4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goed en informatief, prettige trainer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Voor mij was de trainer wat apart in zijn manier van communiceren. Maar dat kan aan mij liggen. Verder is het best wel vluchtig. Ik miste bij het reanimatie gedeelte een stuk met oefenen met alle stappen, dus ook 'spreek iemand in de omgeving aan, laat die persoon 112 bellen / noemen dat het om reanimatie gaat / kijken of er AED is etc.'. Verder wel knap hoe deze hoeveelheid informatie in 1 dag is overgebracht. :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdens de les was er veel interactie, begeleiding, eventuele voorbeelden benoemd. Een fijne en plezierige les. (Herhalingscursus)

4 sterren: goede service, goed behandeld

De dag ging snel voorbij. Dat is een goed teken! De instructeur gaf duidelijke en goede praktijk voorbeelden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima cursus, wel wat onhandige locatie. We zaten deze keer in degrote feestzaal van het Rhone complex met slechte akoestiek. Was lastig om alles de gehele tijd goe dte kunnen volgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was gezellig en leerzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een leuke, praktische dag. Hij was prima afgestemd op het niveau van de cursisten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Op zich mijn geheugen weer goed opgefrist. En uitgebreider dan vorige keer. Wat te doen met verwondingen/blessure was ook oké. T blussen voegde niet echt iets toe. Was te kort.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere uitleg. Instructeur was heel leuk en enthousiast.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is droge stof en ondanks dat, was het een erg prettige en grappige les. Niet te vergeten leerzaam maar dat gaat hand-in-hand natuurlijk. Dank aan de trainer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Online theorie cursus in principe erg handig, mits deze ook volledig zou kloppen. Het kwam vaak voor er dubbele vragen in voor kwamen (in het examen) en vragen die ik juist had beantwoord maar toch fout werden gerekend. Daar is nog veel ruimte voor verbetering. De praktijk training opzich prima, heel anders dan dat we gewend zijn. Andere trainers vond ik persoonlijk fijner dan deze meneer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De instructeur kon het goed en leuk overbrengen daardoor kon je goed de aandacht erbij houden. Top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer duidelijk uitgelegd hoe alles moet gebeuren en hoe je het moet uitvoeren zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net als twee jaar geleden een prima cursus. Goed te volgen. Leuke instructeur. Soms duurde het ietwat lang.

4 sterren: goede service, goed behandeld

was leuk en leerzaam, vaak is dit niet , maar de instructeur gaf er een leuke draai aan!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede BHV training op een fijne locatie in Amsterdam Zuid. Heel leerzaam weer de herhaling! De docent was erg goed en enthousiast.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima training, had van mij af en toe wat sneller gemogen, maar het was een leerzame dag met veel praktijkoefeningen.

Goede en leuke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke, inspirerende en leerzame sessie! Michiel is een superleuke trainer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goedendag, De instructeur was kundig, vriendelijk en open. de sfeer was daardoor goed en de dag verliep soepel. de cursus zelf was wel erg beknopt, de instap was makkelijk doordat er geen studie nodig was maar daardoor miste er wel een hoop voorkennis. het feit dat je niet kan zakken zorgt ook wel voor een ongemotiveerd gevoel want echt opletten op de stukken die je niet relevant vindt is toch niet nodig. met vriendelijke groet,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima instructeur , duidelijk en praktisch les gegeven , locatie beetje armoedig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kundige, ervaren trainer. Goede wisselwerking theorie en praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke training met goede materialen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat het voor mij de vierde keer was heb ik erg veel opgestoken van de dag. Tevens was de cursus qua intensiviteit goed te doen; geen ellenlange onderdelen en netjes van 9 tot 4 uur. Het belangrijkste onderdeel in mijn ogen, de reanimatie, is wel uitgebreid aan bod gekomen. Erg prettig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er werd op een hele prettige manier en goed les gegeven.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.