4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een leerzame dag en het kwam goed over doordat de instructeur ook plezier heeft in zijn werk. Dit was goed te merken. Uitleg was duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Inhoud goed, leuke trainer, goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Locatie minder: vooraf aangegeven dat er voldoende parkeergelenheid was, we hebben 20 minuten naar een plekje gezocht. Stoelen waren niet geschikt om een hele dag op te zitten en de catering vond ik persoonlijk mager.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima uitleg aan een kleine groep van 5 personen wat erg goed werkt.

super fijne ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

duidelijke cursus, geen nonsense, overtollige informative dus bagage

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel informatie, maar duidelijk uitgelegd en met praktische tips.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super cursus. Alles uitgebreid behandeld. Goede instructeur, kortom prima !!!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De dag begon vrij stug. Ik vond Peter later op de dag leuker worden, hij begon niet heel toegankelijk. Voor mijn leercurve / concentratie gingen we echt te lang door op de theorie die we ook van te voren door hadden kunnen nemen. De eerste anderhalf uur kon ik me slecht focussen, omdat het zo traag ging. TIP: stuur vooraf het boekje digitaal of per post naar de deelnemers, zodat ze dit vooraf kunnen doornemen. Dan kunnen we sneller door de theorie heen, korter stil staan bij de standaard 'logische' onderwerpen, en wat langer stil staan bij de belangrijke, levensbedreigende onderwerpen. De middag ging gelukkig wat sneller voorbij door de praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een erg fijne, enthousiaste en kundige leraar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg, goede organisatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne presentatie met tekst en uitleg m.b.v. afbeeldingen/video's en uitbeelden. Daarnaast vond ik het goed dat we tijdens het oefenen regelmatig op-/en aanmerkingen kregen, aanvullend met tips en tricks.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zeer snelle en compacte cursus. Prima voor herhaling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was dezelfde instructeur als vorig jaar. Cursus werd duidelijk en goed gegeven. Ben er zeer tevreden over.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed les gehad en veel geleerd!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een super leerzaam deze cursus dag Met veel passie gegeven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond de combinatie van beginners en mensen die voor BHV-herhaling kwamen niet handig; docent was heel aardig maar nogal langdradig; locatie goed; lunch goed; communicatie van te voren goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was zeer tevreden over docente Anja ze was zeer duidelijk prima

plezierig met veel inhoud

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijne, gezellige instructeur. Goede afwisseling van theorie en praktijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Intensief, maar goed verdeeld qua informatie en oefenen. Heb wel het idee dat dit echt een minimale basis is en er nog genoeg te leren valt. Het heeft in ieder geval de basis gelegd om te weten hoe te reageren op bepaalde medische/gevaarlijke situaties. We kunnen nu aan de slag met een plan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursusleidster Anja was heel goed, snel en duidelijk. En had aandacht voor vragen uit de groep. Het onderwerp verbandmiddelen kwam niet uitvoerig aan bod, daarvoor verwees zij naar het cursusboek. De locatie (Rhoneweg, Sloterdijk) was heel prettig met fijne lunch en versnaperingen bij de koffie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Actief kunnen werken na vooraf de belangrijkste theorie te hebben ontvangen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede training van cursusleidster Anja!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede bhv cursus in ontspannen sfeer. Duidelijke uitleg, veel praktijkoefeningen en lotus situaties. Uitstekende lunch

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede cursus, prima georganiseerd. goede balans tussen theorie en praktijk. veel geleerd.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.