Een interactieve, leerzame en praktische cursusdag.

De cursus was duidelijk opgebouwd, er was veel ruimte voor vragen en voor het oefenen van de vaardigheden in de praktijk was genoeg aandacht. De cursusleidster was een zeer ervaren dame, die enthousiast de cursisten meenam in de lesstof.

korte training

+ veel onderwerpen kunnen behandelen - de ruimt was zeer rumoerig (te groot) waardoor je elkaar niet goed kon verstaan

Het was wel ok, maar kon wellicht iets uitgebreider.

We hebben niet alles wat in het boek stond behandeld. We waren ook een uur eerder klaar terwijl we dus nog best wat dingen uit het boek konden bespreken. De lunch was heel goed verzorgd!

Matige ervaring

Informatievoorziening per mail zeker niet foutloos (grammatica) en ook erg summier mbt theoriebijeenkomst. Bv; is er in looptijd of starten we direct? Parkeergelegenheid? Naam gebouw? Online manier van theorie toedienen prima, maar helaas ook niet foutloos. Met name de examens en tussentijdse toetsen; ik kreeg verschillende keren dezelfde vraag. Met name bij examen roep dit bij mij de vraag op; komt ie nogmaals voorbij omdat ik 'm fout heb ingevuld de 1e x? Of: als ik nu 3x hetzelfde antwoord indien bij deze vraag en hij blijft fout, heb ik dan meteen 3 fout? Daarnaast blijkt er een en ander veranderd aan regelgeving tov eerdere jaren. Zoals; vlam in de pan niet meer met blusdeken blussen. Ook wijzigingen mbt reanimatie en wel/geen kleding verwijderen bij brandwonden. Doordat ik zelf oplettend was bij praktijkdag merkte ik dit op (er werd iets fout gerekend terwijl dit toch echt in m'n boek stond). Maar: wat weet ik nu niet, wat wel veranderd is in advies? De herhalingscursus lijkt mij bij uitstek het moment om ons op de hoogte te brengen van de nieuwe wet- en regelgeving wanneer je als BHVer verplicht bent om te helpen. Het gaat niet alleen om opfrissen, maar juist ook om de nieuwste en juiste kennis tot je te nemen. Dat blijkt nu op meerdere fronten niet de insteek van de cursus en dat vind ik eigenlijk schandalig en ondermaats. Wat voor BHVer ben ik, en wat voor waarde heeft het certificaat dat u uitgeeft, als ik niet op de hoogte ben van hoe ik op de juiste wijze hulp verleen tot professionele hulpverlening het overneemt? Ik was overigens erg te spreken over de praktijk leraar. (martin? Marcel?... Locatie sloterdijk op 13 Sept)

Duidelijk goed en gezellig, ben weer wat wijzer

Ben weer wat wijzer.

Nienke een hele goede leraar als bhver ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Handig, opfrissend en duidelijk

Het was een fijne dag met een kleine groep en de instructrice was zeer duidelijk.

Prettige sfeer en de stof duidelijk en met verstand van zaken behandeld.

Leuke leerzame dag gehad.

Gewoon weer alles aangescherpt.

Was weer een super ervaring, de BHV van 101BHV, nu dan een herhaling ochtend. Verleden jaar een volledige dag gehad, wat ook zeer positief was, nu de herhaling met een andere docent. Ook zeer kundig en zeker weer wat bijgeleerd zeker qua brand. Alles super goed geregeld, snel en vakkundig maar wel met een smile erbij. Toppie weer. Volgend jaar weer van de partij. Klein puntje ter verbetering. Een paar studenten konden het niet makkelijk vinden wat een vertraging opleverde in het begin van de lessen. Misschien met een bordje voor de deur oud. Verder super tevreden, ga zo door mensen. Reinjan

Het was voor een zeer zin volle ervaring en veel geleerd

Goede en leuke cursus

Tijdens de cursus heb ik veel nieuwe kennis opgedaan.

Prima cursus

Cursus was goed, locatie was sjebbie, support van Gwen was top, emails van Patricia waren verschrikkelijk met hele lelijke spelfouten. En het zou ook handig zijn als ze daar de link naar het e-learningprogramma inzet.

Leuk รฉn leerzaam

Zeer fijne training met een ervaren praktijkgerichte instructeur.

Een fijne training met een instructeur die elke minuut boeiend weet te houden in plaats van droge theoretische stof.

Een stevige basis om BHV verder te ontwikkelen

Het was heel veel informatie, helder gebracht en duidelijke oefeningen erbij. Ik denk wel dat het nodig is de stof te blijven doornemen en de handelingen te blijven oefenen. Dat ga ik dan ook doen.

Fantastisch!

Erg leuke ervaring die een groot bewustzijn creeert. Met een leuke instructrice die het verhaal leuk en interactief overbrengt op de cursissten.

Een goede cursus

Een goede cursus

Prima leerzame dag

Goede rustige maar ook luchtige uitleg en instructie, instructrice: top Veel onderwerpen gepasseerd als ook bijkomende maar niet onbelangrijke weetjes. Handig. Achteraf: Praktische oefenen, met benadering reรซle situatie mag nog wat meer uitgediept en geoefend worden bv hoe te handelen bij brand wanneer slachtoffer zich in benarde situatie bevind (afgesloten kamer bv), ervaar hoe je als BHV handelt, wat doe je wel en niet, hoe voelt het Geldt ook voor inschatten ernst situatie en conditie slachtoffer, aanleggen van verbanden, handige trucjes, paar keer zelf doen. (Groepsgrootte zal hierbij ook een rol spelen) Als laatste: tips beginnende BHV: hoe de stof in de praktijk te onderhouden, waar specifiek op letten in de werksituatie maar ook in berichtgeving via sociale media. Kortom waardoor beklijft de geleerde stof het meest tot aan de herhalingscursus.

Zeer leerzaam goede uitleg

Het is een leuke cursus goeie interactieve les waardoor je het makkelijk opneemt

Leuke dag gehad. Fijne, gezellige en kundige trainer. Ik was er samen met mijn collega voor de herhaal cursus, toch leuk om ook weer nieuwe/andere dingen te leren.

Top docent

Ik ga puur naar deze BHV dag omdat het een verplichting is. Het is niks voor mij en baal er al van dat ik elk jaar weer terug moet komen. Maar de lerares was erg enthousiast en ze heeft me de dag goed door getrokken. Mijn complimenten!!

Goede vlotte herhalingsdag

Prettig,leuke instructeur

Redelijk

De kennis en ervaring van de docent was enorm, maar wat ontbreekt is een reader of presentatie op papier waar je alles kunt nalezen.

Ik vond het leerzaam

Ik heb er veel van geleerd en vond het erg gezellig

goed,duidelijk en leerzaam

ik vond het een duidelijke niet slaap verwekkende dag de man was duidelijk en niet eentonig dus kortweg een goede instructeur mvg pascal

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.