Vlotte informatieve dag in leuk jasje verpakt

Bas deed het prima, laat kandidaten 'struikelen' zodat je van die fouten leert. Ik ben erg tevreden over deze cursus en kan het iedereen aanbevelen.

Duidelijk en gezellig.. Bedankt

Super goed

goede uitleg, goede praktijk

Veel aan de orde gekomen en veel praktijk geoefend

Er is veel besproken en inbreng van de groep was groot. Genoeg tijd genomen om in de praktijk te oefenen. De ruimte was echter wel klein.

Interactief

Geen saaie, theoretische les. Er is een goede dynamiek tussen "lesgever" en "studenten" met veel interactie. Verder is er steeds ruimte voor vragen en wordt de mogelijkheid geboden om (veel) te oefenen.

Leerzaam praktisch en vriendelijk

Meerdere malen met heer Bas deze opleiding gevolgd en elke keer leer ik meer en meer . Veel praktische tips hoe kan ik better worden en andere helpen .

De ervaring was goed, Leraar legde alles goed uit en was lekker praktisch.

Te snel voor mensen die voor het eerst gaan.

Ik zelf kom op herhaling voor mijn BHV en beschik al de kennis. Ik merkte echter dat nieuwe BHVers worstelde met het opnemen van kennis en het toepassen tijdens de oefeningen. Een apparte les voor mensen die graag BHVer willen worden zou helpen. De herhaling les kan dan veel interessanter worden, waar bijvoorbeeld BHVers getest worden op hun kennis.

Goed en leuk gebracht.

De informatie is professioneel door de cursusleider gebracht en de aanwezige stagiaire heeft een positieve aanvulling gegeven op de dag.

Handig maar niet duidelijk

My Dutch understanding was challenged today, as I thought I would be able to follow the course in Dutch. However there were so many technical terms that I simply could not understand and therefore was finding it difficult to keep up. The team were fantastic and many were helpful with translations and team work building, but in general as a British National I should have probably taken the course in English, even though my Dutch understand and communication is quite reasonable :)

Veel geleerd, leuk en interactief

Prima cursus!

Prima cursus!

Goede training met combinatie van theorie en praktijk

Leuke training die rekening hield met de ervaringen in de groep en de omstandigheden.

Interactieve les

Betrokken worden, iedereen wordt aangesproken, leuke manier van les geven..

Duidelijk en met goede praktijkvoorbeelden.

Goed, helder en leuke dag!

Zie hierboven. Het was een goede en educatieve dag. Wellicht wat kort voor alle inhoudt, maar wel heel duidelijk.

Erg goed

Ondanks het warme weer was het een super geslaagde dag! Heb erg veel geleerd en René die de cursus gaf kon mijn aandacht goed vasthouden.

Zeer goede trainer, lokatie is minder

Zeer goede trainer en uitleg was ook erg goed. Lokatie is niet echt geweldig en zeker niet bij temperaturen voven de 38Gr. Celcsius

Zeer goede cursus!

De cursus van 101BHV was veel beter dan de cursus die ik vorig jaar had gedaan bij een ander bedrijf. Duidelijke uitleg, goed de praktijk oefeningen gedaan, leuke trainer die ook oog heeft voor de personen individueel. Wij hebben alleen de brandblusoefening overgeslagen vanwege de extreme warmte die dag dat vond ik jammer maar konden zij zelf niks aan doen. De theorie wel doorgenomen en uitleg gekregen hoe te gebruiken.

Leerzame dag en werd duidelijk en enthousiast uitgelegd.

Leerzame dag en werd duidelijk en enthousiast uitgelegd.

Duidelijke uitleg aangepast aan onze werkomgeving!

Rene heeft een goede duidelijke BHV training gegeven waar we allemaal aan de beurt kwamen om te oefenen. Hij keek ook naar de omgeving, naar de grootste risico's, zodat we weten waar we op moeten letten. Af en toe een grap tussendoor maakte het tot een leerzame maar gezellige dag ondanks de tropische temperaturen!

Een zinvolle leerzame en leuke dag

Oefenruimte > perfect Host / Instructrice > perfect, enthousiast , gedreven Andere gasten> serieus, geïnteresseerd , leuk Al met al toch nog weer dingen opgestoken.

Professioneel, kundig en leuk!

De docente wist alles op een goede en leuke manier over te brengen. Ze was duidelijk en kundig. De lunch was top!

Helder en duidelijk

Goede instructeur, deze heeft met actieve deelneming van de cursisten weer een BHV-er van ons gemaakt.

Verschrikkelijke dag gehad, geldklopperij

Geen tijd voor

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.