4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een duidelijke en leerzame training. Weer veel bijgeleerd en opgefrist. Leuke instructrice.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne docent. Meer dan genoeg informatie

Zeer duidelijk uitgelegd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Cursusleidster gaf heel veel informatie terwijl we ook erg veel praktijkervaring opdeden door het oefenen met verbanden etc. Iedereen moest uitgebreid het reanimeren oefenen met AED en ook de brandjes blussen. Ze ging ook op onze persoonlijke situaties in zodat we allemaal goede tips kregen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gszellige dag en veel geleerd!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg en ge oeg ruimte om vragen te stellen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de cursus als prettig ervaren. Er werd duidelijk gesproken en er was een goede interactie met de groep.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed verzorgde cursus!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer nuttige cursus, zeker wat betreft de ervaring met reanimeren!

• Gevolgde Training: Eerste Hulp

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een duidelijke training, alles was duidelijk en niet te langdradig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gedetailleerd en duidelijke theorie en methodisch handelen. Ruimte voor eigen inbreng/vragen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke les gehad met veel plezier gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

weer zeer leerzaam, je vergeet jaarlijks toch wel kleine dingen. door de wijze van deze trainer werden juist de zaken die vergeten waren bij cursisten extra besproken en getraind.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De locatie was niet heel goed; je kan moeilijk parkeren. Ook was de ruimte nogal tochtig/fris en de toiletten in het gebouw waren wat gammel. Cursus instructeur was goed en gaf goede voorbeelden. Eigenlijk is 1 dag erg kort om veel van de belangrijke zaken te kunnen bespreken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zeer goede instructeur. Wel zien we verschillende prijzen per deelnemer voor precies dezelfde cursus. We hebben voor 1 person E 50,- teveel betaald. We hadden vooraf lesmateriaal verwacht, danwel een al dan niet verplichte online training. Het lunchformulier was niet duidelijk. ( Er stond aangegeven dat men maximal 2 broodjes kon bestellen. In de opties eronder kon je vervolgens aankruizen welk broodsoort kon besteld worden. We verwachtten dan ook dat bij het aankruizen van het selectievak van slechts 1 optie, 2 broodjes van deze optie te krijgen maar we kregen maar 1 broodje.) Parkeren is in de omgeving lasting, wellicht een tip om bij een volgende keer iets hierover aan te geven?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

René gaf super goed uitleg alles was erg duidenlijk. Complimenten voor hem!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima, afwisselende training, zelfs als je op herhaling bent.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede lesmethode van goede trainer

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

perfecte cursus goed georganiseerd en een geweldige instructeur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel aspecten kwamen aan bod. Trainer bracht het leuk. Met goede praktijkvoorbeelden en mogelijkheden om het eea zelf te oefen. Erg leerzaam!

2 sterren: slechter dan verwacht

Had flink ingekort kunnen worden. Bijvoorbeeld een e-learning en dan een praktijkgedeelte van +/- 4 uur waarbij alleen praktisch geoefend wordt met verband/stabiele zijliggen e.d. en brandblussen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op zich een prima cursus, die naar mijn idee bij uitstek geschikt is om als e-learning aan te bieden, waarbij op een locatie een uurtje praktische vaardigheden geoefend zouden kunnen worden. Al met al vind ik een dag te lang voor de opgedane kennis, zeker omdat deze BHV een jaarlijkse herhaling kent.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Niet negatief en niet positief. Lunch was goed!

4 sterren: goede service, goed behandeld

cursusleider was een grote extra

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima dagje. Veel nieuwe dingen geleerd.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.