2 sterren: slechter dan verwacht

Deze meneer kwam erg onprofessioneel over. Ik kom om alles te leren over bhv en hij liet ons regelmatig eerst aanrommelen. Ik heb het tijdens de cursus aangegeven, maar zijn antwoord was dat dit ook een manier van lesgeven is. Bijvoorbeeld met de verbandjes omdoen, dat moesten we eerst maar proberen. Terwijl ik er niks van weet en gewoon wilde zien hoe het moest zodat ik het daarna goed kan oefenen. Hij was erg vol van zichzelf en kwam met veel grapjes en dingen over zichzelf. Ik heb mij veel geirriteerd tijdens deze dag en volgens mij was ik niet de enige. Ik zal niet snel 101bhv aan iemand aanraden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De cursusleider had duidelijk de juiste kennis en kon dit over het algemeen goed overbrengen. Hij kon vragen goed beantwoorden en bouwde de cursus goed op. Daarnaast gaf hij met gepaste regelmaat een update van hoeveel we nog moesten behandelen en hield hij de tijd goed in de gaten. Wel vond ik dat hij af en toe onnodig (en sterke) verhalen vertelde over zijn eigen leven. Zo had hij het er over dat hij ooit iemand zijn huis uit moest werken die iemand binnen bij hem in elkaar wou slaan. Dit kwam ter sprake omdat dit volgens hem de reden was dat hij een brandblusser naast zijn voordeur had staan. En dit is echt maar één van de vele voorbeelden. Een vrouw uit de groep liet bij het zoveelste verhaal ook een duidelijke zucht horen. Een ander punt van kritiek vind ik wel dat hij vroeg wat je moest doen bij een afwijkende ademhaling. Toen niemand het goede antwoord gaf zei hij "reanimeren". Ik vroeg hem wat hij dan verstond onder een "afwijkende ademhaling" waarop bleek dat hij "ademstilstand" bedoelde. Maar dat was slechts een andere bewoording volgens hem. Ik heb dat naderhand nog eens opgezocht maar ik kan nergens vinden dat die woorden een synoniem van elkaar zijn. Ik vind dat erg onduidelijk en het verschil best belangrijk tijdens zo'n cursus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond de docent erg goed. Wat vooral heel fijn was is dat hij uit het werkveld komt. Hiermee kon hij goede voorbeelden en verhalen vertellen. Hij heeft mij zo enthousiast gemaakt dat ik nu zelfs aan het kijken om een EHBO cursus te volgen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer interessante en leuke cursus. De docent uitermate kundig en pragmatisch, complimenten!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plezierige herhaling. Alles liep vlot en de sfeer was goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Duidelijke voorbeelden en goede aanwezige kennis waardoor alle vragen beantwoord konden worden. Soms wel wat langdradig en van de hak op de tak. Ook goed verzorgde catering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heldere uitleg met humor en persoonlijk tintje, niet schools door het boekje heen wat prettig was. Tijd vloog voorbij en ben weer helemaal ‘bij’, dank Erik!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vond het een fijne cursus. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg goed wat deze cursist gedaan heeft ,veel uitleg uit zn eigen ervaring en duidelijk en dat waardeer ik. Zou graag mn herhaal cursus bij 101 BHV willen doen. Thanks

Goed en plezierig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was prima voor elkaar. we hadden een enthousiaste trainer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele leuke interactieve training met een leuke trainster!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede les met leuke uitleg en veel persoonlijke inzet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en leuke ervaring. Uitstekende trainer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

André is een man die vol passie de cursisten de theorie en praktijk mee wilt geven 👍

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede herhaal cursus met duidelijke uitleg. De ervaringen die gedeeld werden door de docent waren ook behulpzaam voor de uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het erg leerzaam, formeel en informeel. Mooie persoonlijke verhalen gerelateerd aan de cursus. Klein groepje, veel interactie en erg genoten. Kortom goede leraar en zeker voor herhaling vatbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De BHV herhalingscursus heb ik als zeer prettig ervaren. De stof was makkelijk te begrijpen en we hebben alle situaties weer goed in praktijk gebracht. Ik kan er weer een jaar tegen aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima training. Goede uitleg, goed de diepte in met sommige onderwerpen. Trainster zag wel veel beren op de weg. Maar toch weer nieuwe inzichten opgedaan. Dank daar weer voor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede praktische cursus met veel oefeningen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaren en klaar voor alle vragen! Naar mijn mening moet deze cursus meer dan eenmaal per jaar worden gegeven!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel geleerd en een leuke dag gehad. Moet wel jaarlijks herhaald worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede docent, was erg alert! Locatie was uitstekend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede instructeur. Duidelijke cursus. Zou voor de herhaling zeker weer hierheen gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Freek zeer fijne instructeur. Hoop hem bij de verlenging weer te treffen.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.