4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze trainer was een grappige man die ons veel heeft laten oefenen (en ondertussen alles in de gaten had en bijsprong als het niet goed ging). Ik heb er veel van geleerd én een leuke dag gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel uitleg en afwisseling tussen theorie en praktijk, goed kunnen oefenen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Inhoud van de cursus is goed. De opleider was niet echt enthousiast en had er niet veel zin in.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De trainer heeft het over een e-learning maar heb ik niet gezien, wel een presentatie. Wat echt hinderlijk is dat de trainer vragen stelt die je niet kan beantwoorden als dit de 1ste keer is. Hij legde het uit dat het komt omdat her ook herhalingsmensen bijzitten. Dit om te testen of ze het nog wisten. Irritant want ook die mensen gaven geen antwoord. Of je moet mensen iets laten voorbereiden. Nu stelde de trainer maar vragen en vragen en niemand wist het antwoord waardoor het uiteindelijke antwoord toch van hem kwam. Al met al tijdverlies die ten koste gaat van het oefenen.

• Gevolgde Training: Eerste Hulp

Ging goed

Erg leerzaam!

goede uitleg

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik ben zeer ontevreden over de training. De theorie die middels sheets gedeeld werd, was letterlijk de tekst die in het boekje staat. Omdat er zoveel theorie was, hadden we uiteindelijk maar 3 kwartier om te oefenen, waarbij het oefenen ook erg simpel was. Mijn advies is om bepaalde theorie van te voren te verschaffen, zodat deelnemers zich op die manier kunnen voorbereiden en er meer tijd is om te oefenen. Wat betreft het oefenen, maak gebruik van casussen, zodat een cursist kan handelen in verschillende scenario's en daardoor veel meer leert. Tot slot, mijn andere collega heeft dezelfde training in Amsterdam gevolgd, zij heeft wel geoefend met verschillende scenarios's!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en vlotte service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week een goede cursus gehad van een leuke en enthousiaste instructeur. Veel praktijk gehad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De cursus werd helder en duidelojk gegeven,prettige cursus leider.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste BHV cursus tot op heden (en ik heb er al zeker 10 gevolgd). Hartstikke goed! En goede prijs/kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het was een intensieve dag, maar door enthousiasme van de cursusleider bleef iedereen met zijn aandacht bij de lesstof. Enig nadeel was dat de ruimte waarin de cursus werd gegeven werd nogal warm en benauwd was (vermoedelijk geen airco). Dit is hoogzomer niet ideaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De cursus was wat saai, maar wel oke. De communicatie vooraf was waardeloos. Ik heb het in juli besteld en daarna niets meer gehoord. Creëer fans. Zo zorg je ervoor dat ze terug blijven komen. Ik weet niet of ik me jullie nog herinner over een jaar. Ik heb me rot gezocht over bij wie ik deze training afgenomen had.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg, van een bevlogen en humorvolle docent. Zeer strakke begeleiding van het praktische gedeelte, veel geleerd.

Prima training

4 sterren: goede service, goed behandeld

de les is duidelijk aangegeven en op een leuke manier

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond de balans tussen theorie en praktijk heel prettig, met de nadruk op de praktijk en dat was ook wat de trainer benadrukte. Juist het zelf doen, oefenen, feedback krijgen hierop was zeer waardevol.

Leerzaam.en leuk Het aanraden waard

veel geleerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

voor mij was dit een herhaling maar was verbaasd dat er zoveel was blijven hangen van een jaar geleden. dit is een compliment voor de instructeur,die overigens ook goed kijkt wie er in zijn groep zit en voor hun de meest relevante prioriteert

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hartstikke goed, veel geleerd en een prima locatie met goede lunch (lachende vis). Een tip ter verbetering: trainer Bas is heel gezellig en een echte expert, echter maakt hij zóveel grappen dat het regelmatig afleidt van het onderwerp waarover hij op dat moment spreekt. Dit maakt het verhaal soms warrig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Inhoud EHBO en brand gedeelte is ruim voldoende. Fijn ook dat veel praktisch geoefend werd in groepjes en dat instructeur veel langsloopt. Echter instructeur deed vrij kinderachtig en probeerde voor mijn gevoel heel grappig te zijn. Heb dit van meerdere kanten gehoord. Dit was in de groep niet op zijn plaats. Dit maakte de cursus niet altijd even fijn. Er kwamen irritaties. Maar nogmaals kwaliteit verder prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een leerzame dag en het kwam goed over doordat de instructeur ook plezier heeft in zijn werk. Dit was goed te merken. Uitleg was duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Inhoud goed, leuke trainer, goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Locatie minder: vooraf aangegeven dat er voldoende parkeergelenheid was, we hebben 20 minuten naar een plekje gezocht. Stoelen waren niet geschikt om een hele dag op te zitten en de catering vond ik persoonlijk mager.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.