5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vond het een fijne cursus. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg goed wat deze cursist gedaan heeft ,veel uitleg uit zn eigen ervaring en duidelijk en dat waardeer ik. Zou graag mn herhaal cursus bij 101 BHV willen doen. Thanks

Goed en plezierig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was prima voor elkaar. we hadden een enthousiaste trainer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele leuke interactieve training met een leuke trainster!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

goede les met leuke uitleg en veel persoonlijke inzet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en leuke ervaring. Uitstekende trainer.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

André is een man die vol passie de cursisten de theorie en praktijk mee wilt geven 👍

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede herhaal cursus met duidelijke uitleg. De ervaringen die gedeeld werden door de docent waren ook behulpzaam voor de uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het erg leerzaam, formeel en informeel. Mooie persoonlijke verhalen gerelateerd aan de cursus. Klein groepje, veel interactie en erg genoten. Kortom goede leraar en zeker voor herhaling vatbaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De BHV herhalingscursus heb ik als zeer prettig ervaren. De stof was makkelijk te begrijpen en we hebben alle situaties weer goed in praktijk gebracht. Ik kan er weer een jaar tegen aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima training. Goede uitleg, goed de diepte in met sommige onderwerpen. Trainster zag wel veel beren op de weg. Maar toch weer nieuwe inzichten opgedaan. Dank daar weer voor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede praktische cursus met veel oefeningen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ervaren en klaar voor alle vragen! Naar mijn mening moet deze cursus meer dan eenmaal per jaar worden gegeven!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel geleerd en een leuke dag gehad. Moet wel jaarlijks herhaald worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede docent, was erg alert! Locatie was uitstekend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede instructeur. Duidelijke cursus. Zou voor de herhaling zeker weer hierheen gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Freek zeer fijne instructeur. Hoop hem bij de verlenging weer te treffen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cursus was prima. Ik weet niet of het voldoende is om als basis cursus BHV te dienen. Ik heb in het verre verleden BHV cursussen gevolgd maar nooit herhaling gedaan omdat andere collega's die rol op zich namen. Ik merk wel dat ik prima kon volgen maar mocht iemand nog nooit een BHV cursus hebben gehad zou denk ik iets meer theorie noodzakelijk zijn. Maar goed dat is mijn persoonlijke mening. Voor mij voldeed het dus prima. Zeker ook omdat het maag 1 dag was. De beschikbare materialen waren er en in overvloed aanwezig. De leraar was enthousiast en gepassioneerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mij was het de eerste keer en alles werd prima uitgelegt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed verzorgd en erg leerzaam

4 sterren: goede service, goed behandeld

Interessante, leerzame dag. Zeer prettige instructeur (Freek) die met voorbeelden uit de praktijk een boeiend verhaal weet te vertellen. Geen suffe filmpjes of plaatjes, gewoon doen en oefenen. Geslaagde cursus!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en erg leerzame training

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke en vooral leerzame dag gehad!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De instructeur had kennis en kon zijn argumenten goed onderbouwen. Hij had goeie voorbeelden van diverse situaties zoals brand, wonden en gevaren. Over het algemeen een hele fijne training!

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.