Leerzaam en zelf verzekering

Alle kansen waren gegeven om de BHV ervaring goed te begrijpen. Goede team leiding en taken verdeling is gegeven. Geweldige lerares. Met de dag in twee delen werd de inhoud echt duidelijk. Ik vertrok met een gevoel van zelf vertrouwen.

positieve en actieve les

een kleine groep, veel persoonlijke aandacht voor ieders situatie

Docent prima, middaglunch waardeloos

Het lage cijfer ligt niet aan de docent, die was meer dan prima. Maar de middaglunch was dusdanig slecht dat ik dat mee MOET laten wegen in de overall beoordeling. In de afspraakbevestiging van 101BHV wordt aangegeven dat voor alles gezorgd wordt maar in de praktijk is dat toch anders. Voor de middaglunch hadden ze een arrangement geregeld waarbij je een kopje soep en een aantal minibroodjes kaas of kipfilet kreeg. Zelf hou ik niet van soep en zat dus met 4 minibroodjes opgescheept, bij lange na niet voldoende als lunch. En ja er lag bij het instructielokaal volop snoep en lekkernij maar als je gezond probeert te leven heb je daar ook niks aan. Nu wil ik niet zuur overkomen maar als er aangegeven wordt dat je niks mee hoeft te nemen omdat er voor alles gezorgd wordt dan ga ik ervan uit dat ik in ieder geval zelf mijn lunch kan uitkiezen. Locatie was Van der Valk Ridderkerk. Vorig jaar dezelfde cursus gevolgd maar in Capelle aan de Ijssel, ook via 101BHV. Daar was wel een lopend buffet. Ik twijfel om 101BHV aan te bevelen want het arrangement met Van der Valk is wel door 101BHV afgesproken. Zou hoe dan ook locatie Van der Valk mijden.

Ik vond het een zeer leerzame cursus

Ik heb de cursus als prettig ervaren. Interactie was erg fijn. Het geeft je meer zelfvertrouwen

Leerzame dag

Dag werd passioneel verzorgt door Anja.

Goede docent, veel praktijk (pluspunt),

Goede docent, met humor. Veel informatie gekregen, maar op een vlotte manier waardoor het niet saai was. Daarna leuke leerzame praktijkles gehad, waarbij de docent ook steeds kwam helpen of uitleg gaf. Kortom. Leuke leerzame dag. Zou het zeker aanraden.

Leerzame cursus

de trainer heeft alles goed en duidelijk uitgelegd, de sfeer was goed ik heb mijn doelstelling bereikt doordat de trainer op een prettige en duidelijke manier alles heeft behandeld.

Informatief en gezellig

Er is veel stof behandeld in een vrij korte tijd. Ongeacht de onervarenheid van de instructeur ging dit prima. Een tip voor de volgende keer zou zijn om ook oefeningen op vrouwen te oefenen.

Goede cursus maar onervaren trainer

De trainer had te weinig ervaring - daarom was er ook een ervaren trainer mee - maar daarom heb ik het gevoel dat ik esssentiele informatie heb gemist.

Nieuwe manier van lesgeven zeer positief

Ondanks dat het Marc zijn eerste keer was, was hij wel duidelijk en hield hij bij een ieder de focus bij de les stof, het kan alleen maar nog beter worden

leerzame nuttige dag

De instructeur had veel kennis en een flinke dosis humer. Maakte de dag leerzaam en leuk.

Een leerzame dag met ruimte voor gezelligheid

Een leerzame dag met ruimte voor gezelligheid

Plezierige en leerzame dag

De dag verveelde geen moment. Er was juiste afwisseling tussen theorie en praktijk en er werd uitgebreid geantwoord op vragen van cursisten. Dat niet alles in één keer goed ging werd niet ongemakkelijk gemaakt, er was geduld. Fijn dat de luxe lunch verzorgd werd.

Leuke, goede, interactieve praktisch les

Vooral de cursusleidster had de goede vibe voor de groep. Het was een uitbundige en grappige groep en zij kon daar heel mooi in mee en gebruikte dat prima in haar les.

Prettig, praktisch en leerzaam.

Het was een nuttige dag waarin de dame enthousiast en kundig de groep cursisten veel ins en outs van de BHV bijbracht. Dit met veelal praktische oefeningen. Ik vond dat ze het prima gedaan heeft.

Leuke manier van les geven

TOP

Alles was heel duidelijk, veel praktijk, maar dat is juist heel goed. Zo leer je het meeste van.

Erg leuke en educatieve dag gehad, René - bedankt!

Was super goed

Ik hoop als ik weer en BHV herhaal heb Weer Stefan krijg hij was heel duidelijk en goed 👍🏻veel van hem geleerd En top meester👍🏻

Was echt heel goed en leuk neergezet! Tio

Was een zeer leerzame en op een totaal niet saaie manier neergezet!

Bleef boeiend van begin tot eind

Was een leerzame boeiende dag. Bleef interessant.

Zeer leerzaam.

Zeer leerzaam. Goede uitleg. En een mooie dag gehad.

Goede service, heel goed uitleg, niet saai.

Goede service, heel goed uitleg, niet saai.

Heel informatief

De trainer was heel goed.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.