4 sterren: goede service, goed behandeld

Was een informatieve en leuke cursus!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De online omgeving is zeer rommelig. De toetsvragen kloppen soms niet met de stof, de antwoorden die goed zijn worden fout gerekend, vragen ontbreken terwijl er wel meerkeuzeantwoorden staan, in d tussentijdse toetsen staan soms van 5 vragen twee keer dezelfde... De training in person was een stuk beter en in elk geval zeer helder.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We waren met 3 collega's en hebben veel aandacht gekregen specifiek gericht op onze situatie. Top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima herhalingscursus, fijn om de e-learning en praktijk naast elkaar te hebben ipv een volle dag. Fijn dat de trainer er lekker tempo in had en waardevolle aanvullingen op het al bekende. Goed om nog even wat handelingen te oefenen maar vooral de aanvullingen en de nuchterheid van de trainer vond ik het meest waardevol. E-learning heeft wel een hoop 'schoonheidsfouten': in de toetsen altijd vragen dubbel, vragen uit andere onderwerpen bij een toets en soms was een ander antwoord goed dan wat in de theorie stond. Daar mag nog een flinke slag over gemaakt worden om die e-learning op punt te zetten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer duidelijke en goede uitleg. Keurig met een naslag boekje en een pasje. Prima locatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Slechte locatie: Flexlounge Lylantse Plein 1 2908 LH Capelle aan den Ijssel Erg koud (deuren stonden hele dag open), ongezellig, smoezelig, geen fris/water faciliteiten, geen koekje/fruit of iets dergelijks. handdoekjes in toilet op, lunch erg minimaal. Instructeur erg leuk, gezellig en leuk overgebracht!

Prima , duidelijk , prettige cursus

Was een AED CURSUS

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vindt het een leerzame dag. Met veel afwisseling en plezierig om na te luisteren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ophaal cursus met veel interactie tussen trainer en deelnemers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Cursus met nadruk op de praktijk i.p.v. de theorie. Veel geleerd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De mevrouw die de cursus heeft gegeven (naam even kwijt) heeft ons fantastisch begeleid. Prima cursus en duidelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het als prettig ervaren. De trainer kwam met concrete stappen en draaide niet om de zaken heen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel leuke cursusdag gehad, veel praktijk, goede uitleg...weer alles ff opgefrist..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige sympathie leraar zeer helder en accuraat uitgelegd. Jammer dat je nergens in de buurt kan parkeren (te laat binnen hierdoor)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond groep te groot voor één cursusleider. Bij het blussen werd dit met een CO2 blusser gedaan "omdat dit veel leuker is" terwijl omgaan met een schuimblusser m.i. veel leerzamer en effectiever is en dit ook het blusmiddel welke het meest kan worden toegepast. Tot slot zou het prettig zijn als het juiste locatie adres wordt verstrekt waardoor de cursus op tijd kan beginnen en niet pas een half uur later omdat de cursisten de halve stad door moeten in de ochtendspits.

2 sterren: slechter dan verwacht

Wijziging in locatie, maar niet doorgegeven aan het grootste gedeelte van de deelnemers, waardoor we met zeker 7 personen op de verkeerde locatie stonden. Daardoor begonnen we pas om 10.00 uur. Excuus was op z'n plaats geweest. Daarnaast vond ik vorige docenten prettiger, de basis werd goed doorlopen en ik voel me weer up to date, maar vragen werden een beetje lacherig of als 'dom' afgedaan, niet een heel inspirerende leeromgeving.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

- Erg slecht de een aantal deelnemers - waaronder ik - niet zijn geïnformeerd over de nieuwe locatie - De cursus had meer praktijdvoorbeelden mogen bevatten - De cursus was leuk qua opzet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg, helder en duidelijk. Wanneer ontvangen wij een certificaat?

Kort maar krachtig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een hele goede cursus. Er werd ons precies verteld hoe we situaties aan moeten pakken. Als we het niet juist deden, werden we goed geholpen. Ik heb nu wel het gevoel gekregen dat ik ook echt iemand kan helpen in een nood situatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, helder verhaal goede uitleg!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een leuke dag, met redelijk wat oefeningen. Had het fijn gevonden om nog iets van een naslag werk te krijgen of, hoe luguber ook, foto's of filmpjes van hoe je wonden kan verbinden of ziektebeelden kan herkennen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke interessante cursus. Na lang binnen zitten word je echter wel wat moe en suf. Ik zou dus deel theorie doen..dan het brandje blussen en dan weer stuk theorie / reanimeren etc. Om iedereen alerter te houden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede opzet van de cursus met onderscheid tussen hoofdpunten en overige onderwerpen, veel geleerd in een ontspannen sfeer, goeie projectleider. Lunch was erg basis.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.