4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring en top uitgelegd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede docent met goede voorbeelden en duidelijke uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede uitleg, fijne instructeur, veel praktijk dat leert makkelijker dan uit een boekje. Lunch in Den Bosch was heerlijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief, in de ochtend de nadruk op het reanimeren. Dat het resultaat middels een beamer werd gepresenteerd vond ik een meerwaarde. In de middag kwam het blussen aanbod. Goede verdeling tussen praktijk en theorie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

op zich een prettige trainer die op een te volgen tempo de belangrijkste zaken de revue heeft laten passeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond t een leerzame dag! De instructeur gaf duidelijke training

2 sterren: slechter dan verwacht

De vraag om de cursus te beoordelen komt voor dat ik mijn certificaat heb ontvangen. Als ik daar op wil reageren dan kan dat niet want het is verstuurd met een 'noreply' adres... De locatie waar de cursus werd gegeven was perfect, heerlijke lunch ook. De instructeur was deskundig en erg enthousiast, maar ik had soms het idee dat ik naar een voorstelling van een cabaretier zat te kijken, had van mij wat minder theatraal gemogen. Een dag blijkt veel te kort te zijn, veel werd afgeraffeld. Daarbij werd me constant het idee gegeven dat het allemaal niet veel voorstelt en eigenlijk helemaal niet nodig is. Geen waar voor mijn geld. 200 euro excl. is een hoop geld. Als je baas dat betaalt en het je eigenlijk alleen om het papiertje gaat, tja, dan zal je dat anders beoordelen, dan heb je een gezellige, doorbetaalde dag met lunch gehad en ook nog iets geleerd.

Prima uitleg, goed verzorgd

Informatieve cursus

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursus was erg leerzaam en er was een goede docent die ook wel is een grapje kon maken

wel goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positieve setting, theorie wisselend met praktijk. Goed om elk jaar te mogen herhalen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg leerzaam, veel oefeningen in praktijk gebracht. Weinig theorie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De instructeur en de cursus waren heel goed. De organisatie niet: ik heb een klacht ingediend omdat ik geen informatie kreeg over de gewijzigde locatie en daardoor de eerste 40 minuten van het programma heb gemist.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne trainer, goede uitleg en mooie balans tussen theorie en praktijk oefeningen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rene d'haen is een zeer bevlogen en kundige man die zijn kennis goed weet over te brengen. Ik heb er veel van opgestoken mede door zijn goede uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De les werd op een frisse manier gegeven, soms een grapje en dan weer even serieus.maar wel erg leerzaam. Was super

Goed en duidelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige instructeur. R d’ Haen. Kan levendig lesgeven vanui uit uitgebreide kennis en ervaring. 👍🏻

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere informatie en voldoende oefentijd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima opleider, weet zeer daadkrachtig te presenteren, rake voorbeelden. Zeer leerzaam, prima opleiding.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

René was echt ontzettend aardig en ik heb de gehele dag met volle aandacht en plezier de cursus gevolgd! Ik hoop jaarlijks van René de cursus te krijgen aangezien ik zo veel meer heb geleerd dan mijn voorgaande cursussen (bij andere bedrijven).

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg leuke manier om bhv te krijgen veel afwisseling van praktijk en theorie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goed les gehad. Prettige leraar!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het erg fijn om theoretische dingen af te wisselen met praktijk, omdat je daardoor veel sneller leert.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.