goed en volledig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De cursus was ok. De theorie en lesstof blijft vluchtig en oppervlakkig. Probleem in algemeen is dat BHV maar 1 dag in een jaar is, maar dat kunnen jullie niet oplossen. Trainer was ook ok.

Interessant; goede docent

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Fijne uitleg en goede begeleiding. Soms ietswat langdradig maar dat kan voor andere weer erg fijn zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is goed om jaarlijks een nieuwe trainer te treffen, elke trainer heeft zijn eigen verhaal en als je een trainer 2x hebt gehad ken je dat verhaal wel. Het lijkt mij nuttig dat jullie in de gaten houden wie je elk jaar stuurt naar een bepaalde groep werknemers die voor 75% hetzelfde is als het jaar ervoor. Gert was voor mij nieuw en had goede leselementen. Het blussen van een computerscherm was voor mij nieuw, en de oefeningen met verschillende ziektebeelden was ook goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super cursus gehad. Enthousiaste, spontane en aardig instructor genaamd Gert.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was open cursus, niet teveel slides, veel interactie dus betrokkenheid. prima dus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

E-learning ging gemakkelijk. Soms is het niet fijn om geen toelichting te kunnen vragen bij de fouten die je maakt met het beantwoorden van de vragen. Omdat ik het programma kort van te voren heb doorgelopen, kon ik gelukkig snel alsnog antwoord krijgen op mijn vragen. Instructeur heeft ons goed kunnen laten oefenen op de praktische handelingen. Het was erg fijn om met allemaal gevorderden in een groep te zitten. Voorheen was ik vaak de enige met ruime ervaring in de EHBO.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede uitleg door instructeur. fijne ochtend gehad. e-learning was ook erg prettig om thuis te maken

Goed uitleg kort krachtig,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Voorheen 2x een eerste training en diverse herhalingscursussen gevolgd via andere aanbieder(s). Deze cursus heb ik als positief ervaren met een prima cursusleider. Ook de wat kleinere groep als prettig ervaren. Wat ik echter persoonlijk minder goed vind is de mix tussen cursisten die herhaling doen en cursisten die voor het eerst komen. T.o.v. mijn eerdere ervaringen nu het idee gehad dat er minder diep op de materie is in gegaan en dat niet alles behandeld is. Dat is voor cursisten die herhaling/opfriscursus doen en die dit jaarlijks volgen' minder erg maar voor diegene die voor het eerst komen in mijn beleving wel. Daarnaast mis ik het `examen/toets`voor diegene die de cursus voor het eerst doen. Heb ik in het verleden bij andere aanbieders wel moeten doen toen ik de cursus voor het eerst deed en toen ik meerdere jaren geen herhaling heb gevolgd. Ben dus van mening dat een eerste cursus wel wat zwaarder mag wegen t.o.v. een herhaling

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het een super goede herhaaltraining, kort, bondig, maar toch super duidelijk en leerzaam!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Praktijktraining was goed. E-learning was oké, mag wel een keer herzien worden. Staan wat tegenstrijdigheden in. Verder veel dubbele vragen in de (oefen)toetsen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke e-learning. Uitnodiging is niet persoonlijk gestuurd maar naar onze administratie, dat is wel jammer. De cursusleider was duidelijk en gaf op de juiste manier les.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op een boeiende manier les gegeven.

Heel goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helder, duidelijk met de nadruk op doen. Michiel kon zijn stof en gebruikte zijn ervaring om eea duidelijk te maken. Dikke plus!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dillejan vertelt alles zeer goed en hij kan de kennis goed overbrengen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima gegeven. Ook afwisseling met theorie en praktijk. Leerzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg, vriendelijke instructeur die een goede sfeer creeerde. Veel informatie, maar wel behapbaar. Jammer dat we voor kneuzingen en botbreuken geen tijd hadden. Verder alles behandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima instructeur, makkelijk te bereiken locatie in Amersfoort, goede lunch, duidelijke training. Een opmerking, een glaasje fris ipv kop koffie in de middag zou lekker zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede cursus, zeer prettige leerkracht. Goede broodjes! Jammer genoeg geen sapje of ander drankje. Willen we graag extra voor betalen. Verder Rumoerige ruimte in de middag ivm personeel De Hebberd in Amersfoort.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

was een goede praktische training. leuke trainer die het voor ons dmv een grap en een grol niet saai maakte.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een duidelijke en leerzame training. Weer veel bijgeleerd en opgefrist. Leuke instructrice.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.