus was wat saai, maar wel oke. De communicatie vooraf was waardeloos. Ik heb het in juli besteld en daarna niets meer gehoord. Creëer fans. Zo zorg je ervoor dat ze terug blijven komen. Ik weet niet of ik me jullie nog herinner over een jaar. Ik heb me rot gezocht over bij wie ik deze training afgenomen had.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg, van een bevlogen en humorvolle docent. Zeer strakke begeleiding van het praktische gedeelte, veel geleerd.

Prima training

4 sterren: goede service, goed behandeld

de les is duidelijk aangegeven en op een leuke manier

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond de balans tussen theorie en praktijk heel prettig, met de nadruk op de praktijk en dat was ook wat de trainer benadrukte. Juist het zelf doen, oefenen, feedback krijgen hierop was zeer waardevol.

Leerzaam.en leuk Het aanraden waard

veel geleerd

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.