Prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed training. les met oefenen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb een goede dag gehad met een fijne leraar, die alles zo goed kon uitleggen dat het duidelijk te begrijpen was en er geen plaats voor misinterpretatie was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Inhoudelijk was de cursus prima. Echter veel theorie en weinig praktijk. De trainer kwam ietwat nonchalant over en kon me niet echt inspireren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Genoeg interactie om iedereen bij de les te houden met de nodige humor. Goed gedaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

we waren met 4 personen dus lekker relax en gezellig en ik vond de instructeur super duidelijk met de uitleg dus in 1 dag een hoop geleerd mvg gerty

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer informatief, Leerzaam en vragen werden goed beantwoord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettig de reanimatie training in stapjes uit te voeren/leren tot de volledige uitvoering. Cursusleider duidelijk in zijn uitleg en in zijn antwoorden op vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede duidelijke lesstof, ruimte voor specifieke vragen, enthousiaste leraar, niet te grote groep, heldere voorbeelden in elke situatie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lesley, pracht vent. Humor en alle stof tot ons genomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leerzaam, leuk en gezellige sfeer, Prima docent, praktijkoefenen verband aanleggen en blussen zeer nuttig evenals enkele oefeningen vuurdetecteren. Sommige stukjes wat snel doorheen. Lengte prima. De Bron prima locatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk dat elke keer weer net even andere punten ter sprake komen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke herhalingscursus , alles is weer opgefrist en geüpdatet

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Leuke dag gehad met een leuke groep mensen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Locatie was prettig, goede leraar en de uitleg was duidelijk. Het was heel prettig om het reanimeren te oefenen op poppen die nauwkeurig geanalyseerd werden via een Ipad. Zo wist ik precies wat ik beter kon doen. Wat ik alleen wel vreemd vond was dat de groep bestond uit BHV-ers die voor herhaling kwamen en startende BHV-ers. Maar verder prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima set aan onderwerpen langsgekomen. Duidelijke docent. Lunch was overdadig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een zeer leerzame dag! Er werd op zeer prettige en duidelijke professionele manier les gegeven. De locatie was goed en de lunch was zeer goed geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijk verhaal, prettige plek, goede lunch. Het onderdeel voor eerste hulp duurde ietwat langer vanwege de oefeningen waardoor het brandgedeelte aan het eind van de dag nog werd uitgelegd. Je merkt dat je dan even de concentratie opnieuw moet vinden na al die nieuwe indrukken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg en actief je bhv herhalen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige trainer. Veel geleerd. Hoop het alleen niet toe te hoeven passen in de praktijk. Locatie goed. Perfecte lunch:)

Duidelijk, veel theorie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

helaas waren er tijdens de cursus verbouwingswerkzaamheden bezig in het hotel wat voor veel geluidsoverlast zorgde. Cursus heel leerzaam, goed uitgelegd.

2 sterren: slechter dan verwacht

De docent was een aardige man, maar ik vond hem niet echt de juiste persoon om de cursus te geven. Ten eerste zat hij op een bureaustoel terwijl hij een presentatie gaf, een beetje heen en weer te wippen. Op die manier kom je al niet overtuigend over. Tevens begon hij met het feit dat hij een man is van praktijk en niet van theorie. Vervolgens luisteren we circa anderhalf uur naar theorie, voordat er wat praktijk aan bod kwam. Tot slot was discussie niet mogelijk en kreeg ik de indruk; wat ik vertel is waarheid en wat jullie zeggen niet. Soms kwam dat nogal vervelend over. Voor hem vanzelfsprekende dingen (scheermes bij AED, stikkers die alsnog plakken, reanimatie bij kinderen anders) werden snel tussen neus en lippen door vermeld, terwijl de aanwezigen daar niet van op de hoogte waren. Had van mij meer belicht mogen worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima cursus - enthousiaste instructrice. Ik hoop 'm niet vaak nodig te hebben.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima cursus. en goed naslagwerk

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.