Top cursus!

Ik heb ontzettend veel geleerd.

Heel goed cursus

De veel informatici in per dag

Redelijk

De instructie heb ik als prima ervaren. De locatie vond ik als totaal ongeschikt. Het was koud. Niet op tijd geopend. Het zaaltje bood te weinig ruimte om te bewegen rondom "slachtoffer".

Wel heel veel informatie in 1 dag.

leerzaam

Met wat humor en uitleg is ons aangeleerd hoe te handelen. Interactieve les met een kleine groep. Top!

Goede cursus, maar niet voldoende tijd voor hele bhv cursus

Goede cursus, maar ik heb niet het gevoel dat ik volledig voorbereid ben, maar dat komt voornamelijk door gebrek aan tijd.

Leerzaam en leuk

Bas zorgde voor een fijne leeromgeving. Door de interactieve lesmethode was het makkelijk om bij de les te blijven. Het was gezellig, maar zonder dat het afbreuk deed aan de kwaliteit van de cursus.

Prima training

Fijne training, goede uitleg en veel zelf oefenen. Zeer prettige trainer.

Leuke interactieve manier van het theoretische gedeelte!

Het theoretische gedeelte werd op een leuke manier behandeld middels een quiz. Docent vroeg van te voren waar de meeste behoefte lag en paste daar ook het programma op aan.

Professioneel. Relaxed. Met hard voor de zaak.

De e-learning vooraf was nutting om alles weer helder op een rijtje te krijgen maar was wat makkelijk. Multiple choice keuzes goed beantwoorden geeft me niet het gevoel dat ik dit in het echt ook goed zou kunnen kiezen aangezien er daar geen 4 keuzes zijn waaruit ik kan kiezen. De e-learning zorgde er voor dat ik er meerdere dagen in mijn hoofd mee bezig was wat ik als een positief iets ervoer. De training dag zelf was gevuld met anecdotes, humor en pragmatische praktische oefeningen en kennis. Dit alles zorgt er voor dat het beter onthouden wordt en dat ik er meer vertrouwen in heb dat ik goed zou handelen in een crisis situatie.

Prettige training

Goede manier om eerst via de e-learning de theorie bij te spijkeren om vervolgens in een ochtend de praktijk weer te oefenen. De praktijkochtend heb ik als prettig ervaren. De docent legde alles - met gepaste humor - duidelijk uit.

Prima cursus!

Goede docent, veel praktijkvoorbeelden, goed kunnen oefenen. Soms wat té uitgebreid qua verhalen, maar wel op een leuke manier.

was erg leerzaam

Super!

Erg leerzaam, belangrijke informatie gekregen. De trainer, Eleen was echt super. Leuke en informatieve dag gehad.

was een leuke en leerzame dag

was een leuke en leerzame dag

Eerst 4 uur knallen, en laatste 4 uur totaal ingekakt

- rond het middaguur werd het wel 30 graden in de ruimte - theorie/praktijk balans was niet goed. Te weinig praktijk

Leuk en leerzaam

Prima, leuke docent, maar duurde iets te lang (ging door tot na 16:00). Minder herhaling en wat meer vaart, dan blijft het boeiend en kort.

Prima training

Voor mij de eerste keer. Resultaat nu vooral wat ik nog allemaal niet weet.

Goede cursus, maar heb wel eens beter gehad.

Het gedeelte van de brand mocht van mij wel interactiever, eenzijdig informatie ontvangen is best wel pittig op te nemen na de lunch. Locatie vond ik slecht gekozen, geen airco op een 28 graden dag is echt te warm voor een BHV training. Lunch was heel summier en snacks half gesmolten, beter wat fruit neerleggen.

Goed!

De instructeur is gemaakt voor dit vak. Door zijn enthousiasme en inzet blijft de stof boeiend en blijf je gemotiveerd.

Prima update van de Kennis

Wat er in de boeken staat weet je en met een beetje tussentijdse kennis onderhoud je dit wel. Juist de praktische ervaringen / tips zijn in mijn ogen bepalend voor een goede bijscholing

Veel ruimte om goed te oefenen

In vergelijking met mijn eerste BHV cursus (vorig jaar bij een andere organisatie) was er nu meer ruimte om te oefenen en meer tijd voor vragen, waardoor ik het gevoel heb het beter te onthouden. Verder was er voldoende water met het warme weer en was de lunch ook prima geregeld.

Leerzame training met geweldige leraar!

Leerzame training gehad van een geestige leraar, hij hield je goed bij de les met zijn grapjes tussendoor,. Hij liet je veel zelf doen en was erg duidelijk. Bedankt Bas!

Heel erg leerzaam

Fijne instructeur, duidelijke uitleg, goede ervaring.

Interessant en leerzaam

Ik vond het een leuke en interactieve training waar je leer door te doen. Was een geslaagde dag waar ik veel van heb geleerd.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.